Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Erkeği Hatasını Zamanla Anlar mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi alk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok tam tersi çok ilgiliydi. zaten ben ilgisizliğe gelemem. Başka şeyler oldu aldatma değil ama benzeri. Hatırlamak istemiyorum o gunleri

yok tam tersi çok ilgiliydi. zaten ben ilgisizliğe gelemem. Başka şeyler oldu aldatma değil ama benzeri. Hatırlamak istemiyorum o gunleri

tamam canım :)) senin burcun ne bu arada

Aslan canım. Gururlu aslan. ne geldiyse başımıza gururumuzdan zaten:30:

aynından bir numune bende mevcut işte.

dısardaki insanlar hep onun beni sevdiğinden süpheli :)) bulustugmzda cok yakın davranıyo ama görüsmediğimiz zmanlarda bu sıcaklıgı koruyamıyo

arkadaşlar sölediklerinizin hepsi doğru...

peki uzak kalmak,yada soğuk davranmak ne kadar doğru olur akrep erkeğine karşı??
böle bişi yapmayı düşünüorumda ...işe yararmı??

sana nasıl davranıyor bilmiyorum ama eger arayıp sormuyorsa ilgisizse bence baska biri var ben süpeliyim yani :S

sana nasıl davranıyor bilmiyorum ama eger arayıp sormuyorsa ilgisizse bence baska biri var ben süpeliyim yani :S

akrep burcu erkeğinde her zaman bir başka yedek olurzaten kızlar ben bunu çoktan kabullendim ben sevgilisinin yedegiydim resmen sora başkası benim yedegim oldu akrep erkeği düşkündür böyle şeylere bu bir gerçek kadınla alakalı değil bu durum.Evet benim yanımdayken sanki tüm dünyası benim her zaman ilgili her dediğimi yapar üstüme titrer bir sokak aşağı iniyim bir daha töbe haber alamam işi yoğun olur başka şehre gitmiş olur aramaz ve ben çileden çıkarım suçlu ben olurum ve uzaklaşır benden:32: bu rutin oldu artık bizim için aramasa da sallamıyorum artık vazgectim çünkü bir kadın onu aramayıp sormayan uzagında hissedemediği ilgilenmeyen bir adamı güvence üssü olarak göremez kızlar buna karar verdim bende.Biz sevgiliyken herşey iyiydi 7 ay aramadı adam neler çektim kendimi yedim ama aradıgımda özledimm falan bu işim yoğundu arayamadım bu 7 ay mı yoğundun? ses yok :47: işte insanın da bir yere kadar düşünün 3 yılınızı vermişsiniz hep böyle ama başlangıçtada ilgisizdi akrep erkeği ilgili olmuyor uzaklaşınca..bir söz var ya blotooth gibidir uzaga gidince yeni aygıt arar :1::1::51:

akrep burcu erkeğinde her zaman bir başka yedek olurzaten kızlar ben bunu çoktan kabullendim ben sevgilisinin yedegiydim resmen sora başkası benim yedegim oldu akrep erkeği düşkündür böyle şeylere bu bir gerçek kadınla alakalı değil bu durum.Evet benim yanımdayken sanki tüm dünyası benim her zaman ilgili her dediğimi yapar üstüme titrer bir sokak aşağı iniyim bir daha töbe haber alamam işi yoğun olur başka şehre gitmiş olur aramaz ve ben çileden çıkarım suçlu ben olurum ve uzaklaşır benden:32: bu rutin oldu artık bizim için aramasa da sallamıyorum artık vazgectim çünkü bir kadın onu aramayıp sormayan uzagında hissedemediği ilgilenmeyen bir adamı güvence üssü olarak göremez kızlar buna karar verdim bende.Biz sevgiliyken herşey iyiydi 7 ay aramadı adam neler çektim kendimi yedim ama aradıgımda özledimm falan bu işim yoğundu arayamadım bu 7 ay mı yoğundun? ses yok :47: işte insanın da bir yere kadar düşünün 3 yılınızı vermişsiniz hep böyle ama başlangıçtada ilgisizdi akrep erkeği ilgili olmuyor uzaklaşınca..bir söz var ya blotooth gibidir uzaga gidince yeni aygıt arar :1::1::51:

yedeğiydiniz ve bunu bile bile nasıl devam ettiniz? benim hislerim benim dısımda birilerinin olduğunu söylüyor.Ama itiraf etmesini bekliyorum günahını almak istemiyorum haksızlık etmek istemiyorum ama kime sorduysam erkek olarak herkes baska biri var umudu kes dedi.Benim sevglimle benim olduğumu bile bile devam eden bir bayan varsa cidden cok üzülürüm:S

