- 1 Haziran 2015
- 130
- 27
- 18
- Konu Sahibi mervemavii
-
Tam yakalamisken sorayim.akreplerin kasi gozu oynamiyo evt ama birine bakinca sanki afedersin cinsellik icin bakiyo gibi algilaniyo yanilmiyorum degilmi? Birini sevdiginde peki anlasilir mi gozlerinden yoksa bu yine cinsellik istiyomus gibi mi algilaniyo?Akrebe akrep bir hatun olarak şunu söyleyeyimız gözümüz oynamıyor.Akrep kadını dendiğinde hemen akla çapkın kadınlar gelir nedense. Hemen bir şehvet kokuları havada. Evet tutkulu olduğumuz için oluyor bunlar. Ama sadakat en önemli şey bizim için.
Birini seviyorsak sonsuz sadakat sunup aynısını karşı taraftan bekliyoruz.
Aynısını, sonsuz, sınırsız. Yani affetmiyoruz :)
En çok kendi canımızı yakıyoruz. Kendimizi üzüyoruz.
Birine olan güvenimiz bitince geri dönüş olmuyor.
Akrep erkekleriyse bizden farklı olarak çapkındır diyebilirim rahatlıkla. Çok akrep arkadaşım oldu.
Güzeli seviyorlar. Güzele bakıyorlar. Hangi amaçla olursa olsun bakıyorlar üzgünüm.
İnanılmaz iyi dost oluyorlar. Sır küpü onlar, candır.
Akrep sevgilim olmadı, o yüzden ilişkilerde nasıllar bilemem ama tutkulular çok.
Bu hayatta bizim için en önemli şey tutkularımız
Amminemustafa ozur dilediysen tamam o da seviyrm demis.birak yapsin capkinligi onlari sevdiginden degil oynuyodur onlarla.buyuk ihtimal baglanmaktan korkuyodurur eger seviyosa cunku akreplerin baglanmasorunu oluyo.swende hayatina devqm et baska eerkekler e bak o dondugunde sevgin kalir sa devam ederseniz
Tam yakalamisken sorayim.akreplerin kasi gozu oynamiyo evt ama birine bakinca sanki afedersin cinsellik icin bakiyo gibi algilaniyo yanilmiyorum degilmi? Birini sevdiginde peki anlasilir mi gozlerinden yoksa bu yine cinsellik istiyomus gibi mi algilaniyo?
Tam yakalamisken sorayim.akreplerin kasi gozu oynamiyo evt ama birine bakinca sanki afedersin cinsellik icin bakiyo gibi algilaniyo yanilmiyorum degilmi? Birini sevdiginde peki anlasilir mi gozlerinden yoksa bu yine cinsellik istiyomus gibi mi algilaniyo?
Evet pek sevildikleri soylenemez.akreplerin cinsel guduleri cok fazladir ve bunu sadece belirli burctan olanlar karsiliyo boga,aslan, yengec diye dusunuyorum ve de kendi burcu ama o da cok zor
Ya baglanma sikintilari surdan geliyor akrepler kadar bagimsiz bir burc yoktur yani birine baglanmayi kendikerinden odun vermis gibi gorurler bence.cinsellik konusunda da kesinlikle gorundugu kadar sapik degiller gayet seciciler sevmedikleriyle paylasmazlar cinselligi.ama tutkuludurlar flortozdurler bu da onlari sapik gosterir capkin gosterir her yerde.Gozlerinden anlaslr mi blemiorm ama sozlernden anlaslio.ama sevseler de baglanma skntsi nye oluyo anlamiorm ve de bu cinsellik isteklri ck yuksk.yani bn oncdn sevdgm kisinin devmli istekli istekli olmasini sapik dsunceler olrk dsunyodum ama aakrp burcnu arastrnca onlrn yasamlarinin en onmli parcasi pldklrni ogrendm.peki akrepler herkse karsi byleler mi yksa ssdce sevdklrne mi boyleler
Bence basakla akrep uyumlu toprak burclariyla iyi anlasirim ben genelde ama cinselligi bilemem.Yukseleni akrep olan br basak nasl olr akreplere
B
Bence basakla akrep uyumlu toprak burclariyla iyi anlasirim ben genelde ama cinselligi bilemem.
