- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi B_Bianco_B
-
Dediklerinize birebir katılıyorum.Bende bir şeyler söylemek istiyorum akrep erkeği ile başı dertte olan bir insan olarak.
İnat, kıskançlık,cinsellik ve ketumluk eşittir akrep.
Kavgalarda asla alttan almaz. Hep o haklıdır. Ölse eğilip burnunu yerden almaz. Gerçekten odundur.
Konuşmaya başladıktan sonra yumuşar alttan alır ama illa ki ilk adımı senden bekler. Ne olursa olsun her konuda merhametlidirler. Güzel severler. Çok kırılgan ve duygusaldırlar ama belli etmezler.
O kadar zor bir erkek ki akrep erkeği. Ne gidebilirsin ne kalabilirsin.
Allah yardımcımız olsun.
Valla bizimkinde aramızda ne olay geçerse geçsin hep benim yazmamı konuşmamı bekler asla kendi ilk adımı atmaz. Mesela ben bir kerecik yazayım ne olursa olsun hemen özürler seni özledimler pişmanımlar. Olay ilk adımı o atmasın gurur yani. Ama ben buna karşıyım. Nereye kadar böyle gider ki. Bugünde kavga ettik kendi kendime ne olursa olsun yazma dedim ve ilk kez o yazdı. İlişkinin başlarında asla olmazdı bu ama artık arada büyük bir bağ oluştu bunun etkisi çok büyük. Akrepler aşırı sahiplenici ayrıca.Ilk adimi atmaz demissiniz ya gidip konudmami da beklemiyordur herhalde dimi
Dediklerinize birebir katılıyorum.
Hastanede yattığınızı bildiği halde bir geçmiş olsun yazmaz. Sebebini sorduğunuzda konuşmayı sevmiyorum ya ondan der.
Sizin için arkadaşını birkaç saatliğine eker.
En ufak konuda bile anlaşmak zordur.
Ama yine de onunla yaşadığınız her anı yüzünüzde ufak bir tebessümle hatırlarsınız.
Şu anda bir tane akrep erkeği için aramızı düzeltecek bir şey bulmaya çalışıyorum aylardır.Kesinlikle öyle.
Bir kere bildiği halde serum yediğimi yazmadı bana ama ağzından burnundan getirdim akıllandı.
Aslında zor insanlar akrepler ama zamanla frekans tutarsa değişiyorlar. Biraz sabır ve emeğe bağlı. Bu da kişiye kalmış bir şey.
Çok kötü bitmediyse eğer bir adım atsanız?Şu anda bir tane akrep erkeği için aramızı düzeltecek bir şey bulmaya çalışıyorum aylardır.
Ilk defa elim kolum bağlı, bir çözüm bulamıyorum.
iyi geceler hanımlar.
Bir akrep erkeği tanıyosunuz uyuz mu uyuz ama baktıkça içinizin gittiği çok iyi anlaştığınız. Çoğu şeyi konuşabildiğiniz. Bazen arayıp bazen aramayan bazen ilgili bazen ilgisiz. Bir yanı gizemli bir yanı sanki açık. Çok güzel seven( dokunsal olarak) aşık gibi davranan fln fln fln... ve bir anda patt!! Umursamaz sandığımız adam gizli kıskanç çıkıyor. Sizi yanlış anlıyor kızıyor ve aşırı konuyu uzatıyor. Siz de inat suçlu değilsiniz açıklıyorsunuz anlamıyor. 1 haftadır konuşulmadı ve bir sürü planlarımız vardı yalan oldubaşka birini buldu diye kurdukça kuruyorum. Hoşlanan insan bu kadar konuşmamazlık yapmaz bu kadar umursamaz olmaz bence
Biliyorum çogunuz bu burç olaylarını saçma buluyor ama işte fikirlerinizi tecrübelerinizi bir sorayım dedim tesekkürler simdiden iyi geceler herkese..
Tepkimin bu mu oldugunu sordu sonra evet deyınce peki by moduna geçti
Dediklerinize birebir katılıyorum.
Hastanede yattığınızı bildiği halde bir geçmiş olsun yazmaz. Sebebini sorduğunuzda konuşmayı sevmiyorum ya ondan der.
Sizin için arkadaşını birkaç saatliğine eker.
En ufak konuda bile anlaşmak zordur.
Ama yine de onunla yaşadığınız her anı yüzünüzde ufak bir tebessümle hatırlarsınız.
Klasik akrep erkegi.
Staj yaprigim yerde bir akrep erkegi ile tanistim hem gicik oluyodum hem de hayrandim. Tipi cok itici geliyodu ama yine de kendimi ondan alamiyordum. Flörte başladık 5 gun cok seven adam cuma gece ben seninle yapamam deyip ayriliyirdu pazartesi ben sensiz yapamm diye yalvariyordu. Bi kac ay sonra askere gitti ilk zaman durmadan aradi aradiginda olaki musait olmayip acmasam bana dunyayi dar etti. Sonra bir anda buz oldu aylarca aramadi sonra geri aradi sensiz yapamiyorum diye. Dedim beni asla arama ama gece gunduz aradi. Annesinin telefonuna ulastim dedim bak teyze ogluna soyle pesimi biraksin yoksa sikayetci olacagim. Kizim o seni cok seviyor dedi. Dedim seven insan terk etmez ben onu degil o beni terk etti. Senin oglun ne istedigini bilmeyen dengesizin teki dedim. Ben soz veriyorum bir daha seni aramaz dedi. Oglunu da arayip bir daha kizi arayip rahatsiz edersen hakkimi helal etmem sana demis. Askerden gelene kadar aramadi ama face den falan msj atti. Askerden geldigi gun karsima dikildi. Evlen benimle sensiz nefes alamiyorum diye asla dedim. Hayatimi karartmaya niyetim yok. Nereye gitsem karsima cikti heran mutlu etmek icin birseyler yapti. 5 yildir o akrep erkegi kocam o teyze de kayinvalidem :)
Klasik akrep erkegi.
