Akrep erkeği hakkında

babam, kardeşim ve eşim akrep.. burçlara çok da inanmayan biri olarak ortak özelliklerini göz önüne alırsak yarın yokmuş gibi kaçın, arkanıza bakmayın.. ben hayatımda bu kadar inatçı, bu kadar detaycı, bu kadar muhalefet, bu kadar moody, bu kadar burnu düşse almazına rastlamadım kaaaaaaç
sivgili ailim sizi siviyirim

ablam akrep benim de :))

var mı baş etme taktiği verebileceğiniz?

daha dün "sen hiçbir şeysin ben muhteşemim" diye bağrınıyordu "yav he he" dedim :)))

daha dün "sen hiçbir şeysin ben muhteşemim" diye bağrınıyordu "yav he he" dedim :)))
Haha var tabii. Gerçeği söyleyebilirsiniz ben şunları bunları başardım peki ya sen diye. Küserse de boşver kadınlarının bazıları fazla kibirli sevmem kadınlarını o kadar tehlike benim diye ortalıkta geziniyorlar da asıl tehlikenin arızanın kim olduğunu bilmiyorlar.

yani biz "bu konuda anlaşamıyoruz susalım" metodunu uyguluyoruz kardeşimle karşılıklı, çünkü kendisi muhalefet partisine genel başkan olsa iktidara yürür o derece ama eşimle öyle olmuyor, ben koç o akrep wohoooo savaş

Aa ben çok severim onları ki
öz burcu da yükseleni de kova olan erkeklerin hepsi dayaklık.sev ama dayak yedikten sonra sev.başka türlü akılları başlarına gelmiyor.
akrep erkekleri baskıcı. satürn akrepte benim baskıcı olmasa da onlarla olan ilişkilerde basarlar bana sıkıntı gelir ayy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…