Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Erkeği Hatasını Zamanla Anlar mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi alk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ona güvendmediğimi söledim ,güvenimi yıktığını söledim sonrada tartıştık..
sonra düğün falan olmucak dedi..

seni kendimden soğutucam dedi :((

seni seviorum ama düzelme olmadıkça olmucak dedii :((

bakalım sende düzelme olacak mı deseydin adama bak:1:

bir mesaj attım sanırım daha aramz sormaz beni zaten arayacağı yoksa bitti yani....

ben öyle mesaj atmıştım nasılsa arar dedim demediğimi bırakmadım adama bir yıl sonra aradı onu da ben aramışım ayagına getirdi tamam kızlar akrep erkeklerine tövbe ediyoruz:32::32:

ben öyle mesaj atmıştım nasılsa arar dedim demediğimi bırakmadım adama bir yıl sonra aradı onu da ben aramışım ayagına getirdi tamam kızlar akrep erkeklerine tövbe ediyoruz:32::32:

ahhh keşke baştan tövbe durağına uğrasaydım..şimdi çok geç,,,

akreple evli olup mutlu olan yengeçleri görünce çok özeniyorum :(((

hatamdı mesajlarını kaç zamandan sonra atmaya başladı merak ettim.Aynısından bir numune varda bende acaba aynı adam mı diye düşündüm şuan :10::34:.Çünkü gittiği her yerde çikolata falan yollardı o da ayy bu akrepten etki alanından zor çıktım bende:1:

Askere gittikten sonra , askerden geldikten sonra Yani aramalarına cevap vermediğim ve mesajlarına cevap atmadığım zamanlarda
Sanırım aramız bozulduktan 3 ay sonra atmaya başladı tabi askerden döndükten sonra bi barışma durumumuz oldu
O zaman hep sen kendi kendine sorun ettin ben hiç birşey yapmadım gibi mesajlar attı
Yani adam aramız kötüyken suçu kendinde buluyor , barışıncada suç benim oluyor
Dengesiz ya cidden dengesizdi
Ex sevgilim biz beraber değilken benim doğum günümü bir sürü hediyelerle kutlarken
Sevgili olduğumuzda bi arayıp doğum günümü bile kutlamamışdı
Yani onun için herşey köprüden geçene kadardı
Sevgili olunca hödükleşmeye başladı
İyiki kurtuluşmuşuz , allahın sevilen kuluymuşuz ne diyim artık

alk zaten güven vermiyen bir erkekle ne kadar yürütebilirdinki ilişkini
Hiç üzülme zaman geçince iyiki bitmiş diyip sevineceksin

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç üzülme zaman geçince iyiki bitmiş diyip sevineceksin[/QUOTE]

ama biz düğünden önce nikah bile kıydırdık düğünde güya bu yaz olucaktı..
hadi onuda gectim..seviorum dediği halde köprüleri nasıl bianda yıkıo anlamıorum..
önceden blöf yapardı ama sonra uzak durunca yaklaşırdı..şimdi ise çok ciddi konuşuo..
kafam karıştı acaba yine blöf mü yapıo die...

Askere gittikten sonra , askerden geldikten sonra Yani aramalarına cevap vermediğim ve mesajlarına cevap atmadığım zamanlarda
Sanırım aramız bozulduktan 3 ay sonra atmaya başladı tabi askerden döndükten sonra bi barışma durumumuz oldu
O zaman hep sen kendi kendine sorun ettin ben hiç birşey yapmadım gibi mesajlar attı
Yani adam aramız kötüyken suçu kendinde buluyor , barışıncada suç benim oluyor
Dengesiz ya cidden dengesizdi
Ex sevgilim biz beraber değilken benim doğum günümü bir sürü hediyelerle kutlarken
Sevgili olduğumuzda bi arayıp doğum günümü bile kutlamamışdı
Yani onun için herşey köprüden geçene kadardı
Sevgili olunca hödükleşmeye başladı
İyiki kurtuluşmuşuz , allahın sevilen kuluymuşuz ne diyim artık

yok aynı adam değil rahat olabiliriz :1: ama şu var banada şey diyordu kafanda bunları kurmuşsun sen ben sana böyle yapmadım falan şizofren sandım kendimi resmen

hadi onuda gectim..seviorum dediği halde köprüleri nasıl bianda yıkıo anlamıorum..
önceden blöf yapardı ama sonra uzak durunca yaklaşırdı..şimdi ise çok ciddi konuşuo..
kafam karıştı acaba yine blöf mü yapıo die...[/QUOTE]

canım siz o zaman evlisiniz zaten nikah yapılmış düğünü çok mu mühim:50:

yok aynı adam değil rahat olabiliriz :1: ama şu var banada şey diyordu kafanda bunları kurmuşsun sen ben sana böyle yapmadım falan şizofren sandım kendimi resmen

ayy aynı şeyleri şuan ben yaşıorum ya :))

kendimi şizofren falan sanmıştım bian onun karşısında..sölediklerini inkar ediolar

...[/QUOTE]

canım siz o zaman evlisiniz zaten nikah yapılmış düğünü çok mu mühim:50:[/QUOTE]

ailem için evet..bukadar yaşanalardan sonra düğün bende olsun istemem ama ailem problem oluo..buralarad laf söz çıkar die korkuolar..ee haklılarda bulunulan çevreye göre hareket ediolar..

ama arada ben mahvoluyorum..
hayatım mahvoldu hayatım,,,
akrep erkeği kadar iğrenç bi burç varmıdır acaba...

