Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok tam tersi çok ilgiliydi. zaten ben ilgisizliğe gelemem. Başka şeyler oldu aldatma değil ama benzeri. Hatırlamak istemiyorum o gunleri
benimkide acil bisey varsa söle calısıyorum falan diyo odun ya çok sinirliyim bugünde aramazsa 5.gündür küs olmus olucazz![]()
aynından bir numune bende mevcut işte.
sana nasıl davranıyor bilmiyorum ama eger arayıp sormuyorsa ilgisizse bence baska biri var ben süpeliyim yani :S
akrep burcu erkeğinde her zaman bir başka yedek olurzaten kızlar ben bunu çoktan kabullendim ben sevgilisinin yedegiydim resmen sora başkası benim yedegim oldu akrep erkeği düşkündür böyle şeylere bu bir gerçek kadınla alakalı değil bu durum.Evet benim yanımdayken sanki tüm dünyası benim her zaman ilgili her dediğimi yapar üstüme titrer bir sokak aşağı iniyim bir daha töbe haber alamam işi yoğun olur başka şehre gitmiş olur aramaz ve ben çileden çıkarım suçlu ben olurum ve uzaklaşır bendenbu rutin oldu artık bizim için aramasa da sallamıyorum artık vazgectim çünkü bir kadın onu aramayıp sormayan uzagında hissedemediği ilgilenmeyen bir adamı güvence üssü olarak göremez kızlar buna karar verdim bende.Biz sevgiliyken herşey iyiydi 7 ay aramadı adam neler çektim kendimi yedim ama aradıgımda özledimm falan bu işim yoğundu arayamadım bu 7 ay mı yoğundun? ses yok
işte insanın da bir yere kadar düşünün 3 yılınızı vermişsiniz hep böyle ama başlangıçtada ilgisizdi akrep erkeği ilgili olmuyor uzaklaşınca..bir söz var ya blotooth gibidir uzaga gidince yeni aygıt arar
![]()
Şimdi düşündümde benim eski sevgilimde öyleydi
Yanımdaken ilgili ,üstüme düşer filan ama yaşadığı şehire gittiğinde ilgi alaka yok ( ayrı şehirlerdeydik)
Hatta hep ona antalyaya gittiğinde seni tanıyamıyorum ve benden uzaktayken onu sevmediğimi hissederdim
Çünkü; başka biri olurdu , benim yanımdaki adamla alakası filan olmazdı
Oda tınlamazdı tabikide
Bu adam 2 sene peşimden koştu
Canım çikolata istiyor dediğimde taa oralardan bana kargoyla sevdiğim çikolataları gönderdi
Ama sevgili olduğumuzda susadım dediğimde bi su almadı
Valla kızlar ben akrep erkeğinden çok çektim
Çok ahımı aldı bana yaptıklarıyla
ve bu adam şimdi utanmadan hala mesaj atıp bana nasılsın , yaptığım hatalardan çok pişmanım , hepsi benim hatamdı diye mesajlar atıyor
Ama ama , aması var tabi ben yumuşayınca hemen senin hatandı kendi kendine yaptın şimdi bu haldeyiz diyebiliyor
Tutarsızlar , valla eski sevgilim sayesinden akrep erkeklerinden iğreniyorum
Asla sevgili arkadaş eş baba olmaz onlardan
Benden de uzak olsunlar sonsuza kadar
dicek bir sey bulamadım hepsi böyle demek ki 1 haftadır konusmuyoruz ben dayanamayıp aradım tersledi beni falan...
birbirlerini soksunlar bunların hepsi ya :)
bundan kelli önce burcunu sorcam akrepse de bir daha selam sabah yok :)
bir mesaj attım sanırım daha aramz sormaz beni zaten arayacağı yoksa bitti yani....
Ayrılduk( düğün falanda olmucak
(
canım sanırım bizde.. senmi ayrıldın o mu?
Şimdi düşündümde benim eski sevgilimde öyleydi
Yanımdaken ilgili ,üstüme düşer filan ama yaşadığı şehire gittiğinde ilgi alaka yok ( ayrı şehirlerdeydik)
Hatta hep ona antalyaya gittiğinde seni tanıyamıyorum ve benden uzaktayken onu sevmediğimi hissederdim
Çünkü; başka biri olurdu , benim yanımdaki adamla alakası filan olmazdı
Oda tınlamazdı tabikide
Bu adam 2 sene peşimden koştu
Canım çikolata istiyor dediğimde taa oralardan bana kargoyla sevdiğim çikolataları gönderdi
Ama sevgili olduğumuzda susadım dediğimde bi su almadı
Valla kızlar ben akrep erkeğinden çok çektim
Çok ahımı aldı bana yaptıklarıyla
ve bu adam şimdi utanmadan hala mesaj atıp bana nasılsın , yaptığım hatalardan çok pişmanım , hepsi benim hatamdı diye mesajlar atıyor
Ama ama , aması var tabi ben yumuşayınca hemen senin hatandı kendi kendine yaptın şimdi bu haldeyiz diyebiliyor
Tutarsızlar , valla eski sevgilim sayesinden akrep erkeklerinden iğreniyorum
Asla sevgili arkadaş eş baba olmaz onlardan
Benden de uzak olsunlar sonsuza kadar