Akrabası olmayan yapayalnız hisseden var mı?

Benim de pek akrabam yok, anneme babama bir şey olsa dımdızlak ortada kalırım. Tek çocuğum üstelik. Üzülmeyin çünkü bunlar insanı ayakları yere basan dimdik duran biri yapıyor. “Nasıl olsa arkamda biri var” değil de kendi başınıza güçlü olmanın hissiyatı da bambaşka. Bir de bu açıdan bakın derim...

Cok yedim. Buyuler yapanlar, kole yerine koyanlar, yillardir yaptigin fedakarligi bir kerede silip bana karşı birleşen kuzenler.Ama eşim tarafida daha kötü cikinca insan kendi tarafindan bi destek bekliyor

Peki bir derdiniz oldugunda kime anlatiyorsunuz. Tek anne dünyalara deger evet ama hepte kaldiramaz. Evlat desen küçücük anlamaz. Arkadasliklarimda surekli şehir degistirdigimden kisa süreli. Eşim dert dinleyip sorun çözmek yerine derdime dert ekler

Annem tek çocuk zaten o taraftan bir akrabam yok.
Babamın kardeşlerini de ömrümde 3 5 kere gördüm.
Kısaca akrabam yok yani.

Eşimin ailesi kalabalık, biz gençler olarak iyi anlaşıyoruz.
Akrabalık olarak değil, aile dostluğu kurduk öyle görüşüyoruz.
Benim de hayatımda sağlam 2 3 dostum var, biri canımdan ötedir.
E daha ne?
Sevmem zaten kalabalığı, az ama öz insan derim hep.

Yuvani kur çoluk çocuğa karış. En az 3 çocuk yap . Eşinin ailesi ile aranı iyi tut cok da kendinden taviz vermeden tabi. Annene sahip çık ve geri kalani salla gitsin .

Yuvani kur çoluk çocuğa karış. En az 3 çocuk yap . Eşinin ailesi ile aranı iyi tut cok da kendinden taviz vermeden tabi. Annene sahip çık ve geri kalani salla gitsin .
Cok sagolun tavsiyeler icin. 3 cocuk icin gec kaldim malesef. Eşimin aileside kendi akrabalarim gibi malesef

Sadece Akraba adı altında çevremde çok kalabalık var hemde fazlasıyla ama hiçbiri yanımda yok akrabalık eskisi değil artık
oyüzden kan bağı değil yürek bağı tercih sebebimdir .

aynı durumdayım.. yani ailemde her iki tarafla aralar iyi değil bu da direk beni de etkiledi annem tarafı nötr yani Bi sorun yaşamadık herkes kendi halinde, baba tarafım da saçma sapan anormal tipler.. kaldı ki annemle de görüşmüyorum, eşimin ailesi ile de arkadaşlarım var Bi tek onlarla aram iyi.. arkadaşlar insanın seçtiği ailesi imiş ya ben de onları seçtim.. cidden insanlar Bi tuhaf akrabalar hep beklenti içerisinde sorun bende mi diyorum bazen öyle olsa arkadaşlarımla da anlaşamamam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…