Akrep erkeği hakkında

Delidir ne yapsa yeridir burcu bence
Çok aşık olup bi anda aşkı da bitebilir. Biraz tehlikelidir o yüzden. Acayip kıskançtır kafasında kurar kurdukları ile yaşar.

Sadece sosyal ağlardan iki-üç günlük muhabbete bu kadar bağlanmayın.
Yazarsa yazar, yazmazsa hoşlanmamış demektir.
Soğuk davranıyor demişsiniz, bekleyin o yazsın..
Kendinizi konuşmaya ihtiyaç duyuyormuş gibi göstermeyin..

uyum olmasi gerek kafa dengi olarak ne eksik ne de fazla sansinin yada kismetin nerden gelicegini bilemeyiz.Olmuyorsa olmuyordur zorlamamak gerek. bende burclara inan biriyim bir boga burcu olarak yukselen burc var birde oda aslan bende surekli takip ederim burclari yani.

Akrep burcunun özelliklerini bilmiyorum ama bütün burçlar arasında en iyi anlasan iki burç yengeç ve akreptir ve aralarında ki enerji gerçekten yüksektir. cinselliğe düşkün olduklarını bende duymuştum canım burçlara da inanırım anlaşmak yetmez ama huyunu karakterini iyi anla araştır

akrep kadınıyım, en yakın dostlarım hep akrep, 2 akrep erkeği sevgilim oldu. buradan yola çıkarsam komple hayatım akreplerle çevrili. o nedenle yorumum: sizinle net ilgilenmiyor. bence hiç hayale kapılmayın.

akrep insanı biriyle ilgilense, gözünün görmeyeceği mesafede de olsa kendini buldurur, belli eder, fark ettirir. garip insanlarız.

ya bide soyle birsey var yada ben mi anlam cikariyorum; instagram da hikaye bölümüne arkdsimla kahve ictigimizi koymustum, hikayelerimi de sürekli takip eder hani gorünüyor ya kimin baktigi, herneyse o foto ardindan hemn kendisi de kahve fotosu atti. begeni yapar paylasimlarima, takip eder.. ya cok istiyorum konusmak o kdr guzeldi ki sohbetimiz ama galiba bege medi beni sizinde dediginiz gibi ilgilenmiyor yoksa yazardi ;(

durum şu ki, ilgisini çekmişsiniz ama öylesine boşluktan da olabilir. akreplerde alışkanlık yaratmanız gerekir. zamanla ilmek ilmek uğraşırsanız şansınız var. yani o anlamda asla öküz değillerdir. zaten hafızaları çok iyidir unutmaz. stalk ustasıdır. olmadık yerlerden sizinle ilgili bilgilere ulaşır. zaten gizli olanı sever. araştırmayı sever. ilginizi çok belli etmeden yaklaşın madem. cepte bilirse canınızı yakar.
erkekleri gerçekten sadakat konusunda sıkıntılı. ben 2 sevgilimi de aldattığını yakaladığım için terketmiştim. ve uzun yıllar süren birlikteliklerdi. aldatmayı tek gecelik düşünüp aldatmadan saymayanına rastladım. böyle de garipler. ben kendi adıma artık uzak duruyorum. size kolay gelsin

Kaçarak uzaklaş bence. Bunlar gerçekten sevmedi mi ilgisizlikten delirtir, sevince de takıntı yapar yine delirtir. Araları yok yani ya hiç ya hep. İstisnalar hariç tabi. Akrep erkeklerini etkilemek istiyorsan acı çektiriceksin. Bunlar öyle düzgun, sadık kızlar yerine genelde sağı solu belli olmayan, isveli her an gitme ihtimali olan kadınların peşinde takılıyorlar. Yengeçlerde o potansiyel yok ayrıca çocuk hoşlanma namına bir şey yapmamis bile, belki gerçekten okul ile ilgili bilgi almak için yazmıştır, sana mesaj atmadığı günleri saymayı bırak bence üzülürsün

hmm ben instada sürekli birseylee paylasiyorim surekli insta storyme bakiyor. sessizlessem mi? ölu taklidi mi yapsam ya bir sekilde yazmasini istiyorum sizin adiniza da cok üzüldüm umarim daha mutlu oldugunuz bir iliskiniz olur en guzel dileklerimle yorumunuz icin de cok ama cok tsk ederim

evet haklisiniz cok tesekkürler

Akrepler ilgi gosteren kadinlari sevmez. Askindan ölsen de hic umursamuyormus gibi yapmalisin akreplere. Kac diyenler hakli.

Akrepler hakkinda tek kötü düsünmeyen benim galiba. Kafa dengi dedigim iyi anlaştiğim kisiler ya akrep çikar yada aslan. Eğlenceli insanlardir. Iliski konusunda sadakat sorunu vardir ama.

Benim eşim akrep.su an memnunum ondan :) ama ben de akrebim.sorunlar yaşadık tabi.aslinda sizin durumunuzda burç olayıni geçmek lazim. zaten birşeyler başlamamış.ondan bir yaklaşım gorursen dusunebilirsin

Akrepler hakkinda tek kötü düsünmeyen benim galiba. Kafa dengi dedigim iyi anlaştiğim kisiler ya akrep çikar yada aslan. Eğlenceli insanlardir. Iliski konusunda sadakat sorunu vardir ama.
aslinda bende kotu dusunmem iyi anlasirim su burclari olduklari icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…