COLIN Müzmin iyi kalpli🤷 Kayıtlı Üye 31 Ocak 2013 7.190 44.609 798 23 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi answerr #61 answerr .!.: Sende amma sert konuşmuşsun be arkadaşim.bu kadar kırıcı olmana gerek yok.az yavaş ol. Genişletmek için tıkla... O kadar yazdim belki birseyler anlarsin diye ama yok anacim sende o kapasite yok.
answerr .!.: Sende amma sert konuşmuşsun be arkadaşim.bu kadar kırıcı olmana gerek yok.az yavaş ol. Genişletmek için tıkla... O kadar yazdim belki birseyler anlarsin diye ama yok anacim sende o kapasite yok.
answerr Guru Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2009 267 45 318 Bartın 23 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi answerr #62 COLIN .!.: O kadar yazdim belki birseyler anlarsin diye ama yok anacim sende o kapasite yok. Genişletmek için tıkla... Ama siz bana hakaret ediyorsunuz.neyse.yorumunuz için teşekkür ederim.dikkate alacağım.
COLIN .!.: O kadar yazdim belki birseyler anlarsin diye ama yok anacim sende o kapasite yok. Genişletmek için tıkla... Ama siz bana hakaret ediyorsunuz.neyse.yorumunuz için teşekkür ederim.dikkate alacağım.