Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Burcu Bayanlarının Sohbet Odası (:

Ben de öyleyim,hemen unutamıyorum,sonrasında bişey olmamış gibi davranamıyorum.. Tek çarem ZAMAN..

evet şekerim bak bizi burç çekmiş gördün nü valla bende sabrederim biranda bitirmemek için ama bir tık noktam vardır o an geldiğinde bir kelimeden bile bitirirm ve dönüşü olmaz bu kin midir bilemem artık. kin konusunda can çıkar huy çıkmaz demekten başka bir şey diyemiciimm lakinn sinirlendin mi çokmu kızdın her şerde hayır olduğuna inan ve kendini inandır görme bazı şeylerii buda olması gerekiyormuş de geç

Evet bencede burçdaşımm
Aklıma şey şarkısı geldi gördün nüü gördünn nüü paraları basmayı gördün nüüüüü
Ay gülmeye yer arıyorum resmenn

Kendime yakın gördüğüm biri değilse tek bir lafıyla bile her şeyi bitiririm valla
Ama yakınım olduğunda bitiremiyorum ve çabucakta bu davranışlarımı düzeltemiyorum
İşte öyle he deyip geçilmiyor ki
İnsan sorgulamaya başlıyor neden böyle oluyor , oldu diye :26:

hayatta her şeyi sorgulamıcaksın aklında kalbinde karışır.kendine hükmett yakının o senin belkide canın onu geçtim yaşanması gerek ki yaşanıyor olduysa yaşandıysa elbet unutulacak :)

hayatta her şeyi sorgulamıcaksın aklında kalbinde karışır.kendine hükmett yakının o senin belkide canın onu geçtim yaşanması gerek ki yaşanıyor olduysa yaşandıysa elbet unutulacak :)

Yaşanılan her şey unutuluyor hiç unutmam dediğin şeyleri bile 1-2 yıl sonra hatırlamıyorsun :)
Her şeyi sorgulamakta yanlış zaten
Sorgulamaktan biraz olsun vazgeçmeliyim
3 günlük dünya zaten onu da neden , niçin diyerek geçiremem

kızlar bana burcumu sordukları zaman akrep diyince herkes çok korkuyor neden kızlar ben pek burçlarla ilgilenmiyorum ama merak diyorum?

aynen öle kızçem hayat kısa kalbte öle kötü düşünclere yr yok bundan sonra :)
selam kızlar bende akrepim

kızlar bana burcumu sordukları zaman akrep diyince herkes çok korkuyor neden kızlar ben pek burçlarla ilgilenmiyorum ama merak diyorum?

hoş geldin canım.aynı tepkilerle bende karşılaşıyorum aman herkes kendine baksın ya duymazlıktan geliyorum zatn.

ne güzel burçdaşlarım çoğalmış
kızlar ben acayip kinciyim bide ben herkesin içinde asla ağlamam kendimi yırtarım ağlamam dik dururum ama yanlız kaldıgımda sürekli ağlarım
bide çok şüpheciyim bir cümleden bin anlam çıkarırım
çok inatçıyım
bide çok sexiymişim herkes öle die
napalım akrebiz hepimiz böyleyiz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bende akrep burcuyum bütün özelliklerini taşıyorum sadece daha az kin tutmaya başladım sanırım onunda etkisi küçük oğlumu kaybettikten sonra oldu..artık olgun düşünmeye ve bu dünyanın boş olduğuna inandığım için 3 günlük dünyada kim ne yaparsa yapsın artık umurumda değil modundayım..
iyiki akrep burcundayım

Biri beni anlatiyoor
Akrep burcunda bir kere bilem bu ozellik bana uymuyo demedim
Epicigi de uyuyor masallah
Keske gercek hayatta da akrep dostum olaydi
Birbirimizi bildigimizden gul gibim gecinirdik

Bunu okurken bir an kendimi gördüm.

bende akrebim... dışarıdan bakıldığında gıcık olsakta biz süperiz insanına göre değer veririz dostlarımıza çok bağlıyız.... ammaaaa bir kötülük yapmışsanızda vay halinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…