ona güvendmediğimi söledim ,güvenimi yıktığını söledim sonrada tartıştık..
sonra düğün falan olmucak dedi..
seni kendimden soğutucam dedi(
seni seviorum ama düzelme olmadıkça olmucak dedii(
bakalım sende düzelme olacak mı deseydin adama bak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ona güvendmediğimi söledim ,güvenimi yıktığını söledim sonrada tartıştık..
sonra düğün falan olmucak dedi..
seni kendimden soğutucam dedi(
seni seviorum ama düzelme olmadıkça olmucak dedii(
bir mesaj attım sanırım daha aramz sormaz beni zaten arayacağı yoksa bitti yani....
ben öyle mesaj atmıştım nasılsa arar dedim demediğimi bırakmadım adama bir yıl sonra aradı onu da ben aramışım ayagına getirdi tamam kızlar akrep erkeklerine tövbe ediyoruz![]()
akreple evli olup mutlu olan yengeçleri görünce çok özeniyorum((
hatamdı mesajlarını kaç zamandan sonra atmaya başladı merak ettim.Aynısından bir numune varda bende acaba aynı adam mı diye düşündüm şuan.Çünkü gittiği her yerde çikolata falan yollardı o da ayy bu akrepten etki alanından zor çıktım bende
![]()
Askere gittikten sonra , askerden geldikten sonra Yani aramalarına cevap vermediğim ve mesajlarına cevap atmadığım zamanlarda
Sanırım aramız bozulduktan 3 ay sonra atmaya başladı tabi askerden döndükten sonra bi barışma durumumuz oldu
O zaman hep sen kendi kendine sorun ettin ben hiç birşey yapmadım gibi mesajlar attı
Yani adam aramız kötüyken suçu kendinde buluyor , barışıncada suç benim oluyor
Dengesiz ya cidden dengesizdi
Ex sevgilim biz beraber değilken benim doğum günümü bir sürü hediyelerle kutlarken
Sevgili olduğumuzda bi arayıp doğum günümü bile kutlamamışdı
Yani onun için herşey köprüden geçene kadardı
Sevgili olunca hödükleşmeye başladı
İyiki kurtuluşmuşuz , allahın sevilen kuluymuşuz ne diyim artık
alk zaten güven vermiyen bir erkekle ne kadar yürütebilirdinki ilişkini
Hiç üzülme zaman geçince iyiki bitmiş diyip sevineceksin
alk zaten güven vermiyen bir erkekle ne kadar yürütebilirdinki ilişkini
Hiç üzülme zaman geçince iyiki bitmiş diyip sevineceksin
yok aynı adam değil rahat olabilirizama şu var banada şey diyordu kafanda bunları kurmuşsun sen ben sana böyle yapmadım falan şizofren sandım kendimi resmen
valla kızlar bütün sayfaları okuyamadım ama bende eşimde akrep burcu olduğum için yazmadan geçemedim.. akrepler dikkafalıdır ödün vermezler ama sevgileri güçlüdür sevdim mi tam severler yada hiç.. ve oldukca inatçı ve gururludurlar ama severlerse gerçekten o gurur ortadan kalkıyo sen 1 adım git o 10 adım gelecektir bende öyleyim eşimde.. bende akrep olduğum için eşimi anlıyorum huylarımız aynı çnkü ve ona göre davranıyorum.. sanırım akrebi akrepten başkası çözemiyorsevgili zamanlarımızda biz hiç anlaşamazdık ama şimdi tam tersi o kadar düşkün ki bana bir dediğimi iki etmez aynı şekilde bende ona öyleyim aramızda çok kuvvetli bi çekim ve sevgi var.. umarım aranızdaki sorunu sizde halledersiniz..
yok aynı adam değil rahat olabilirizama şu var banada şey diyordu kafanda bunları kurmuşsun sen ben sana böyle yapmadım falan şizofren sandım kendimi resmen
ama biz düğünden önce nikah bile kıydırdık düğünde güya bu yaz olucaktı..
hadi onuda gectim..seviorum dediği halde köprüleri nasıl bianda yıkıo anlamıorum..
önceden blöf yapardı ama sonra uzak durunca yaklaşırdı..şimdi ise çok ciddi konuşuo..
kafam karıştı acaba yine blöf mü yapıo die...
valla kızlar bütün sayfaları okuyamadım ama bende eşimde akrep burcu olduğum için yazmadan geçemedim.. akrepler dikkafalıdır ödün vermezler ama sevgileri güçlüdür sevdim mi tam severler yada hiç.. ve oldukca inatçı ve gururludurlar ama severlerse gerçekten o gurur ortadan kalkıyo sen 1 adım git o 10 adım gelecektir bende öyleyim eşimde.. bende akrep olduğum için eşimi anlıyorum huylarımız aynı çnkü ve ona göre davranıyorum.. sanırım akrebi akrepten başkası çözemiyorsevgili zamanlarımızda biz hiç anlaşamazdık ama şimdi tam tersi o kadar düşkün ki bana bir dediğimi iki etmez aynı şekilde bende ona öyleyim aramızda çok kuvvetli bi çekim ve sevgi var.. umarım aranızdaki sorunu sizde halledersiniz..
kızlar bence burçla örtüştürmemek lazım başka burçlardanda çok hödük kişiler biliyorum yani.. bunun burçla falan bi alakası yok kişilik ve karakter meselesi olduğunu düşünüyorum.. yoksa akreple akrep burcunun pek anlaşamayacağı söylenir ama biz eşimle maşallah çok iyi anlaşıyoruz birbirimizi kırmamaya da özen gösteririz![]()