- 16 Eylül 2017
- 7.441
- 13.762
- 248
- Konu Sahibi cilekhatun
-
Akraba=Dedikodu,aşağılanma,memnuniyetsizlik,samimiyetsizlik,karşılaştırma,dalga geçilme ve ailenin onlar akrabadır deyip susması. Akrabalarıyla arkadaş gibi olanları oldum olası anlayamamMillet akrabadan kurtulmak istiyor. Siz görüşmek istiyorsunuz ilginç.
Akrabalarımla görüşmem. Kendi seçtiğim arkadaşlarım var. Onlar benim akrabam.
"İyi dostlar edindim. Ailem oldular."
İşte orada takılıyorum ben kimseye anlatmıyorum kolay kolay. Hep yalnız büyüdüğümden böyle alışmışımPeki bir derdiniz oldugunda kime anlatiyorsunuz. Tek anne dünyalara deger evet ama hepte kaldiramaz. Evlat desen küçücük anlamaz. Arkadasliklarimda surekli şehir degistirdigimden kisa süreli. Eşim dert dinleyip sorun çözmek yerine derdime dert ekler
Haklisiniz. Eşimin ailesi psikolojimi bozdu galiba bana eksik hissettirdi o nedenle olabilirAnnenize hayrı olmayanların size karşı ne gibi bir faydası olur ki?bu kadar şey çekmiş anneniz onlardan sizde gidip bile bile onlarla ilişki kurmak istiyorsunuz.ben olsam koşarak uzaklaşırdım.
Valla cok guzel vakit geçiyor canim bir suru dost arkadas var ben sahsen uzak olsunlar huzur versinler modundaym1)Annem ailenin en küçüğüymüş. Annesi ve babası o cok gençken vefat etmiş. Dayılarımın , teyzelerimin ilişkileri basta cok iyi olsada sonradan bozulmuş. Annem onların yanında çok ezik yaşamiş. Hizmetci gibiydim diyor. Sonrasinda araya miras meseleleri girmiş. Herkes çok kopuk birbirinden. Şimdi annemin çoğu kardeşi öldü. Kalanlarda aramaz sormaz hicbir yegenide aramaz.
2) Babamla evlendiğinde bu seferde bu geldiği evde ayni şeylere maruz kalmış. Halam babaanneme gelecek diye anneme zorla döverek ev temizletilmis. Onlar oturur annem hizmet edermiş. Bu da yillarca sürmüş. Hep babamla kavga ederlerdi. En son annem yaslaninca rest cekip yeter dedi.Babamın ailesi resmen bize hizmetçilik etmiyorsan görüşme dediler. Simdi onlarda çok tavırlı anneme kızgınlıklarını benden çıkarıyorlar
Sizlere sorum şu anne ve babamın tarafindaki bu olaylar direk beni etkiledi. Şimdi hicbir kuzenimle ilişkim iyi değil. Bir tane erkek kardeşim var o da evlenince aramaz sormaz oldu. Benim durumumda olan var mi? Cok yalniz hisseden... Anneme bisey olsa kimsem yok. Arayipta hal hatır soracak. Ne tavsiye edersiniz. Ben elimden geldigince aradim sordum. Ama anne tarafım tamamen tepkisiz. Baba tarafimsa cok çamur insanlar var. Kıskanç ve insan kullanan. Düzeltemedim iliskilerimi malesef. Hatta başımada eşimin ailesi tarafindan cok kalkıldı. Akrabadan yana yalnız olanlar kiminle dertlesiyor. Nasıl vakit geçiriyor?
Anneniz ölse aramasalar ne olacak ki.Bu kadar anneme eziyet eden akrabayi zaten ben istemem yalniz kalin ne olacak bu geleneksel kafa yapısını kırın akraba diye mecbur degiliz iliskiye kötüyse kötüdür atarız gider.Aile dostu arkafas komşu bunlardan edinin zamanla az ve öz.1)Annem ailenin en küçüğüymüş. Annesi ve babası o cok gençken vefat etmiş. Dayılarımın , teyzelerimin ilişkileri basta cok iyi olsada sonradan bozulmuş. Annem onların yanında çok ezik yaşamiş. Hizmetci gibiydim diyor. Sonrasinda araya miras meseleleri girmiş. Herkes çok kopuk birbirinden. Şimdi annemin çoğu kardeşi öldü. Kalanlarda aramaz sormaz hicbir yegenide aramaz.
2) Babamla evlendiğinde bu seferde bu geldiği evde ayni şeylere maruz kalmış. Halam babaanneme gelecek diye anneme zorla döverek ev temizletilmis. Onlar oturur annem hizmet edermiş. Bu da yillarca sürmüş. Hep babamla kavga ederlerdi. En son annem yaslaninca rest cekip yeter dedi.Babamın ailesi resmen bize hizmetçilik etmiyorsan görüşme dediler. Simdi onlarda çok tavırlı anneme kızgınlıklarını benden çıkarıyorlar
Sizlere sorum şu anne ve babamın tarafindaki bu olaylar direk beni etkiledi. Şimdi hicbir kuzenimle ilişkim iyi değil. Bir tane erkek kardeşim var o da evlenince aramaz sormaz oldu. Benim durumumda olan var mi? Cok yalniz hisseden... Anneme bisey olsa kimsem yok. Arayipta hal hatır soracak. Ne tavsiye edersiniz. Ben elimden geldigince aradim sordum. Ama anne tarafım tamamen tepkisiz. Baba tarafimsa cok çamur insanlar var. Kıskanç ve insan kullanan. Düzeltemedim iliskilerimi malesef. Hatta başımada eşimin ailesi tarafindan cok kalkıldı. Akrabadan yana yalnız olanlar kiminle dertlesiyor. Nasıl vakit geçiriyor?
Akrabanın en iyisi uzak olan bence.1)Annem ailenin en küçüğüymüş. Annesi ve babası o cok gençken vefat etmiş. Dayılarımın , teyzelerimin ilişkileri basta cok iyi olsada sonradan bozulmuş. Annem onların yanında çok ezik yaşamiş. Hizmetci gibiydim diyor. Sonrasinda araya miras meseleleri girmiş. Herkes çok kopuk birbirinden. Şimdi annemin çoğu kardeşi öldü. Kalanlarda aramaz sormaz hicbir yegenide aramaz.
Evli olduğunuzu bilmiyordum. Insanları çok takmamaya çalışın inşallah mutlu olursunuzCok sagolun tavsiyeler icin. 3 cocuk icin gec kaldim malesef. Eşimin aileside kendi akrabalarim gibi malesef
1)Annem ailenin en küçüğüymüş. Annesi ve babası o cok gençken vefat etmiş. Dayılarımın , teyzelerimin ilişkileri basta cok iyi olsada sonradan bozulmuş. Annem onların yanında çok ezik yaşamiş. Hizmetci gibiydim diyor. Sonrasinda araya miras meseleleri girmiş. Herkes çok kopuk birbirinden. Şimdi annemin çoğu kardeşi öldü. Kalanlarda aramaz sormaz hicbir yegenide aramaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?