B
Bence basakla akrep uyumlu toprak burclariyla iyi anlasirim ben genelde ama cinselligi bilemem.
Şahsen kuyularının kazılması bölümüne ben de dahilim.Bir kaç akrep bayanının iftiraya maruz kaldıklarını arkalarından kuyu kazıldıklarına şahit oldum.bence akrepler şeytan değil bilakis melektirler kendilerine verirler zararı kimseye değil.neden sevilmiyoruz istenmiyoruz etrafımız da sahtelikler var? Yoksa biz mi sahteyiz.bir akrebi ancak akrep anlar diyorum mesajlarınızı bekliyorum
Peki bir aslanin gozunden neyine asik oldun bu akrebin?Akrep burcu duygularin hislerin burcudur.Duygulara hislere önem verir. Akrep erkeklerinde genelde aski tam anlamiyla yasamak isterler buna cinsellikte dahil.
Ikilemler, kararsizliklar yasarlar .Ama sevdigi kadina sadik kalirlar (henüz bilmiyorum olabilir)
Alkol türevlerine meraki vardir düskündür
Akrep burcu erkegi erkek arkadasim olmasini istemiyodum gene geldi beni akrrep buldu sans artik seviyorumda.. Aslan burcuyum bu arada.
Her erkek ayni midir bilmem duygusalligi , centilmenligi, nezaketi ama en cok bana karsi svgisini ifade etme bicimine asik oldumPeki bir aslanin gozunden neyine asik oldun bu akrebin?
Nasil ifade ediyoduki sevgisini etkilendin sana ne hissettiriyoduHer erkek ayni midir bilmem duygusalligi , centilmenligi, nezaketi ama en cok bana karsi svgisini ifade etme bicimine asik oldum
Yani bunu tarif etmek zor hemde kisiye özel bisiy hem davranislari ile hemde sözleri ile hissettiriyordu zaten karsina biri ciktiginda sana verecegi degeri davranislarina yansitabiliyorsa bunu anlarsin seven insan seni her seyden sakinirPeki
Nasil ifade ediyoduki sevgisini etkilendin sana ne hissettiriyodu
evet bu özel hissettirme olayına ben de katılıyorum,farklı bir tarz bir hava falan filan güzeldi yani.ama çok kızdım ben,görüşmüyorum artık.son mesajlaşmalardan sonra.çok ona göreymişim ama ruhu onu üzecek birini arıyormuş.oysa ben başta nasıl net ve doğalsam hep öyle oldum,taktik oyun yok dedim,gerek de yok dedi.beni sevdiğini söyledi defalarca ama olmuyor işte.yazmakla olmadı konuşalım dedi,önce tamam dedim sonra düşündüm neyini konuşacağım diye.kendi vicdanını rahatlatmaya çalışacak.ertesi gece mesaj yazdı uyudun mu diye,cevap vermedim.sonraki gün telefon numarasını sildim,watsapp fotosunu göremeyince mesaj yazmış yine sildin mi beni diye.yine cevap vermedim.ertesi gün aradı açmadım telefonu.bir haftadır ses yok.nasıl sevmek bu?bu kadarmış işte.aklınca ben aradım sen açmadın diyecek.ne hali varsa görsün.ben boğa burcuyum,çok sabırlıyım ama işte son noktaya gelince böyle kesip atıyorum,onun gibi kıvırmıyırum.herşey net,ya siyah ya beyaz.bu tepkiyi beklemiyordu,seviyorum diye çok güvendi ama bir yere kadar.daha fazla acı çekmek üzülmek istemiyorum ben.Yani bunu tarif etmek zor hemde kisiye özel bisiy hem davranislari ile hemde sözleri ile hissettiriyordu zaten karsina biri ciktiginda sana verecegi degeri davranislarina yansitabiliyorsa bunu anlarsin seven insan seni her seyden sakinir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?