yeterince hareket ettigimi saniyorum sonucta iki kücük cocuk var arkalarinda dolasmak pek kolay olmuyor birde sorum olacakti ben kivi ve cennet hurmasini severim ve ögle yemegi yeme huyum yoktur genelde ögleyin meyve yerim acaba kivi ve cennet hurmasi kilo yaparmi?
darkolive Normal diyet yapmalısın. Emziriyorsan bebeğin senden karşılıyor yemeğini onu düşün lütfen. Aburcuburu azalt geç saatlerde yemek yeme yeterli bence.
paliska kolay gelsin iyi çalışmalar. Güle güle otur hayırlı olsun. Uygun vakitlerinde buraya yazabilirsin.
egeli20 hoşgeldin aramıza. başarabilirsin :) Çok kilolu değilsin sanırım.
lethem gelip dövecem seni hıııklava: tek öğün olmaz öyle itirazım var :icecream:
kelebekcik benimde sandoloz sakızım var onu hiç kullanmanı önermiyorum ben öyle gittim aldım ama zararlı olduğunu düşünüyorum bütün bu zayıflama ile ilgili şeyleri doktorlara soralım mail yazalım yada arayıp soralım. Ben bir kez kullanayım dedim bu sandolozu bir kaynakta okuduğuma göre yaptım sıcak suya atıp için yazyıyordu sıcak suya atınca taş gibi oldu ve aklıma şu geldi bu içimizdede taş gibi oluyor ve bize zarar veriyorsa diye bir korktum ki. çünkü bazıları sade olarak sirkeli su ile içiyor ilk ilk içtiğimde sirkeli su ile denedim hem beğenmedim hem iştahımı kesmedi. ve üzerine sıcak gıdalar yada sular içersek uzun zaman sindirilmiyorsa taş gibi olur biza zarar verir. O yüzden bütün bunları doktorlara sormak istiyorum.
sandoloz sakızını kullanmak istiyorsan kullanabilrsin sen bilirsin tabi. Nasıl verilmiş olursa olsun dikkat etmeyip hamur işi ve tatlı çok yenirse kilo alınır. Hareket olarak egzersiz yürüyüş yapabilirsin.
ecegun çok yememişsin biraz biraz yemişsin sadece üzme kendini sebze meyve et yersin karşılarsın. canının istediğini yiyeceksin ama az tabi ki
hasret25 birşey olmaz o hamur parçalarıyla, kilo vermenin ödülü olsun onlarda boşver sen iç çorbonı rahatlıkla
kivi ve hura kilo yapmaz çok güzel çok faydalı onlar ara öğünlerinde ye hem tatlı ihitiyacını da karşılar. Canım istedi şimdi :)
sandoloz sakızı aktarlarda satılıyor ama yurt dışını bilemiyorum.
kelebekcik her meyveyi yemeliyiz aburcubur türü tatlılardan uzak durmalıyız. bir avuç meyve bir şey yapmaz.
Bugün yani dün cumartesi yediklerim :
sabah
1 domates, koyun beyaz peyniri, zeytin, 2 dilim kepekli ekmek
öğlen
2 köfte, 1,5 dilim çavdar ekmeği, biraz peynir,nohut
akşam
sütle beraber musli, 1 çavdar ekmeği, biraz peynir , acılı ezme
2 mandalina
Öğünlerden evvel bitki çayı
Sağlıklı mutlu günler.
slm kızlar.hemen bugün kü yediklerimi yazayım.
sabah: 1 küçük dilimle sıkı bir kahvaltı.
öğle: saat 3 gibi 3 dilim börek.
akşam: 19 da 1 paket çubuk kraker
bu arada birde spor yaptım sayılır. çünkü 10 dan 4 e kadar bahçemizde zeytin topladık.
şimdi de canım çok tatlı istedi diye ağzıma bir sütlü ahveli şeker attım ve bugünü kapattım.
yediklerim çok değil dimi? :bbo:
slm kızlar.hemen bugün kü yediklerimi yazayım.
sabah: 1 küçük dilimle sıkı bir kahvaltı.
öğle: saat 3 gibi 3 dilim börek.
akşam: 19 da 1 paket çubuk kraker
bu arada birde spor yaptım sayılır. çünkü 10 dan 4 e kadar bahçemizde zeytin topladık.
şimdi de canım çok tatlı istedi diye ağzıma bir sütlü ahveli şeker attım ve bugünü kapattım.
yediklerim çok değil dimi? :bbo:
ben de yazayım kızlar, bugün tek deil 2 öğün yedim:)
saat 2 gibi kahvaltı yaptım, 6 gibi de tost yedim.. 6dan sora çay kahve falan içtim gerçi.. bide bu ara çilekli süte taktım, 2 tane de ondan içtim:S
çilekli süt çok mu kalorilidir:S
vucud alarm verir çubuk kraker yerine daha besleyici gıdalar yemelisin . kaydirigubbakcemile
canım vucud alarm verir derken ne demek istedin daha çabuk acıkırım diye mi? ben çubuk krakerle doyuyorum eğer çok açsam. ilgin için tesekkür ederim :)
evet 3 dilim börek çok ama dayanamadım. bu arada hafta içleri kahvaltı yapmıyorum bi fincen çay yada kahve içiyorum o zaman ara öğünlerimi atlamıyorum işte.
bu arada kilom 61 den 60.600 olmuş. zemuszemus bundan sonra dahada dikkat ederim artık. ilk 63 le başlamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?