Akrep erkeği hakkında

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
Bundan yaklasik 1 bucuk hafta önce bana yazmisti faceden. Yurt disindayiz okul icin fikir alisverisi olur diye yazmis.. herneyse muhabbetimiz cok ilerledi cok guzeldi hatta o da dile getirdi bunu iyi ki yazmisim dedi ve memnun oldugunu belirtti. Sonra bidaha da yazmadi ya.. icimde kaldi dayanamadim bir bahane bularak yazdim maalesef. orda da cok yogun oldugunu dile getirdi uniden dolayi sonra birden konu acti konustuk yine o gün ve sona dogru soguk davrandi. 4 gün felan olacak galiba yine cit yok bu akrep burcu erkekleri nasildir ki? ya da ben cok ciddiye aliyorum galiba ama hic böyle olmamisti adam akilli birisi buldu dedim beni tam, burclarda uyuyor ( burc uyumuna inaniyorum ve karakteristik özelliklerine).. öyle iste deliyim deliyim siz ne diyorsunuzz kii acebaa bende yengec burcuyum bu arada. Tabii ki burc uyumuna göre plan yapmamak gerek, kisiligi karakteri de önemli. Hani biriyle yeni tanisirken insanin ici isinir ya öyle oldu ve tanimaya deger diyorum. Fakat ilk adimi ben atmam.. cunku kimse bana ilk adimi atmadi simdiye kadar..ve ben ne zmn ilk adimi atayim dedim sonu hüsrandi

Erkekleri 12 kategoriye ayırıyoruz, bunların dışına çıkmalarına izin vermiyoruz. Burç çok önemli bişey, bütün akrep burcu erkekleri aynı özellikleri taşırlar.

Bence sen bir müddet daha kimseyle görüşme. İnsanları burçlarına göre değerlendirmekten vazgeçtiğin zaman olmuşsundur, o zaman düşünürsün.

Ya bu burç zımbırtısına inanmayan tek kişi ben miyim?
Kendinde demişsin kişilik önemli diye. Oğlak burcuyum ama genel olarak ikizler özellikleri taşıyorum mesela şimdi bir erkek buna bakarak mı beni değerlendirmeli

Hayatıma iki akrep erkeği girdi. Biri düzgün, kibar, tutarlı; diğeri sapık zihniyetli biriydi. Demem o ki; burçlarla sınırlandırma. Herkes farklıdır. Ama şöyle de bişey var; çok çabuk etkiliyorlar akrep erkekleri, hele o bakışları yok mu

Akrep erkeği mi? Gördüğünüzde ölü taklidi yapın..

Akrep dediğin adam kendisi adım atmaz genelde.
Ama istiyorsa soğuk da yapmaz.
Çok kıskanç aklı fikri yatakta olan bir adamdır.
Çoook aşıksa iyidir,değilse dinlen dinlen kaç
Aynı benim erkek versiyonum.
Ilk adımı atmam. Sevdiğime sicagimdir.
Kiskancimdir ve aklım fikrim yataktadir. Şahane yaa. Daha ne ister bir insan :)))

Valla burç özellikleri olayında birinden biri mutlaka bir insana uyuyor, insanlar malum çeşit çeşit. Ama sırf burca göre değerlendirme yaparsanız üzülürsünüz. Astrologlar bile yükselen burcuna falan bakarak yorum yapıyorlar bir kişi hakkında. Ki ben kimseyi burca göre değerlendirmem, burç uyumu diye de bir şey olduğuna inanmıyorum.

Senin anlattigin durum burcla pek ilgili degil. Adam seninle ilgili de degil.
Ilgilenmis olsaydi anlardim da...
Nisanlim akrep 9 yıldır ne cektigimi ben bilirim. Sevdi mi adam gibi sever degisik bir cekiciligi ve bağlayıcılığı da vardir. Ancak herkes ona hayran olsun duygusunu kaybetmez. Sekse düşkundus bla bla.

valaa ben akrep kadınıyım bütün özelliklerini taşırım.erkekğinin de çok farklı olduğunu sanmıyorum,eğer sana karşı bir ilgisi olsaydı ne yapar yapar diyaloğu devam ettirirdi ama mevcut durumda sadece sen aradığın kibarlık olsun diye cevap veriyor.bence hiç uzatma akrep ya sever ya sevmez zamanla hiçbirşey değişmez onlar için.

Böyle şeylerin burçlarla ne ilgisi var? Eğer size ilgi göstermiyorsa bunun anlamı size ilgi duymuyordur. Bu kadar basit. Kendinizi teselli etmek için insanların ilgisizliğini burçlara bağlamayın. Kendinizi yıpratırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…