iyi ki akrep burcuyum tek bir bakışımla yürüyüşümle etkileyebilirim erkekleri
çok duygusalım sulu gözüm herşeye ağlarım ama herkesin yanında ağlamam tek başıma kaldıgım zaman ağlarım ki kimse benim güçsüz oldugumu görmesin diye
insanlarla uğraşmayı sevmem benim kafamı yoran beni sürekli eleştiren kişilerle arkadaş olmam
dışarıdan beni tanımayan insan şu kıza bak çok havalı bunla konuşulmaz der kimi tanısam hepsi hakkımda öyle düşünür
tek arkadaşım vardır eğer çok seversem canımı paramı herşeyimi veririm ama o arkadaşımda benim hakkımda bir yalan bir riya sezersem anında silerim
çok kolay silme yeteneğim vardır bir anda silerim
yılışık pısırık erkeklerden hiç hoşlanmam
eşofman dahi de giysem nasıl oluyor ama sexi gözüküyormuşum napalım böyle yaratılmışız
kararsız insanlardan nefret ederim
emrivakiden hiç hoşlanmam
herkesle konuşmam kafama uyan biri olursada sabaha kadar konuşurum
buna sadece . koyarım ben bir akrep olarak sadece güvendigim insanların yanında aglarım ama sulugözüm azcık yükselenimden kaynaklanıyorum sanırım onun dışında gerçekten insanı bir anda silerim iymi kötümü ama bence yapılması gerekeni yapıyoruz.dışardan hep havalı görürler ama tanıdıklarında nasıl sıcakkanlı oldugumu söylerler sürekli pozitif enerjim var insanlara yaydıgım
evet canım işte biz böyleyiz
Seviyorum burcumu ya bana göre bir tık fark var diger burçlara göre
bayanlar bana burcumu sordugunda akrep diyince hepsi yüzünü ekşitiyor neden mi çünkü biz çuval da giysek sexi ve çekiciyiz
Her akrep burcu diyenler akrep bu sokar sokar Akrebin kime zararı olmuşki hatta kendini sokuyor resmen ya
bende 29 ekim
bende 29 ekimm =)) bence en güzel doğum günü ve en güzel burca sahibiz.şahsen çok seviyorum burcumu özellikleri çok güzel
evet sexi akrep bayanları nerdesiniz geçen bir kız burcumu sordu akrep dedim yüzünü buruşturarak dediki akrep burcu evlenemez pek erkeklerin tercih etmediği burç dedi bende yok o öyle değil akrep burcu erkeklerin en tercih ettiği burç ama kızlar akrep kızlarını çekemedikleri için öyle akrepler hakkında uyduruyorlar dedim kız bi bozuldu
iyi demişsin
bi seferde ben akrep burcu olduğumu söyledim kız şöyle beni aşağıdan yukarı bi süzde evet belli dedi bende bi havalar bi havalar
iyi ki akrep burcuyum tek bir bakışımla yürüyüşümle etkileyebilirim erkekleri
çok duygusalım sulu gözüm herşeye ağlarım ama herkesin yanında ağlamam tek başıma kaldıgım zaman ağlarım ki kimse benim güçsüz oldugumu görmesin diye
insanlarla uğraşmayı sevmem benim kafamı yoran beni sürekli eleştiren kişilerle arkadaş olmam
dışarıdan beni tanımayan insan şu kıza bak çok havalı bunla konuşulmaz der kimi tanısam hepsi hakkımda öyle düşünür
tek arkadaşım vardır eğer çok seversem canımı paramı herşeyimi veririm ama o arkadaşımda benim hakkımda bir yalan bir riya sezersem anında silerim
çok kolay silme yeteneğim vardır bir anda silerim
yılışık pısırık erkeklerden hiç hoşlanmam
eşofman dahi de giysem nasıl oluyor ama sexi gözüküyormuşum napalım böyle yaratılmışız
kararsız insanlardan nefret ederim
emrivakiden hiç hoşlanmam
herkesle konuşmam kafama uyan biri olursada sabaha kadar konuşurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?