Ben oğlak eşim akrep 8,5 yıldır evliyiz ömrümün 85 yılını yedi.Sevdimi tam sever ama çözmek anlamak çok zor.Nuh dedimmi peygamber demez aklına ne koyduysa ne dersen de döner dolaşır yine yapar.Sonra pişman olur sen haklıymışsın der ama nafile.Zordur zor......Ama birbirirmizi yesekte kopamıyoruz.....
ay canım buda ikizlerden çekiyor demek :)))) burcun ne
eski haline getirmenin mümkünü yokmu bu akreplerin???
Ben akrebim eski sevgilimde akrepti
Ben onu çözdüm ve arkama bile bakmadan kaçtım
Bir daha akrep erkeğiyle sevgili olmakmı tövbe !
Yanlış bir kere yapılır iki kere değil...
canım pek çözemedim.Mesela nişanlıyken daha farklıydı eşim bana çok düşkün romantik ama evlenince birde çocuk olunca o ilgi kayboluyor.Çok sadıktır bazen kabuğuna çekilir düşünmek için konuşmaz o zaman kendi haline bırakacaksın sonra yavaş yavaş kabuğundan çıkmasını sağlıyacaksın.
ya kızlar biz kavga etmedik aslında ben doldum artık adam akıllı aramıyor şuan küssek ben kızdığım için küsüz yani o aramıyo bende aramıyorum cidden beni hiç aramıyo ya dediğim gibi mesajlasmayı sevmiyormus hergün konuşulmaz mış bu ne demek ya 2 senedir çıkıyorz 1 senedir adam akıllı eskisi gibii msjlasıp telefonda konusmuyoruz cevremdeki cogu kişi yuhluyoo
benimkide yüzüğü taktıktan sonra aynnııı seninki gibi oldu(
eski haline bi gelse ahh bi gelseee
ayy kızz aynenn benimkide yüzüğü bir taktıı takış o takışş :S ben il dışındaydım geldim yüzük taktı bana sonra bir baktım sms bitti daha yapmadı falan o gün bugündür biz ne mesajlasırız nede adam akıllı konsuruz :S
valla benim problemim şu beni durduk yere normalde aramıyo derdi ne acaba
burçlara göre nitelendirmemek lazım. Eski sevgilim akrepti barışmak için her yolu denedi benimle ama affetmedim mesela.
Ama sevmiyorum artık akrepleri guven vermiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?