Staj yaprigim yerde bir akrep erkegi ile tanistim hem gicik oluyodum hem de hayrandim. Tipi cok itici geliyodu ama yine de kendimi ondan alamiyordum. Flörte başladık 5 gun cok seven adam cuma gece ben seninle yapamam deyip ayriliyirdu pazartesi ben sensiz yapamm diye yalvariyordu. Bi kac ay sonra askere gitti ilk zaman durmadan aradi aradiginda olaki musait olmayip acmasam bana dunyayi dar etti. Sonra bir anda buz oldu aylarca aramadi sonra geri aradi sensiz yapamiyorum diye. Dedim beni asla arama ama gece gunduz aradi. Annesinin telefonuna ulastim dedim bak teyze ogluna soyle pesimi biraksin yoksa sikayetci olacagim. Kizim o seni cok seviyor dedi. Dedim seven insan terk etmez ben onu degil o beni terk etti. Senin oglun ne istedigini bilmeyen dengesizin teki dedim. Ben soz veriyorum bir daha seni aramaz dedi. Oglunu da arayip bir daha kizi arayip rahatsiz edersen hakkimi helal etmem sana demis. Askerden gelene kadar aramadi ama face den falan msj atti. Askerden geldigi gun karsima dikildi. Evlen benimle sensiz nefes alamiyorum diye asla dedim. Hayatimi karartmaya niyetim yok. Nereye gitsem karsima cikti heran mutlu etmek icin birseyler yapti. 5 yildir o akrep erkegi kocam o teyze de kayinvalidem :)
Ben görüyordum, çalıştığı yerde kızlar buna selam veriyordu. Bu da yarım ağızla isteksiz isteksiz karşılık veriyordu. Işte o an gönlümü çaldı dermişim
Aman Allahım bu cümleee. “ konuşmayı sevmiyorum” bana sürekli bunu söylüyordu. Ben yurt dışında okurken annemi bile aramıyordum yapım bu diyordu. Gerçekten yazılanları okurken ağzım açık kalıyor. Hep aynı sözler. Akrep erkekleri resmen hepimizi çileden çıkarmış
Inanir misin ben de :)))Böyle bi son beklemiyordum:)
O dengesizlikler hala suruyor ama sanirim akrep erkegi bir kere baglandi mi bir daha zor kopuyor. Bir de akrep erkeginin karsi cinse baglanmasi icin karsisindaki kadinin kendinden daha zeki olmasi gerekiyor.Okurken çok gerildim sonunu bu şekilde hayal etmemiştim :) peki bir akreple evli olmaktan memnun musunuz?
Sanırım sizin karşınıza geri adım atmasını bilen bir akrep çıkmış. Ya da gerçekten çok seven bir akrep. Benim ilişkim de onun dengesiz hali yüzünden bitti. İyiyken bir anda yüzünün asılması, çok seviyorum diyip arayıp sormaması vs. Sonra da ben bunlar yüzünden ara verelim diyince de peki dedi. Hiçbir şey de yapmadı.
Umarım canım yaGerçekten pes. Bunu burca bağlamak ne kadar doğru bilmiyorum ama resmen aynı tepkiler. Daha önce de yazmıştım konunuza. Aynı şekilde ben de ara verelim dedim peki dedi. İki gün sonra da ben böyle bekleyemem diyerek ilişkiyi bitirdi.
Tam 1 ay oldu hiçbir şekilde adım atmadım. O kendi çapında bir şeyler yapıyor beni bir yerlerden engelliyor engeli kaldırıyor tekrar engelliyor falan. Sen de çok iyi etmişsin umarım kararımızın arkasında durmayı başarabiliriz
3 4 aydır bu karmaşa olduğu için dayanamadım artık yordu..benimde yükselenim akrep kafam karışıkken doluyken veya duygu karmaşası içine girdiğimde bu yazmış olduğunuz bazı davranışları sergileyebiliyorum
Valla canım dayanamadım ben dengesızlıklerine bir iyi bir kötü. Bir insan ne istediğini bilmeli ya ergen değiliz sonuçta kaç yaşına gelmiş insanlarız e iyi anlaşıyoruz görsen dışardan aşık gibi ama ne adı konmuş ne birşey bıir de ustune dengesız dengesız şeyler. Bitmesi en dogrusu dıye dusundum. Burda okuduklarıma görede o da heralde kendi çapındaki gururuyla geri dönmez olsun napalım...Bende bir şeyler söylemek istiyorum akrep erkeği ile başı dertte olan bir insan olarak.
İnat, kıskançlık,cinsellik ve ketumluk eşittir akrep.
Kavgalarda asla alttan almaz. Hep o haklıdır. Ölse eğilip burnunu yerden almaz. Gerçekten odundur.
Konuşmaya başladıktan sonra yumuşar alttan alır ama illa ki ilk adımı senden bekler. Ne olursa olsun her konuda merhametlidirler. Güzel severler. Çok kırılgan ve duygusaldırlar ama belli etmezler.
O kadar zor bir erkek ki akrep erkeği. Ne gidebilirsin ne kalabilirsin.
Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?