akrep burcu kadını olmak demek içiniz kan ağlasada dışarıya karşı dimdik hiç bir şey olmamış gibi durmak demektir
Bende 15 Kasım akrebim yükselenimde başak azcık sivri huylarımı yumuşatmış olsada akrebim :82:
hoşgeldin aramıza canım
akrep burcu kadını olmak demek içiniz kan ağlasada dışarıya karşı dimdik hiç bir şey olmamış gibi durmak demektir
Selam kızlar bende yeni katıldım aranıza =)
bende akrep burcuyum aslında terazi - akrep burcu karışımıyım
Çünkü terazinin bittiği gün, akrebin başlangıcı oluyor işte öyle birşey. Her terslik de bana olur ama ben akrep burcu olduğuma inanıyorum
24 ekim doğumlu olarak bende bir akrebim her özelliğini de taşıyorum. Bazen sert olduğunu düşünsemde burcumu çok seviyorum
iyi ki akrep burcuyum tek bir bakışımla yürüyüşümle etkileyebilirim erkekleri
çok duygusalım sulu gözüm herşeye ağlarım ama herkesin yanında ağlamam tek başıma kaldıgım zaman ağlarım ki kimse benim güçsüz oldugumu görmesin diye
insanlarla uğraşmayı sevmem benim kafamı yoran beni sürekli eleştiren kişilerle arkadaş olmam
dışarıdan beni tanımayan insan şu kıza bak çok havalı bunla konuşulmaz der kimi tanısam hepsi hakkımda öyle düşünür
tek arkadaşım vardır eğer çok seversem canımı paramı herşeyimi veririm ama o arkadaşımda benim hakkımda bir yalan bir riya sezersem anında silerim
çok kolay silme yeteneğim vardır bir anda silerim
yılışık pısırık erkeklerden hiç hoşlanmam
eşofman dahi de giysem nasıl oluyor ama sexi gözüküyormuşum napalım böyle yaratılmışız
kararsız insanlardan nefret ederim
emrivakiden hiç hoşlanmam
herkesle konuşmam kafama uyan biri olursada sabaha kadar konuşurum
1990 canım senin
Ben 1989 .....
Tüh bir seneden kaçırdıkYükselenimizde aynımı peki ?
Yukselenimi bilmiyorum yaa. Senin ne
Başak canım doğum saatinden öğrenebilirsin
Kova cikti ama emin degilim
Hersey de yoktur Hırsım. Ama zekilik varAkreple kova ilginç zeki hırslı bir bayansın o zaman oldukça
Hersey de yoktur Hırsım. Ama zekilik var
Akrep zeki ve hırslıdır duygular sadece ağır basabilir bazen Kovayla birleşince dahada zeki kendinden emin bir hava oluşturur kardeşim Kova oradan biliyorum hep kendinden emindir zeki olması ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?