- 1 Haziran 2015
- 130
- 27
- 18
- Konu Sahibi mervemavii
-
Bir kaç akrep bayanının iftiraya maruz kaldıklarını arkalarından kuyu kazıldıklarına şahit oldum.bence akrepler şeytan değil bilakis melektirler kendilerine verirler zararı kimseye değil.neden sevilmiyoruz istenmiyoruz etrafımız da sahtelikler var? Yoksa biz mi sahteyiz.bir akrebi ancak akrep anlar diyorum mesajlarınızı bekliyorum
Benim izlediğim kadarıyla şöyle akrep erkekleri eğer yetiştirmişlerse kendilerini gayet iyi huylu idealist tam bir dostlar ama yok yetiştirmemişse gayet kaddar acımasızlar sonuna kadar onları ancak bir akrep kadını bilebilir gelişmemiş mi gelişmişmi diye.akrep kadınları da gururları herşeyden önce gelir çevresindekiler bunu anlayamadıkları için başta gururunu kıracak davranışlar sergilerler ve de akrep kadını işte bir melekken kırılan gururunu onarmak için elinden ne geliyorsa yapar gerek intikam gerek alay etme artık neyse.bu yüzden aman aman akrep kadınlarının gururuyla oynamayın kazanan siz olursunuz çok güçlü ve destek olan bir dost kazanırsınız
Kendi burcun akrep olmadığı için akrep erkeklerini anlayabileceğini düşünmüyorum.çünkü geçmişte benimde tanıdığım güneş burcu akrep olan erkeklerini konuşmadanda anlayabiliyodum.sana onları anlaman için hayatına giriyorlar
Olabilir.senin yükselenin akrep olduğu için akrep erkeklerini çekiyor olabilirsin hayatına.benim yükselenim ikizler benide ikizler olarak görürler ama kendi burcum akrep
[/QUOTE]Mutlaka vardir akrep etkisi ben hissettim hemen konusma tarzindan.basak bayanlari hayrandardirlar akrep bayanlarina tabi akreplerde basaklara.kafa olarak uyarlar mesela su gurubu olan balikklarla yengeclerle iyi anlasmama ragmen toprak gruplari daha cazip gelir bana ates gruplarida zorlar beni ama senin nasil mesela
Mesela akrep bayanlari capkin yada flortcu diyebilir misin?
Evet guzellikleri destandir ama akrepler goz capkinidir ama sevdimmi kendini erkegine adarlarYani gercktn cok sevp bgenene kdar bick kisiye bakablrler.harektliler canlilar istekliler fziksel gorntye cok onem veriolr bzilri ck iyi niyetli ama bzilri da ck bencil oluyolr ama genelde guzl oluolr :)
Bir de akrepler ne kadar elestirilse de unutulmazlardir.eee bizim farkimiz da bu olsa gerek
Mesela benim biri gururumu kirdi sevdigim biriydi.beni uzdugu anda nefret ettim yaq resmen beni kucuk dusurdu coksonrasi malum cok cektirdim bende onu rezil ettim cok cok bozdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?