Tespitleriniz o kadar doğru ki.sizi tebrik ederim.Dul birisiyle evlenmeyi gururuna yediremiyor, kişisel olmaktan ziyade toplumsal önyargılar ve yetiştirilme tarzı sebep oluyor buna.
İlişkiden kaçmasının sebebi ise, eğer ilişkiniz iyi giderse size iyice bağlanacak, sonra ilişkiyi bitirse acı çekecek, sizinle evlense gururuna yediremeyecek.
Bu yaşına kadar evlenmemiş hayal dünyasında yarattığı mükemmel kadın profili vardır illaki ve bu profil dul bir kadın değil kesinlikle.
İçsel olarak bunu aşmayı başarsa dahi ülkedeki en büyük sosyolojik problemlerden birisi olan "elalem ne der?" sorusu sıkıntı yaratacak.
sizin tabi eşiniz kabul etmiş.sıkıntı yaşamamışsınız.uzaktan demesi kolay.siz de sevip bulunduğunuz konumdan dolayı reddedilseniz hem gücünüze giderdi hem de benim gibi isteyip ısrar edebilirdiniz.en azından ben ısrarımla adamı yavaş yavaş çözmeye başlıyorum.ve böylece negatif özelliklerini görerek uzaklaşabilirim.ben bu adama gurur yapıp bırakırsam tavır koyarsam hemen başta bu iş olmaz.biraz gayret etmek lazım.denemek istiyorum ben.olmazsa da olmaz zaten.gittiği yere kadar.çokta küstahlaşırsa cevabı yapıştırırım.resti çekerim.ama adam şimdilik nazikçe izah ediyor konuşuyor.ama bilmiyorum belki de siz haklısınızdır.Niye bu kadar üstüne düşüyorsunuz?Daha önceki ilişkilerinizdeki hatayı tekrarlıyorsunuz.Hiç ders almadınız mı geçmişten.Yapmayın bunu.Kadın olarak,mecburen size kalacak olmasına nasıl mutlu oluyorsunuz,ki onu bile kafanızda kuruyorsunuz.Kendi değerinizi bilin lütfen.Taş yerinde ağırdır.
Bir de sürekli burçlardan gidiyorsunuz.Bunun burçla ilgisi yok.Eşim akrep burcu.Bekardı tanıştığımızda.Ben boşanmış çocukluydum.Gayet ne istediğini bilerek geldi.Sizinki gibi şeyler dese olduğu yerde bırakırdım.Ne peşinden koşucam.Beni yoran adam istemem hayatımda.
sizin tabi eşiniz kabul etmiş.sıkıntı yaşamamışsınız.uzaktan demesi kolay.siz de sevip bulunduğunuz konumdan dolayı reddedilseniz hem gücünüze giderdi hem de benim gibi isteyip ısrar edebilirdiniz.en azından ben ısrarımla adamı yavaş yavaş çözmeye başlıyorum.ve böylece negatif özelliklerini görerek uzaklaşabilirim.ben bu adama gurur yapıp bırakırsam tavır koyarsam hemen başta bu iş olmaz.biraz gayret etmek lazım.denemek istiyorum ben.olmazsa da olmaz zaten.gittiği yere kadar.çokta küstahlaşırsa cevabı yapıştırırım.resti çekerim.ama adam şimdilik nazikçe izah ediyor konuşuyor.ama bilmiyorum belki de siz haklısınızdır.
aynen bende dediğin gibiyim canım.ve nerde zor insan varsa onu buluyorum.Canım ben de teraziyim ve ilişkilerimde inanılmaz ısrarcı bi insan oldum hep ve hep mutsuzluk getirdi bu bana. Erkek denen varlık hep aynı peşinden koşarsa mutlu koşmazsa sadece g.tunu kaldırmak için seninle afedersin. Gururunu oksatiyo ve bırakıp gidiyo yani salla bence de. Hiç emek vermeye değmez. Bu şekilde konusan yaklaşan tiplerle olay sadece evlilik değil hiç bi yere gitmez. Bi de biz teraziler takıldığı insana takılan ve her şeyi onun için feda edebilecek kadar sevebilen insanlarız. Güzel insanlarız üzme kendini boş yere.
Valla çok güzel olmuş sonuTatlım bende teraziyim. yıllar evvel bir sevgilim vardı akrep burcuydu beni terk etti arkasından çok ağladım sızladım mahfettim o güzelim yıllarımı zamanla alıştım yokluğuna sesimi kestim hayatıma devam ettim ve tam 2 yıl sonra geri barışmak istedi bu seferde o yalvardı ağladı sızladı tabiki kabul etmedim. Diyeceğim o ki akrep burçlu erkeklerinde gururunu ayaklar altına aldığını gördüm. Kendine ders çıkar bu anlattıklarımdan :)
Kızlar birinden hoşlanıyorum.Akrep burcu.Önyargılı bana karşı.ben boşandım.o ise bekar.bu yüzden sonumuz olmayacağinı söylüyor.halbuki tanımaya çalışsa bi belki de anlaşacağız.fakat adam hoşlandığını söylüyor senle süper olurdu kollarımın arasına alsam vs.diyor ama sonrası sıkıntı işte bizim için diyor...amaaan nerde sıkıntılı adam da varsa beni buluyorbu adamdan bi cacık olur mu.olursa nasıl ikna edebilirim.bu arada bende teraziyim
Valla arkadaşim tek amacı cinsellik olsa çoktan bulusurdu. Günlere yaymazdi.yalnız biraz muhafazakâr biri.birde bi arkadaşın dediği gibi sevmekten korkuyor.sonra ayrılınca evlilik olmadiktan sonra çok üzülürüz yazmis.adam o kadar art niyetli değil.Bariz istemiyor işte. İlla açık açık istemiyorum demesi gerekir mı? Niye ikna etmek için uğraşıyorsunuz bikere evlenip boşandığın için bu konuda önyargılı bir adamı ikna etmeye de uğraşmayın! Bırakın ne hali varsa görsün asıl tek amacı cinsellik. Senle çok güzel olurdu diyip bide sonrası olmaz demesi size şüphe uyandırmadı mı?
Valla arkadaşim tek amacı cinsellik olsa çoktan bulusurdu. Günlere yaymazdi.yalnız biraz muhafazakâr biri.birde bi arkadaşın dediği gibi sevmekten korkuyor.sonra ayrılınca evlilik olmadiktan sonra çok üzülürüz yazmis.adam o kadar art niyetli değil.
Hayır görüşmedik.hiç görüşmediniz mı bu insanla yüz yüze?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?