Hayır onu diyor zaten.aileme kabul ettiremem.sonumuz yok diyor ama böyle güzel iltifatlarda yapıyor.bilmem başka türlü düşünür mü.hani belki bi umut olur ya...akreplerde çok sabit fikirli burçlarmış.yani ümidim yerlerde açıkçası.hem umutluyum hem umutsuz..Anlaşamayacağınızın sebebi boşanmış olmanız mı? Hayır, kollarımın arasına alırdım ama bu bize sorun olur sen boşanmışsın demek ne mana. Dese ki ben bekarım sen boşanmışsın başından bi evlilik geçmiş. Bizimkiler buna karşı çıkar falan filan. Anlarım. Yani mi yere kadar anlarım. Haklı oldukları için demiyorum. Ama kendi kendine sen boşandığın için bu bize sorun olur diyorsa adamın düşünceleri de o yönde.
Bu adamdan bir cacık olmaz niyeti ciddi değil .gönül eğlendirme derdinde .kanmayın yahu . Çıtır mı arıyormuş kendine .35 yaşındaki adam ailesinin istediğine göre hareket etmez .bahane bahane bahaneaynı yaştayız.peki boşamış olmasam olur muydu bişeyler diye sordum.o zamanda yaşından dolayı gönüllü olmayabilirdim...diyor...mükemmelliyetçimidir nediryaş 35 ikimizinde
yok gönül eğlendirme değil.ben buluşalım görüşelim tamam evlilik olmasın dedim.hiç cevap vermedi.öyle olsa oynardı benimle.bence sonuç odaklı bi gelecek göremiyor o yüzden de başlamak istemiyor.ama ben fikrini değiştirmek istiyorum.boşanmış olmak ve yaş niye sorun olsun ki iyi anlaştıktan sonra.Bu adamdan bir cacık olmaz niyeti ciddi değil .gönül eğlendirme derdinde .kanmayın yahu . Çıtır mı arıyormuş kendine .35 yaşındaki adam ailesinin istediğine göre hareket etmez .bahane bahane bahane
Zaten sorun değil boşanmış olmak ve yaş . Fikrini değiştiremezsiniz emin olun .vazgeçmeyi deneseniz sizin için daha hayırlı gibime geliyor .yok gönül eğlendirme değil.ben buluşalım görüşelim tamam evlilik olmasın dedim.hiç cevap vermedi.öyle olsa oynardı benimle.bence sonuç odaklı bi gelecek göremiyor o yüzden de başlamak istemiyor.ama ben fikrini değiştirmek istiyorum.boşanmış olmak ve yaş niye sorun olsun ki iyi anlaştıktan sonra.
Evet benimde pek umudum yok.Burcu belirttim ki biraz daha kestirilebilir davranışlar belki diye.sizde zaten kendinizden yola çıkarak belirtmissiniz.Akrep burcuna bağlayarak soruyosun soruyu. Bende akrebim ve yanaşmaz sana bence unut.
Beni seven bı adamı geleceğimiz olmaz dıye bıraktım.bende sevıyordum onu.
Mantıgıma yatıramadmmı ne olursa olsun istemem.eğer burca bağlıcaksan bu şekilde..
Benim erkek arkadaşımda akrep ve bende evlenip ayrıldım. Sormak istediklerin için mesaj atabilirsinKızlar birinden hoşlanıyorum.Akrep burcu.Önyargılı bana karşı.ben boşandım.o ise bekar.bu yüzden sonumuz olmayacağinı söylüyor.halbuki tanımaya çalışsa bi belki de anlaşacağız.fakat adam hoşlandığını söylüyor senle süper olurdu kollarımın arasına alsam vs.diyor ama sonrası sıkıntı işte bizim için diyor...amaaan nerde sıkıntılı adam da varsa beni buluyorbu adamdan bi cacık olur mu.olursa nasıl ikna edebilirim.bu arada bende teraziyim
Teşekkür ederim canımBenim erkek arkadaşımda akrep ve bende evlenip ayrıldım. Sormak istediklerin için mesaj atabilirsin
Hayır yani ben anlamıyorum bunu niye bu kadar büyütüyorlar.siz en azından görüşmüşsünüz.hani görüşülür olmaz o ayrı.bu adam hala sosyal medyadan beni takip ediyor.mesaj yollasam okuyor.açıkçası beğeniyor ama işte korkuyor mu bilmem bi çay bile içmiyor.aslında önceden bana şunu demişti.bir çay içsem mi diye düşünmedim değil ama sonra bu düşünceyi hemen kafamdan çıkardım,dedi.nedir yani bu kadar kaçılacak insanlar mıyız?nedir bu takıntı.sinir oluyorum bu kadar dediğim dedik takıntılı insanlara.önemli olan doğru kişiyi bulup mutlu olmak.Olmazz.. olmayacağını adamda söylemiş. Bende evlenip ayrıldım aynı işyerinden biri sosyal medyadan ulaştı bana 2 sene oldu bu konuya.
Havaalanı gibi bi yerde çalıştığım için o zama birbirimizi sadece simaen biliyoruz.
Benim cocugumda var üstelik.Xbey benden 2 yaş küçük akrep burcuna mensup bir adam.
Oglumdan bahsedince kahve içmek isteyen adam iki arkadaş iceriz dedi bana.
Sakin ol icmesekte olur dedim dayanamadim.
2ay kovaladı bi şekilde başladık ama 4 ay sonunda baktım paşa gün geçiriyor.Bay bay demek en güzeli em basında.
Sonu yok diyen adama olsun demeyin lütfen.Neden canınız acısın ki?
Doğru kişi belki onun aklında hic evlenmemiş,ailesiyle sorun yaşamayan biri olmalı.Bilemeyiz.Hayır yani ben anlamıyorum bunu niye bu kadar büyütüyorlar.siz en azından görüşmüşsünüz.hani görüşülür olmaz o ayrı.bu adam hala sosyal medyadan beni takip ediyor.mesaj yollasam okuyor.açıkçası beğeniyor ama işte korkuyor mu bilmem bi çay bile içmiyor.aslında önceden bana şunu demişti.bir çay içsem mi diye düşünmedim değil ama sonra bu düşünceyi hemen kafamdan çıkardım,dedi.nedir yani bu kadar kaçılacak insanlar mıyız?nedir bu takıntı.sinir oluyorum bu kadar dediğim dedik takıntılı insanlara.önemli olan doğru kişiyi bulup mutlu olmak.
ben yinede gayret edicem.ne olur ne olmaz.tabi sonunda kırılmakta var.bunu da göze alıcam.zaten öyle çok ısrar etmedim ben.ama mantık çerçevesinde açıklamalar yaparak iknaya çalışıcam.Doğru kişi belki onun aklında hic evlenmemiş,ailesiyle sorun yaşamayan biri olmalı.Bilemeyiz.
Çok anlamlı değil bence ısrar etmek.Zira bildiğiniz naz yapıyor adam size.Ego tatmin ediyor
Yine de ikna çabasi?Hayatta yapmam yapmayın yahu lütfen.ben yinede gayret edicem.ne olur ne olmaz.tabi sonunda kırılmakta var.bunu da göze alıcam.zaten öyle çok ısrar etmedim ben.ama mantık çerçevesinde açıklamalar yaparak iknaya çalışıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?