• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akrabamn yaadklarna ok zlyorum, Allah kimseye yaatmasn:(

Allah bundan sonra herseyin hayirlisini versin:)
Cok üzüldüm durumuna ama derler ya: Ben yanarim yavrum sana yavrum yanar yavrusuna:)
Önemli olan iste bir anne baba icin hayirli evlat off off !! Zaman kötülesiyor gittikce bakalim biz neler yasiyacagiz cocuklarimizla !!
Insan annesine bunlari yapabilirmi yaa off aklim gercekten almiyorrrr

hep demisimdir kiz evlat kadar hayirli olani yoktur diye

Allah cocugu olacaklarin hepsine kiz yada erkek hayirlisini versin insallah

iste el kizi koynuna girince bide sirret cikinca sonuclar malesefki böyle katlanilmaz oluyor

erkek evlat nedense gaddar oluyor anlamis degilim

cözen var mi ?

Cok üzülerek okudum.Benimde oglum var.Ya böyle seyler bana yaparsa
ben ne yaparim.Hayal bile edemedim.Allah hicbir anneye böyle bisey göstermesin.

yazik kadina gercekten ben herzaman ilahi adalete inanirim bunca cile ceken birinin ahi hakki kimsede kalmaz Allah biriktirip biriktirip oyle cikarir ki o zaman anlar herkez neden basina bunlarin geldigini umarim kadin kalicak bir yer bulur yazik tum evi tekrar kurmak cok zor olucak Allah islah etsin boyle evlat demeye dilim varmiyor gereksiz insanlari

merak etme böyle şeyler cezasız kalmıyor ilahi adalete çok güvenirim.onların yanından gitmeside gayet hayırlı olmuş bence öyle insanlara sofra kurmasına yazık ekmek yedirilmez öylelerine...evlat işte.
çalışıyormuş kadıncağız bir an önce ordan ayrılsın bir göz bir ev tutsun kendine yavaş yavaşta eşyalarını toparlar...
yazık insanların geldiği hale bak vicdansızlar.

evet aynen canım şimdi çok pişman çekip gitseydim değmicekmiş..bende bana bakarlar sanıyodum diyo ama ne yazıkki olmadı istediği :1no2: kadını rahata erdirme yerine hep yük oldular sorun yarattılar :kızgın:

yazıklar olsun o evlada.insan karısı için ne olursa olsun bu kadar adiliği annesine yapmamalı.madem ayrılmak istiyoorlar kendilerine başka düzen kursalarmış.şerefsizlik yaptıkları.o gelininde yatacak yeri yok.

Teyzem 24 yildir kocasindan bosanmis bir kadin....en kücük kizi bebekti bosandiklarinda...1 oglu bir kizi daha var...kücücüklerdi o zamanlar.

Cok genc ve güzel bir kadin olmasina ragmen ve 3 cocuklu olmasina ragmen bircok kismeti cikti zamaninda....hepsini tepti...cocuklarim var olmaz üvey baba elinde dayanamam ben onlara dedi.

Oglan bastan hayirsiz cikti zaten, 14 yasinda babasinla dostunun evini tercih etti bayramdan bayrama bile zar zor arar anasini, ortanca kiz elinden geldigince yardimci olmustur Annesine..ama kiz cocugu iste evlendikten sonra coluk cocuk sahibi olduktan sonra nereye kadar Anne ile kalabilirki.?
Kücük kizin kendine hayiri yok, ne calisir ne evde dogru düzgün is yapar nede Annesine yardimci olur...isi gücü gezmek tozmak süslenmek...

Teyzem aynen söyle dedi....Evladini seveceksin tabiki kizim...ama kesinlikle evlad icin kendini feda etmeyeceksin....degmezmis...Bak hepsi yuvasinda yerinde, ben kukumak kusu gibi tek basima kaldim.....Ama zamaninda iyi bir insanla evlenseydim simdi bir demlik cay yapip dertlesecegim bir hayat arkadasim olurdu....

Aci ama gercek....Allah en hayirli evladin eline bir düsürmesin....:Saruboceq:

Ben o teyzenin yerinde olsam. Didinmeden calisir, o lanet evden cikar, cocuklarimla ve esimle görüsmez, yepyeni bir hayat baslardim kendime.
Hayati silbastan yasamak lazim bazen. Duruma göre yanliz yasar, veya tekrar evlenirdim.
Zararin neresinden dönersen kardir. ölmeden su dünyada bir mutluluk yakalamak icin.
Ama yapmayacaktir, cünkü el alem ne der vesaire yüzünden. Allah yardimcisi olsun.

of yazık kadına yaa ama en cok suc bırakııp gıden kocadaa ALLLAH yardımcısı olsun walla aılesının yanına donemıyor mu kı

ayy allah herkese hayılı evlat versin..5 aylık bi oğlum var en korktuğum şeyde onun vefasız olması..akraban için çok üzüldüm cenım..allah yardımcısı olsun..

Anne evladina bakiyo buyutuyo ne zorouklarla bunlar bir anneye bakamamislar Allah ne verirse hayirlisini versin

Teyzem 24 yildir kocasindan bosanmis bir kadin....en kücük kizi bebekti bosandiklarinda...1 oglu bir kizi daha var...kücücüklerdi o zamanlar.

Cok genc ve güzel bir kadin olmasina ragmen ve 3 cocuklu olmasina ragmen bircok kismeti cikti zamaninda....hepsini tepti...cocuklarim var olmaz üvey baba elinde dayanamam ben onlara dedi.

Oglan bastan hayirsiz cikti zaten, 14 yasinda babasinla dostunun evini tercih etti bayramdan bayrama bile zar zor arar anasini, ortanca kiz elinden geldigince yardimci olmustur Annesine..ama kiz cocugu iste evlendikten sonra coluk cocuk sahibi olduktan sonra nereye kadar Anne ile kalabilirki.?
Kücük kizin kendine hayiri yok, ne calisir ne evde dogru düzgün is yapar nede Annesine yardimci olur...isi gücü gezmek tozmak süslenmek...

Teyzem aynen söyle dedi....Evladini seveceksin tabiki kizim...ama kesinlikle evlad icin kendini feda etmeyeceksin....degmezmis...Bak hepsi yuvasinda yerinde, ben kukumak kusu gibi tek basima kaldim.....Ama zamaninda iyi bir insanla evlenseydim simdi bir demlik cay yapip dertlesecegim bir hayat arkadasim olurdu....

Aci ama gercek....Allah en hayirli evladin eline bir düsürmesin....:Saruboceq:

amin canım teyzenede çok üzüldüm :çok üzgünüm: çok zor ya onlar için bişileri feda edipte karşılını göremeyince insana çok koyar ya :delphin:

allah yardım etsin canım,duadan başka elden ne gelir ki...

birde kader kimseye eşit kartlar vermiyor ne yazık ki...zaten eşitlikte toprak altında başlıyor....

Back
X