Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Erkeği Hatasını Zamanla Anlar mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi alk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizin aranizda farkli durumlar var. Yani sevgilisiniz ama hafta ici gorusmuyorsunuz. Bu cok saçma. Avukat diye dunyayi kurtarmiyor ya kendisi istese oglen yemeginden kalkinca arar işten eve dinerken arar işe giderken arar. Yani isteyen her zaman arar. Bu bana cok tuhaf geldi. Yani seni sevgiliden cok bos zamanlarinda hatirladigi biri gibi goruyor sanki.
sana gelince sende de hata cok ne o kadar guvensizlik valla kusura bakma ama o kadar sık bogaza degil ekrep erkegi kadin bile dayanmaz. Sen cidden paranoyak olmusun. Bu sana cok zarar verir. Bu sekilde aranda guven iliskisi olmayan kisi ile de evlilik zor gorunuyor canim.

evet bu drum banada tuhaf gelıyor ya baskası var dıye kuskulanıyorum ya da cınsellık ıcn dıycem ama co kyogun ama cınsellık ıcın odgnu sanmıyorum cunku herkes gıbı bızde yuzeyseliz ama ılerıye gıtmedık yanı oyle bır durum yok henuz evlenene kadr olmayacagını bılıyor oda ama yınede benmle. biri oldugunu da dusunmek ıstemıyorum aslında cunku ne zamn ayrılsak gerı donuyor bazen gece yarısı duygusallıgı tutar arar şiir vs okur yada okudugu duygusal kıtabları anlatır hep bana kendını kanıtlamak ıcn ugraır baskası olsa takmaz dıye dusunuyorum ama sırf ınanayım dıye bırsuru acıklama yapar acıklamalarına guvenmıyorsam kanıltlar sunar selfıeler falan yollar anlık. sabredeyım bakalım. aynen cok paranoyak olmusum onun bı kac yaanlısı yuzunden ama su sıralar duzeldım artık cunku eskısınden sık aramaya basladı 3-4 gundur vee bıraz duygusallasmıs bede bu yuzden duzeldım artık bırseynden suphe duymamaya basladım. evlılık konusu acmyda cekınıyorum kendı kendıme gelın guvey oluyormusum gıbı dusunecek o yuzden.. biraz daha beklıyeyim tepkılerını anlayamıyorum.

Demek ki senin paranoyakligin adama ters tepiyor. Senin dirdirini dinlememk icin de haftada bir gun falan ariyor . Rahat birak biraz sana daha cok duser belki.

Demek ki senin paranoyakligin adama ters tepiyor. Senin dirdirini dinlememk icin de haftada bir gun falan ariyor . Rahat birak biraz sana daha cok duser belki.
aynenn valla aynende oyleymıs kacgundur sık arıyordu cunku uzn zman oldu gorusmeyelı bugun bır srılıyor ısırıyor vs bebek gıbı sevıyor benı ılgısındende bellıydıı ayen azcık taktık verde uygulayymm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…