Akropol hastanesinde cocuk bolumu

yelizilbey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
7
0
86
46
İstanbul
Arkadaslar neredeyse 1 yildir Akropol Hastanesinde cocuk bolumunde Ahmet Beye gidiyorduk. Randevu alarak gittigimiz icin hic bir sorun yoktu ve memnun da kaliyorduk. Ancak bugun basimiza gelen anlatacagim olay acayip canimi sikti ve cocuk bolumune asla gitmeyecegim. Cocugum dun gece birden kusmaya basladi herhalde on kez kusmustur. Yani su icti kustu mide bosaldi safra bile kustu karin agrisi halsizlik agladi durdu. Bugun de orada esimin baska bir bolumde kontrolu ve ignesi vardi nasil olsa sabahtan gidecegiz diye arama geregi bile duymadim hos arasamda randevu vermezlerdi o sabah aradigim icin. Neyse esim ignesini olurken ben cocuk polk. Ciktim durumu cocugun kotu oldugunu belirttim doktorun iki hastasi oldugunu soylediler ben de beklerim dedim bunun uzerine sonrasinda doktor yemege cikacak ve bugunluk muayene bitiyor dediler ben de cocugumun kotu oldugunu soyledim bu durumu doktora soylediler ve bana tekrar alamayacaklarini belirttiler. Tam o sirada cocuk zaten agridan kivraniyordi birden fiskirarak defalarca kustu ben yardim eder misiniz diyorum panik halinde hemsireler sert bir edayla yanda lavoba var dediler. Cocugun ustunu basini temizleyip ciktigimda bakin cok kotu doktor beye iletir misiniz dedim bana Ahmet beyin bakamayacagini eger istersem diger cocuk doktoruna soralim bossa o baksin dediler. Haliyle ben de kabul etmedim ve oradan ayrildim. Simdi arkadaslar randevulu gelip hersey yolunda iken muayene var doktor var ama surekli sana gelen 3 yasinda bir cocuk doktorun kapisinda kusmaktan bayilacak halde ve hastam bitince mesaim de bitiyor deyip ahlaki ve insani olmayan bir tavir sergilemek ne kadar dogrudur. Insan sokakta birisi bunu yasasa yardim ederken surekli gittigim bir hastanede hasta cocugu geri cevirmek hangi vicdana sigar. Kendime kizdigim bir cok arkadasimi da buaya yonlendirmis olmam. Acaba sunu dusunduler mi hic orada sira bekleyen diger hastalar bu olaya tanik olunca birgun acaba bizde bu durumda gelsek normalken yuzumuze gulen bu adam bu tur aciliyette kapisinin onunde fenalasan cocuga bir on dakikasini ayiramayacak mi?

Son düzenleme:
özel hastane işte koşa koşa gidiyoruz para verince iyi ama acil işin düşşün bakmazlar :47:

Back