Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım akrepler şeytan değildir.

Amminemustafa ozur dilediysen tamam o da seviyrm demis.birak yapsin capkinligi onlari sevdiginden degil oynuyodur onlarla.buyuk ihtimal baglanmaktan korkuyodurur eger seviyosa cunku akreplerin baglanmasorunu oluyo.swende hayatina devqm et baska eerkekler e bak o dondugunde sevgin kalir sa devam ederseniz

Tam yakalamisken sorayim.akreplerin kasi gozu oynamiyo evt ama birine bakinca sanki afedersin cinsellik icin bakiyo gibi algilaniyo yanilmiyorum degilmi? Birini sevdiginde peki anlasilir mi gozlerinden yoksa bu yine cinsellik istiyomus gibi mi algilaniyo?

Yaaa gerckten capkinlr mi oyleee hc byle bri oldgnu dsunmedm bn yaaa hissetmedm.ama baglilik konusnda haklsn.bana ble baglndgni sanmiyorm.zorlaniyodu cnku frkli sehrlerdeyz

Gozlerinden anlaslr mi blemiorm ama sozlernden anlaslio.ama sevseler de baglanma skntsi nye oluyo anlamiorm ve de bu cinsellik isteklri ck yuksk.yani bn oncdn sevdgm kisinin devmli istekli istekli olmasini sapik dsunceler olrk dsunyodum ama aakrp burcnu arastrnca onlrn yasamlarinin en onmli parcasi pldklrni ogrendm.peki akrepler herkse karsi byleler mi yksa ssdce sevdklrne mi boyleler

Akrep erkekleri için konuşursam dediğim gibi güzel olan kadınlara bakıyorlar. Bakışları da çok derin adamların yahu
Cinsellik konusunda tutkuları yüksek olduğundan dediğine katılabilirim.
Seni sevdiğinde hem gerçekten sever hem cinsellik için. Yani ikisini birbirinden ayrı düşünemez çünkü cinsellik düşünmediği birini sevmez zaten.

Banada ayni muameleyi yaparlar.
Sen akrepsinn ooo aman uzak dur mantigi var.
Ya bana zararin olmadikca ben sana neden zarar vereyimki??
Ayrica birisi beni uzdugu zaman evet o kisininde canini acitirim ama yine en buyuk zarari kendime veririm hep.
Biraz tepelerde ya akrep burcu yani herseyi ya doruk noktasinda ister yada en.dibinde, belkide bu yuzden pek sevilmiyor akrepler

Evet pek sevildikleri soylenemez.akreplerin cinsel guduleri cok fazladir ve bunu sadece belirli burctan olanlar karsiliyo boga,aslan, yengec diye dusunuyorum ve de kendi burcu ama o da cok zor

Ya baglanma sikintilari surdan geliyor akrepler kadar bagimsiz bir burc yoktur yani birine baglanmayi kendikerinden odun vermis gibi gorurler bence.cinsellik konusunda da kesinlikle gorundugu kadar sapik degiller gayet seciciler sevmedikleriyle paylasmazlar cinselligi.ama tutkuludurlar flortozdurler bu da onlari sapik gosterir capkin gosterir her yerde.

Akrep burcu duygularin hislerin burcudur.Duygulara hislere önem verir. Akrep erkeklerinde genelde aski tam anlamiyla yasamak isterler buna cinsellikte dahil.
Ikilemler, kararsizliklar yasarlar .Ama sevdigi kadina sadik kalirlar (henüz bilmiyorum olabilir)
Alkol türevlerine meraki vardir düskündür
Akrep burcu erkegi erkek arkadasim olmasini istemiyodum gene geldi beni akrrep buldu sans artik seviyorumda.. Aslan burcuyum bu arada.

Şahsen kuyularının kazılması bölümüne ben de dahilim.
Hem de 'kardeşim' dediğim, haftanın 3-4 günü aynı evde yaşadığımız, ailelerimizin bizi bir gördüğü, birbirimizin evinde yataklarımızın, kıyafetlerimizin hazır olduğu maalesef dostum tarafından...
Ve işin ilginç yanı, hiçbir şekilde karşıklık vermiyorum.
Bütün arkadaşlarımızın onun doldurmasıyla sırt çevirmesine, ailesinin artık ailemle görüşmeyi kesmesine, en özel günlerimde beni yalnız bırakmalarına, canımı acıtmak için her türlü gerek sosyal ağlar gerekse arkadaş görüşmelerinde tabiri caizse 'hakkımda yardırmalarına', hakaretvari konuşmalarına rağmen halen cevap ya da tepki vermiyorum.
Arayıp da ne oldu, niye bana böyle davranıyorsunuz diye bile sormuyorum.
Nerede kaldı akrebin şeytanlığı acaba?
Çıkmış adımız 9'a inmez 8'e.
Canımız acıtıldığında şeytana döndüğümüz doğdurur ancak bu yüzümüzün çıkması için sadece sevdiklerimize zarar gelmesi gerekir.
Kalbimizdeki kıymetlerin tırnağının kopmasına sebep olanların fitil fitil burnundan getiririz doğrudur.
Yoksa kendimiz için kılımızı oynatmaz, her şeye tamam der ve sadece içimize atar, ağlar da ağlarız bir başımıza.
Böyle şeytanlık herkesin başına...

Peki bir aslanin gozunden neyine asik oldun bu akrebin?

Peki

Nasil ifade ediyoduki sevgisini etkilendin sana ne hissettiriyodu
Yani bunu tarif etmek zor hemde kisiye özel bisiy hem davranislari ile hemde sözleri ile hissettiriyordu zaten karsina biri ciktiginda sana verecegi degeri davranislarina yansitabiliyorsa bunu anlarsin seven insan seni her seyden sakinir

Yani bunu tarif etmek zor hemde kisiye özel bisiy hem davranislari ile hemde sözleri ile hissettiriyordu zaten karsina biri ciktiginda sana verecegi degeri davranislarina yansitabiliyorsa bunu anlarsin seven insan seni her seyden sakinir
evet bu özel hissettirme olayına ben de katılıyorum,farklı bir tarz bir hava falan filan güzeldi yani.ama çok kızdım ben,görüşmüyorum artık.son mesajlaşmalardan sonra.çok ona göreymişim ama ruhu onu üzecek birini arıyormuş.oysa ben başta nasıl net ve doğalsam hep öyle oldum,taktik oyun yok dedim,gerek de yok dedi.beni sevdiğini söyledi defalarca ama olmuyor işte.yazmakla olmadı konuşalım dedi,önce tamam dedim sonra düşündüm neyini konuşacağım diye.kendi vicdanını rahatlatmaya çalışacak.ertesi gece mesaj yazdı uyudun mu diye,cevap vermedim.sonraki gün telefon numarasını sildim,watsapp fotosunu göremeyince mesaj yazmış yine sildin mi beni diye.yine cevap vermedim.ertesi gün aradı açmadım telefonu.bir haftadır ses yok.nasıl sevmek bu?bu kadarmış işte.aklınca ben aradım sen açmadın diyecek.ne hali varsa görsün.ben boğa burcuyum,çok sabırlıyım ama işte son noktaya gelince böyle kesip atıyorum,onun gibi kıvırmıyırum.herşey net,ya siyah ya beyaz.bu tepkiyi beklemiyordu,seviyorum diye çok güvendi ama bir yere kadar.daha fazla acı çekmek üzülmek istemiyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…