- Konu Sahibi desert06rose
-
Teyzem 24 yildir kocasindan bosanmis bir kadin....en kücük kizi bebekti bosandiklarinda...1 oglu bir kizi daha var...kücücüklerdi o zamanlar.
Cok genc ve güzel bir kadin olmasina ragmen ve 3 cocuklu olmasina ragmen bircok kismeti cikti zamaninda....hepsini tepti...cocuklarim var olmaz üvey baba elinde dayanamam ben onlara dedi.
Oglan bastan hayirsiz cikti zaten, 14 yasinda babasinla dostunun evini tercih etti bayramdan bayrama bile zar zor arar anasini, ortanca kiz elinden geldigince yardimci olmustur Annesine..ama kiz cocugu iste evlendikten sonra coluk cocuk sahibi olduktan sonra nereye kadar Anne ile kalabilirki.?
Kücük kizin kendine hayiri yok, ne calisir ne evde dogru düzgün is yapar nede Annesine yardimci olur...isi gücü gezmek tozmak süslenmek...
Teyzem aynen söyle dedi....Evladini seveceksin tabiki kizim...ama kesinlikle evlad icin kendini feda etmeyeceksin....degmezmis...Bak hepsi yuvasinda yerinde, ben kukumak kusu gibi tek basima kaldim.....Ama zamaninda iyi bir insanla evlenseydim simdi bir demlik cay yapip dertlesecegim bir hayat arkadasim olurdu....
Aci ama gercek....Allah en hayirli evladin eline bir düsürmesin....:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?