canım siz o zaman evlisiniz zaten nikah yapılmış düğünü çok mu mühim:50:[/QUOTE]

ailem için evet..bukadar yaşanalardan sonra düğün bende olsun istemem ama ailem problem oluo..buralarad laf söz çıkar die korkuolar..ee haklılarda bulunulan çevreye göre hareket ediolar..

ama arada ben mahvoluyorum..
hayatım mahvoldu hayatım,,,
akrep erkeği kadar iğrenç bi burç varmıdır acaba...[/QUOTE]

ben seni suan cok iyi anlıyorum ya insan o mesaj ustune hic aramazmı biz de ilişkiye ilk basladığımızda diyordum allahım bu nasıl bir sevgiymiş böyle her sabah beni o uyandırırdı geceleri mesajlarıyla uyuturdu ama simdi o kisi gitti yerine palamut ağacı geldi...

valla kızlar bütün sayfaları okuyamadım ama bende eşimde akrep burcu olduğum için yazmadan geçemedim.. akrepler dikkafalıdır ödün vermezler ama sevgileri güçlüdür sevdim mi tam severler yada hiç.. ve oldukca inatçı ve gururludurlar ama severlerse gerçekten o gurur ortadan kalkıyo sen 1 adım git o 10 adım gelecektir bende öyleyim eşimde.. bende akrep olduğum için eşimi anlıyorum huylarımız aynı çnkü ve ona göre davranıyorum.. sanırım akrebi akrepten başkası çözemiyor:1::1: sevgili zamanlarımızda biz hiç anlaşamazdık ama şimdi tam tersi o kadar düşkün ki bana bir dediğimi iki etmez aynı şekilde bende ona öyleyim aramızda çok kuvvetli bi çekim ve sevgi var.. umarım aranızdaki sorunu sizde halledersiniz..

valla kızlar bütün sayfaları okuyamadım ama bende eşimde akrep burcu olduğum için yazmadan geçemedim.. akrepler dikkafalıdır ödün vermezler ama sevgileri güçlüdür sevdim mi tam severler yada hiç.. ve oldukca inatçı ve gururludurlar ama severlerse gerçekten o gurur ortadan kalkıyo sen 1 adım git o 10 adım gelecektir bende öyleyim eşimde.. bende akrep olduğum için eşimi anlıyorum huylarımız aynı çnkü ve ona göre davranıyorum.. sanırım akrebi akrepten başkası çözemiyor:1::1: sevgili zamanlarımızda biz hiç anlaşamazdık ama şimdi tam tersi o kadar düşkün ki bana bir dediğimi iki etmez aynı şekilde bende ona öyleyim aramızda çok kuvvetli bi çekim ve sevgi var.. umarım aranızdaki sorunu sizde halledersiniz..

insallah ama baska birinin olduğunu düşünüyorum :(

İlahi :))) suçu hiç kendilerinde aramıyorlar , suçlu hep karşı taraf

kafam karıştı acaba yine blöf mü yapıo die...

Hadi ya , sizin durum bayağı karışık desene , o zaman , zamana bırak belki aklı başına gelir bu arada sen sessizliğini koru

Bende akrep burcuyum , yükselenimde akrep
Hatta hayatta tanıdığım en inatçı insan benim derdim
Ama eski sevgilim akrep burcundan soğuttu , sanırım onun yükseleni aslandı , çok hödüktü be

kızlar bence burçla örtüştürmemek lazım başka burçlardanda çok hödük kişiler biliyorum yani.. bunun burçla falan bi alakası yok kişilik ve karakter meselesi olduğunu düşünüyorum.. yoksa akreple akrep burcunun pek anlaşamayacağı söylenir ama biz eşimle maşallah çok iyi anlaşıyoruz birbirimizi kırmamaya da özen gösteririz:nazar::nazar::nazar:

Hadi ya , sizin durum bayağı karışık desene , o zaman , zamana bırak belki aklı başına gelir bu arada sen sessizliğini koru

bende öle yapıorum zaten şuan sessizim..ama daha fazla dengesizliklerine katlanamıorum..onun için bişeyler yapmak artık istemiorum çünki olmuo olmuo..

bu kötü akrep olanlarından,,,

kızlar bence burçla örtüştürmemek lazım başka burçlardanda çok hödük kişiler biliyorum yani.. bunun burçla falan bi alakası yok kişilik ve karakter meselesi olduğunu düşünüyorum.. yoksa akreple akrep burcunun pek anlaşamayacağı söylenir ama biz eşimle maşallah çok iyi anlaşıyoruz birbirimizi kırmamaya da özen gösteririz:nazar::nazar::nazar:

doğru kişil meseleside benimki aşmış kendini..
sizinkinide maşallah allah bozmasın..

hep bölebi evlilik istemişimdir ama nerdeeeeee,,,,

çok özlüyorum :(

merhabalar. bütün sayfaları okuyamadım fakat benim de deneyimim oldu ve gözlemlerimden hareketle şunları diyebilirim ki, bi kere akrep erkeği ne kadar kızarsa kızsın, ne kadar celallenirse celallensin hatta bir daha onun dönmeyeceğine emin olsanız bile eğer o kararlıysa bir gün mutlaka dönecektir. ne kadar kızarsa kızsın. sorun kızması değildir, onun konu hakkında eğer içinde küçücük bile kırıntı oluşmuşsa ve bu akrep erkeği yeterince olgunluğa ulaşmışsa o akrebin dönmesi mümkündür bence :)bu erkek olgunsa, birşeyler kafasında dank etmişse ,aradan uzun bi süre geçse bile o gelir. ben buna inanıyorum

Back
X