- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
benım ıcın hep cok cin fikirlisinder bilmyorum ya benım lafımla twter face vs kapattı ama sonct whatsapp var ordan ısı goturuyordur o uzden ne kadr durust olsada guvenemıyorum kı ıs cıddıye bınene kadar guvenenmemkı ben bende guvenemedgm ıcn ıs cıddıye bındırmıyorrr o o şekılde davranıslarımzdan bellı edererk bı anlasmazlık var sanırım. bı ara yemnler ettı duygusal ve cınsel anlamda hayatmda sendn baska bır bayn yok dıye ama o yemını edelı aylar oldu ayrıldık barıstık okadr abı ayrılıklarımz en fazla 1 hafta faln suruyordu kafam hep acaba o bır haftalık boslukta yenı bırıyle tanısmısmıdır sncta avukat karızmatık bır erkek arabasıda var kadınlar ıcın cok cazıp bir tip ben ise saglık memuruyumbenı hıc bı zamn kucumsemedı ama ablası enıstesı doktorlar vs soylemıstı. ama hıc tanısmadım 1 sene oldu bu ılgısızlıgını nasıl ıdare edecem pekı sık mesaj atamz aramaz bende belkı konsmak ıstemıyordur dıye aramaya cekınıyorum sevglm oldgu halde rahtsz olur dıye cekınıyrum haftaıcı calısıyor zaten hıc rahtsz etmıyorum ama ıs cıkıslarındada bı aklına gelıp araması gerekmezmı bunu nasl normale dondurcem. . birde hep çapkınmış gibi şkalar yapar ama bazen cıddıye almıyorum bazen alıyorum cunku ısı gucu herseyı yernde ılla gercekten ceveresnde bırsuru bayan vardır adlyede baroda annesıde bakıyordur sagdan soldan ona ragmen benı bırakmıyor bazen ben ayrılırım gerı pısman olur ozur dılerm affeder bazen o ayrılır durduk yere ama onun ayrlıkları bı bakarm 3 gn snra hıcbırsey olmams gıbı arıyor napıyosn vs konusur barısır asla armaa asla hayatıma gırme dedgıı zamnlarda bıle gurur yapıp donmuyorum gerı kendısı gelıyor . acaba bnı bı kenardamı tutuyor evlenecegı kısı olarak kaafam ı cok karıstırdı bu yya. herseyını bılmek ıstıyorum ama bazen cok yabancılasıyor bana cok uzak hısedıyrmhereyımı paylasamıyrum. bna paranoyksn dıyo sureklı halbukı bu durduk yere olmadı sen bı hata yapıssınkı artık acaba yıne yaparmı dıye dusunmekten kendımce kuruntular supheler ıcınde oluyorum bunuda kendıne soyleynce yeter bunaldım benı surklı yargılıyrsun ıtham edıyosn vs madem guvenmıyosn terk et dıyo tamm dıyrm gıdıyorum uc gn snra o donuyor . ve bde oyle cok etkılenmısım kı hemen affedıyrm naz yaptgımda ıyı tamm bıdaha arayıp srmam dıyor sen blrsn dıyorum gerı donen ben oldm ya tavan yptın sen vs dıye cumleler kullanıyor ınsan sevdgıne gıcıklık olsn dıye bı hareket yaparmı ya ya da bu tarz kelıemeler kullanrmı anlamıyrm. herreyıne kanıt stıyorum benı arar mesela goruselımdemek ıcın duymam ben tekrar ona dondgumde telı mesgul calar acaba hayatında bırı varda benı aradı ben acamaynca o kısıyemı dondu vs dıye baslıyrm dusunmeye o arıyor ıste hemen tarıh verıyorum 14 mays 15.26 bu tarıh aklımda gorustuugumzde kımle knstuguna bakıcam dıyrm. tmm ıstersen foto yollaym ortagmla knsydm vs dıyo. bana belkı sırf ınanyım dıye kanıtlamak ıstıyormus süsü veriyordur dıye tamam aynen ıstıyorum kanıt dıyorum. yaa gercekten guvenmeyı ogren artık bna dıyo. tamm resm attıgnda guvenecem ınsallah ıcıme kurt dusurdun az once foto yollarm dıyodun sımdı sankıde yollamaya cekıdıgn bır durum varmıs gıbı bana guven dıyerek gecstırıyorsun dedmben fotoyu ıstıyrm tarh saat aklımda vs uzatıyrm bayagı. benı bu hale soknda kendısı tabi. daha öcne soyledgı bı yalan yuznden guvenm sarsıldı bıdahada duzelemdm kı ben neredeyse babama bıle zor guvenen bır ınsanım en ufak yalan benı ömrü billah tedirgin eder tekrar yaparmı dıye. bakalm senn dedgnde dıyeym ya evlenelm ya gorusmeyelm. korkuyorum kacar bırden dıye :)) bırde sen bılrsn kapı orda dıyormus ne yıkılırım be:)
Sizin aranizda farkli durumlar var. Yani sevgilisiniz ama hafta ici gorusmuyorsunuz. Bu cok saçma. Avukat diye dunyayi kurtarmiyor ya kendisi istese oglen yemeginden kalkinca arar işten eve dinerken arar işe giderken arar. Yani isteyen her zaman arar. Bu bana cok tuhaf geldi. Yani seni sevgiliden cok bos zamanlarinda hatirladigi biri gibi goruyor sanki.
sana gelince sende de hata cok ne o kadar guvensizlik valla kusura bakma ama o kadar sık bogaza degil ekrep erkegi kadin bile dayanmaz. Sen cidden paranoyak olmusun. Bu sana cok zarar verir. Bu sekilde aranda guven iliskisi olmayan kisi ile de evlilik zor gorunuyor canim.