Şimdi düşündümde benim eski sevgilimde öyleydi
Yanımdaken ilgili ,üstüme düşer filan ama yaşadığı şehire gittiğinde ilgi alaka yok ( ayrı şehirlerdeydik)
Hatta hep ona antalyaya gittiğinde seni tanıyamıyorum ve benden uzaktayken onu sevmediğimi hissederdim
Çünkü; başka biri olurdu , benim yanımdaki adamla alakası filan olmazdı
Oda tınlamazdı tabikide
Bu adam 2 sene peşimden koştu
Canım çikolata istiyor dediğimde taa oralardan bana kargoyla sevdiğim çikolataları gönderdi
Ama sevgili olduğumuzda susadım dediğimde bi su almadı
Valla kızlar ben akrep erkeğinden çok çektim
Çok ahımı aldı bana yaptıklarıyla
ve bu adam şimdi utanmadan hala mesaj atıp bana nasılsın , yaptığım hatalardan çok pişmanım , hepsi benim hatamdı diye mesajlar atıyor
Ama ama , aması var tabi ben yumuşayınca hemen senin hatandı kendi kendine yaptın şimdi bu haldeyiz diyebiliyor
Tutarsızlar , valla eski sevgilim sayesinden akrep erkeklerinden iğreniyorum
Asla sevgili arkadaş eş baba olmaz onlardan
Benden de uzak olsunlar sonsuza kadar

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanımdaken ilgili ,üstüme düşer filan ama yaşadığı şehire gittiğinde ilgi alaka yok ( ayrı şehirlerdeydik)
Hatta hep ona antalyaya gittiğinde seni tanıyamıyorum ve benden uzaktayken onu sevmediğimi hissederdim
Oda tınlamazdı tabikide
Canım çikolata istiyor dediğimde taa oralardan bana kargoyla sevdiğim çikolataları gönderdi
ve bu adam şimdi utanmadan hala mesaj atıp bana nasılsın , yaptığım hatalardan çok pişmanım , hepsi benim hatamdı diye mesajlar atıyor
Ama ama , aması var tabi ben yumuşayınca hemen senin hatandı kendi kendine yaptın şimdi bu haldeyiz diyebiliyor

dicek bir sey bulamadım hepsi böyle demek ki 1 haftadır konusmuyoruz ben dayanamayıp aradım tersledi beni falan...

dicek bir sey bulamadım hepsi böyle demek ki 1 haftadır konusmuyoruz ben dayanamayıp aradım tersledi beni falan...

Valla canım benim eskisi bana karşı bi ara ilgisizdi
Aramaz sormazdı beni , ben arıyıncada yorgunum, açım , annem çağrıyor diye telefonu kapatmaya çalışırdı
Ahh ahh şimdiki aklım olsaydı ne arar sorardım
O anda hemen bitirirdim , birdaha da görüşmezdim..
Ama işte bir dönem salaklık ettim , ona sorunun ne olduğunu sordum

birbirlerini soksunlar bunların hepsi ya :)

bundan kelli önce burcunu sorcam akrepse de bir daha selam sabah yok :)

bir mesaj attım sanırım daha aramz sormaz beni zaten arayacağı yoksa bitti yani....

birbirlerini soksunlar bunların hepsi ya :)

bundan kelli önce burcunu sorcam akrepse de bir daha selam sabah yok :)

Aynen öyle , bir daha akrep erkeğin yanına bile yaklaşmam

bir mesaj attım sanırım daha aramz sormaz beni zaten arayacağı yoksa bitti yani....

Boşver arama canım, bırak o arasın o merak etsin,üstüne düşme,sen üstüne düşdükçe daha havalara girer.. Ne hali varsa görsün

canım sanırım bizde.. senmi ayrıldın o mu?

ona güvendmediğimi söledim ,güvenimi yıktığını söledim sonrada tartıştık..
sonra düğün falan olmucak dedi..

seni kendimden soğutucam dedi :((

seni seviorum ama düzelme olmadıkça olmucak dedii :((

evet benide daha önce tehdit etmişti ama dayanamayıp sonra eskiye dönmüstük.Ama diyorum acaba o lafını ummadığı zamandamı uygulamaya basladı cünkü ayrılık mesajı attım ona aramadııııı bileee

Oda tınlamazdı tabikide

hatamdı mesajlarını kaç zamandan sonra atmaya başladı merak ettim.Aynısından bir numune varda bende acaba aynı adam mı diye düşündüm şuan :10::34:.Çünkü gittiği her yerde çikolata falan yollardı o da ayy bu akrepten etki alanından zor çıktım bende:1:

Back
X