Akrep erkeği hakkında

Adam sizinle ilgilenseydi yazardı, yazmıyorsa ilgilenmiyordur. Burcuna niye takıldığınızı algılayamadım. Burcuna göre değişmiyor genel kurallar.

Akrep burcu erkeği tam bi manyaktir :) deli gbi kıskanç aşırı sahiplenir boğar ıyyy eski sevglm çok cektm mm

Katiliyorum ama bende bir akrep burcunu karsimda surundurdumm eli ayagina dolasti karizma yere yapisti sakarlasti birden cok komikti ama tatliydi

Olabilir. Ama bu konu buraya daha uygun. Fakat sizde olur olmaz hersey icin editörü etiketlemek gibi bir huy var sanirim. Sıkça denk geliyorum buna.
aynen bende sık görüyorum son zamanlarda ispiyonculuk diyoruz biz buna
kaldı ki konu hakkında ki şikayetler etiketleyerek değil kib leyerek bildirilir. editör uygunsa gerekeni yapar.

Eşim akrep ben yengeç burcuyum. Akrep burcunun karakteristik özelliği mi bilmem ama ısrardan ve yoğun ilgilen başlarda çok hoşlanmıyordu eşim. Yengeç burcu da fazla ilgili farkındaysanız. Biraz kendini geride tutmanı öneririm. Senle ilgili hisleri varsa bırak o yaklaşsın, yoksa zaten yaklaşmaz anlarsın.

Bu arada akrep-yengeç uyumu frekans tuttu mu, duygular varsa çok iyidir.

Gecen gun yabanci kanallarin birinde bir program vardi ilgimi cekti izledim biraz.
Konu şu
Yoldan gecen 7 kisiye denek olmalari icin teklifte bulunup
DNA orneginizden kisilik testi yapmak istiyoruz katilir misiniz diye sordular,
Insanlar da kabul ettiler.
Bir doktor geldi hepsinin agızlarindan kurdanla dna testi icin gerekli seyi aldi
Laboratuara gonderdiler.
Sonra çıkan sonuçları A4 kagıdı olarak ellerine verdiler,
Okumaları için.
Ve % kaç doğru olduğunu ve çıkan sonucun kendilerini yansıtıp yansıtmadığını sordular.
Zaten okurlarken yüzlerinde korkunç bir ifade vardı hepsi şok :)
7 side %98-%100 gibi oranlar verdiler.
Sonra içlerinden birine çıkan sonucu yüksek sesle okumasını söylediklerinde herkes gülüşmeye başladı :)
Meğer hepsine aynı sonucu vermişler

En son şöyle bağladılar
Hepimiz kendimize has özelliklerimiz olduğuna inansak ta
aslında aynıyız.
Burçlar da buna dahilmiş :)

Yazan= Akrep kadını

Madem soğuk ve gicik bir tip, neden peşindesin?

Ay ben yengeç burcuyum ama hiç ilgilenmem kimseylen ama hayatımın en büyük aşkı akrep erkeğiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…