Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Burcu Bayanlarının Sohbet Odası (:

bende akrepim... hepsimiz aynıyız. akrep olmak ayrıcalık... 30 ekim 1982 doğumluyum...:)

bende 8 kasım akrebiyim ve çok kinciyim....erkek gibiyim....aynı zamanda yufka yürekliyim...duygusalım.....bende özelliklerimi tanıyamadım.....

ben de geldim aranıza :)

nerdeyse çoğu özellikleri taşıyorum ben de bana yapılan birşeyi asla unutmuyorum bu huyumu pek sevmiyorum
bir de insanlarla direk samimi olamıyorum zamanla tanıyım güvenmem lazım mutlaka

bu açıdan kolayca arkadaşlık kurabilen insanları kıskanıyorum itiraf edeyim

Son düzenleme:
akraplerin 6. hissi kuvetlidir. aramızdan hergün bir arkadaşı hakkında hislerimiz doğrultusunda yorum yapalım... ne dersiniz.

Selam akrep kızları, hazır mıyızzzz satürn üç senelik macerasına :)) Önümüzdeki üç sene ölüp ölüp dirilmeyi öğrenceksiniz. Akrepliğinizin hakkını vereceksiniz bakalım hayırlısı. Şimdiden geçmiş olsun. Ben başak burcuyum ama akrep burcunda gezegenlerim var ben bile tırsıyorum bakalım..

Selam kızlar bende yeni katıldım aranıza =)
bende akrep burcuyum aslında terazi - akrep burcu karışımıyım
Çünkü terazinin bittiği gün, akrebin başlangıcı oluyor işte öyle birşey. Her terslik de bana olur ama ben akrep burcu olduğuma inanıyorum

Son düzenleme:
selam kızlar bende akrep burcuyum.1 hafta sonra doğum günün var ve burcumun özellikerini taşıyorum

Selam kızlar, ben de akrep burcuyum, yeniyim burada. 26 ekim doğum günüm. Valla bazen zor bazen de çok güzel bir şey akrep kadını olmak.... :)

Bende 15 Kasım akrebim yükselenimde başak azcık sivri huylarımı yumuşatmış olsada akrebim :82:

24 ekim doğumlu olarak bende bir akrebim her özelliğini de taşıyorum. Bazen sert olduğunu düşünsemde burcumu çok seviyorum

Merhabalar ben 20 Kasım akrebiyim :) genelde çok sevsemde akrep olmayı bazen sevmıyorum :):2:

merhaba kızlar bende 26 ekim akrebiyim. kesinlikle tüm özelliklerini taşımaktayım asi bir ruhum var...
zaten en belirgin durum gözlerde öyle
millet sevmese de nedense ben bir başka burç olmak istemezdim o derece bağlıyım burcuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…