- 7 Ocak 2011
- 844
- 60
- 323
kızlarrr benide alın aranızaaaaa
kızlar ben de çok zor su içenlerdenim ama mecburum..
pet şişeyi gözümün önüne koyuyorum litrelik görünce içiyorum zorla..
günde 2 fincan yeşil çay..
yürüyüş bandım var geçen ay ancak 4-5 kere yaptım bu ay haftada 3-4 kere yürümem lazım..
yaza istediğimiz kiloda girmek için önümüzde iyi zaman var....
fazla kilosu olanların kilo vermesi daha kolay..ideal kiloya yaklaştıkça metabolizma kilitlemeye geçiyor az az..ben de o dönemlerdeyim uzun zamandır.
hadiii bakalım..
hoşgeldin canım aramıza katıldın bile.kurallarımıza bir göz gezdir yarın eksiksiz menünü bekliyorum
3 sene önce gittiğim diyetisyen haftada 1 porsiyon sütlü tatlı veriyordu..şerbetli kesinlikle yasak..
1.auraras
2.zeynepc...............90..............hedef 60
3.cornella
4.mimoza123
5.alphinrosa............69...............hedef 57
6.alzen
7.zuhal32................62..............hedef 55
8.kelebekse38..........64..............hedef 52
9.tbuse....................93..............hedef 80
10.deniz_güneş.........62.............hedef 58
11.sera81.................70.............hedef 57
12.ylmznrmn............70..............hedef 55
şerbetliler evet kilo konusunda fena..
sütlü tatlılar o kadar zararlı değilmiş..
kendini ödüllendirirken yiyebilirsin..
haftada 1 kere 1 tane baklava misal..
ya aslında hani torn vardı yaçok acımasızsın.ben kendimi o kadar tutabilsem daha ne isterim inşallah başarabilirim.
şöyle mi yapsak ,haftada bir şerbetli bir sütlü tatlı hakkımız olsa ama tadımlık.bir porsiyon değil yani
canım bu son listemiz bu haftalık demiştim ama seni kırmayayım.yeni listeyi ekliyorum ama bu gerçekten son yeni gelecek arkadaşlarım armıza katılacak ancak listemizde haftaya yer alacaklar
kızlar aslında bende katılmak isterim size ama benim son yemek yeme saatim bazn 18:30 olabilir.eşim işten 18:00 de çıkıyor ancak 18:30 olur gibi geliyor yani en geç saat 19:00 da kitlerim mutfağı.bende 59 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum.bu arada bende günler filanda var kısırlar poğaçalar filan:)benim işim baya zor yani.hadi hepimize kolay gelsin.
aslında ben size direk link vereyim daha çok işinize yarar eminim.mevsimlerden Roma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?