Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Erkeği Hatasını Zamanla Anlar mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi alk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben oğlak eşim akrep 8,5 yıldır evliyiz ömrümün 85 yılını yedi.Sevdimi tam sever ama çözmek anlamak çok zor.Nuh dedimmi peygamber demez aklına ne koyduysa ne dersen de döner dolaşır yine yapar.Sonra pişman olur sen haklıymışsın der ama nafile.Zordur zor......Ama birbirirmizi yesekte kopamıyoruz.....

eski haline getirmenin mümkünü yokmu bu akreplerin???

Ben akrebim eski sevgilimde akrepti
Ben onu çözdüm ve arkama bile bakmadan kaçtım
Bir daha akrep erkeğiyle sevgili olmakmı tövbe !
Yanlış bir kere yapılır iki kere değil...

eski haline getirmenin mümkünü yokmu bu akreplerin???

canım pek çözemedim.Mesela nişanlıyken daha farklıydı eşim bana çok düşkün romantik ama evlenince birde çocuk olunca o ilgi kayboluyor.Çok sadıktır bazen kabuğuna çekilir düşünmek için konuşmaz o zaman kendi haline bırakacaksın sonra yavaş yavaş kabuğundan çıkmasını sağlıyacaksın.

ya kızlar biz kavga etmedik aslında ben doldum artık adam akıllı aramıyor şuan küssek ben kızdığım için küsüz yani o aramıyo bende aramıyorum cidden beni hiç aramıyo ya dediğim gibi mesajlasmayı sevmiyormus hergün konuşulmaz mış bu ne demek ya 2 senedir çıkıyorz 1 senedir adam akıllı eskisi gibii msjlasıp telefonda konusmuyoruz cevremdeki cogu kişi yuhluyoo

ya biz daha evlenip çocuğu bile yapmadan arayı bozduk küsüs şuan ((

benimkide yüzüğü taktıktan sonra aynnııı seninki gibi oldu (
eski haline bi gelse ahh bi gelseee

benimkide yüzüğü taktıktan sonra aynnııı seninki gibi oldu (
eski haline bi gelse ahh bi gelseee

ayy kızz aynenn benimkide yüzüğü bir taktıı takış o takışş :S ben il dışındaydım geldim yüzük taktı bana sonra bir baktım sms bitti daha yapmadı falan o gün bugündür biz ne mesajlasırız nede adam akıllı konsuruz :S

yemin ederim aynı benimkini dedin :) cidden şaşırdımm..
demekki bu akrepler tek seri üretim :))

eğer formül bulursan banada ilet lütfen :) bak çok ciddiyim..
daha ben bulamadımda :)))

bence bizi malları gibi görüyorlar istedikleri gibi kullanıyorlar ben bunu anladım yani :S duygusal olduklarınada pek innamıyorum inancım kalmadı kadınları gercekten duygusal ama ne bilim erkekleri odunnnnnnn

benimki suçunu kabul etmez her zaman suçlu benimdir af dilemesi ve ona koşması gereken benimdir biz çıkmaya başladıgımızda 1 hafta hiç aramamıştı beni buluşunca herşey normaldi falan bu adamlar akrep ve pluton gezegeni hala çözülememiş eger ki ikizler burcuysanız akrep burcunu anlamayı hiç denemeyin 3 yılımı verdim adama hala ben ararsam arar

kıskandırmak için sakın bir şeyler yapma bu dönemde çok yanlış yapmış olursun canım...
genellikle kırgınlıgının kızgınlıgının sebeplerini içinde dünya sırrı gbi tutar bu tarz adamlar ama bir süre uzak durmak iyi gelebilir ama bu süreyi sen ayarlamalısın soğumak da mümkün veya vazgecmek... eger aranızdaki sorun yanlış anlaşılmalarla alakalıysa onunla buluş ve bu konuları konuşup çözmeyi iste bence.Ha benim adamla 1 yıl konuşmadık bak şuan hiçbir sorun yok gibi davranıyor sanki hiç bişi olmamış kavga etmemişiz gibi konuşuyor benle ama böyle davranarak sadece gözümden düştü kendi bilir

ben akrep burcuyum.. kinciyim unutmam bir şeyi falan ama, karşı taraftan ufacık bir zeytin dalı göreyim karşılıksız bırakmam.. çünkü karşı taraf sonuçta bana bir adım atmış o yüzden kırmam.. ama ne yalan diyim karşı tarafa ilk adımı kolay kolay atmam..akreplerde öyle bir gurur oluyor ki sevgilerinden ölseler bile gidip barışmak adına ilk adımı atamazlar..
yalnız şunu sormak istiyorum..belki yazmışsındır ama tüm mesajları okuyamadım diye görmemiş olabilirim : )
hiç affedilmeyecek bir sorun mu var arada?
çünkü basit bir sebepten bir akrep asla bu kadar kibir yapmaz..
eğer anlamsız bir şey için suçu sana atıyor kendini haklı görmeye çalışıyorsa bence sessiz kal..ona en iyi ceza senin sessiz kalman olacaktır.. bu kadar kaprisli olmasın mümkünse beyefendi..
benim çok sevdiğim bir akrep burcu erkek arkadaşım var.. yani sevgili falan değil sadece normal arkadaşız..geçenlerde aramızda hiç bir sorun yoktu.. ama nedense bana tepkili olduğu hissine kapıldım.. çünkü bilerek sesini kesti..hiç konuşmadı benle.. ben de mesaj attım..nasılsın nasıl gidiyor falan diye hemen düzeldi.. ama tepkili olduğu konusunu bile açamadım emindim öyle olduğuna... ben mesaj atmasam herhalde o da sessiz kalacaktı..benim başkalarına yaptığımı kendisi bana yaptı.. değer verdiğim için hemen ben ilk adımı attım ona anlayacağın..yani sözün özü akrep değer veriyorsa küslükleri asla uzatmaz.. uzatıyorsa uzak dur ondan.. yorar yıpratır

Son düzenleme:
valla benim problemim şu beni durduk yere normalde aramıyo derdi ne acaba

benimkide acil bisey varsa söle calısıyorum falan diyo odun ya çok sinirliyim bugünde aramazsa 5.gündür küs olmus olucazz

burçlara göre nitelendirmemek lazım. Eski sevgilim akrepti barışmak için her yolu denedi benimle ama affetmedim mesela.
Ama sevmiyorum artık akrepleri guven vermiyolar

burçlara göre nitelendirmemek lazım. Eski sevgilim akrepti barışmak için her yolu denedi benimle ama affetmedim mesela.
Ama sevmiyorum artık akrepleri guven vermiyolar

açıkcası doğru söylüyorsun ben şimdi ondan farklı seyler bekliyorum gönlümü alması benim istediğim gibi olması icin ama ben bunları dile getirdikten sonra gözümde hiç bir anlamı olmucak emrivakiyle yapılan hic biseyden hoslanmam ayrılma nedeniniz neydi ki odamı arayıp sormuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…