cnm bn çok duygusalım alınganım hayalperestim
daha gerçekci ve objektif olan yay burçları
yok yay burcu zor bir burç.... :)
inat konusunda doğrusun az öyleyim
yani inat var bizde onu kabul ediyorumama bende dyorum ki sen öyle misin bilmem ama dediğin gibi akrep burçları genelde duygusal ama bunu yapma diye ısrar edip tartışma çıkartırsan dediğinin tersini yaparlar ama akrep burçlarına şunu kapma bunu yapma demezsen iyi davranırsan ona akrep burcundan iyisi yok
aynne öyle alttan alırsa karşı taraf canım cicim dedimi işte orda bitti olay :)
direk yumuşar
yumuşar ama asla yapılanı unutacağı anlamına gelmez
aynen sadece unutmuş gibi yapar
benim eşim akrep burcu hemen sana kişiliğini anlatıyım zeki,çalışkan ne iş olsa yapar, mantıklı,romantik benim için herşeyi yapar insanlara değer verir yanlış yapan insanları yanlışlarından çevirmeye çalışır kolay kolay kin tutmaz ama kin tuttuğu zamanda çok kötü o insan ağzıyla kuşta tutsa yaranamaz kavga etmekten tartışmaktan hoşlanmaz ama damarına basıldığı zaman o kişiye zarar vermeden rahat duramaz asla o zaman onun bulamayacağı çok uzak bi yere kaçması lazım damarına basan kişinin yoksa elinden kurtulamaz
ah şu akreplerben terazi sevgilim akrep..4 yıldır çözemedim ben onu..ne kadar zor , inatçı ve karamsar
4 yıl yürütebilmişsin yine, bravo valla
zaten akrepler trip biz cabalamasak daha önceden bitebilirdi :))
ah şu akreplerben terazi sevgilim akrep..4 yıldır çözemedim ben onu..ne kadar zor , inatçı ve karamsar
karamsarlık konusunda katılıyorum canım, bişiyler kötü gitti mi hemen kapativeriyolar kendilerini dünyaya, kabuklarının içine giriveriyolar, açabilmek ne mümkün!!!
eğer siz de bi akrep burcuysanız, aşk mükemmel başlar..bi elmanın yarısı gibisinizdir..ta ki içinizden biri diğerini sokuncaya kadar. 3 kez yaşadım bu durumu bi akrep olarak :) bi 4. kaldıramam sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?