akşam 6 mutfak kapandı

evet evet süper benide al:) bu haftaki alışveriş listemn en başına light yoğurt eklicem.çünkü benim baş belası bir göbeğim var(48 kiloykende tüm ihtişamıyla duruyordu aynı şekilde).yoğurt göbek eritmek için çok faydalıymış.genelde activia yiyorum ama light yoğurtta eklicem.az yağlı peynir sınırlı zeytin.bol bol yeşillik.müsliyi çok seviyorum özellikle tropikal meyveli olanını zaten geçen sene kilo vermemde en büyük yardımcım müsli olmuştu.48 kiloya kadar düştüm tab sonra kilo vermenin rahatlığı aman nasılsa verebiliyorumlarla fazlasıyla kilo aldım.halada şu boğazımı tutamıyorum çünkü miğdem büyüdüüü!!!!!doymuyorum anam yok bi oturuştu bi dana yesem doymuyorum ben.

hayatımda bir kere olsun o beyaz gömleği giyip açık renk pantolonumun içine sokucam.bunu yapıcam canıma tak etti artık:((

1.auraras.........................87.............hedef 55

2.zeynepc........................90.............hedef 60

3.cornella.........................76.............hedef 65

4.mimoza123

5.alphinrosa......................69.............hedef 57

6.alzen

7.zuhal32..........................62............hedef 55

8.kelebekse.......................64............hedef 52

9.tbuse.............................93............hedef 80

10.deniz_güneş.................62.............hedef 58

11.sera81.........................70.............hedef 57

12.ylmznrmn....................70..............hedef 55

13.piskolata

14.kakarakubara...............90..............hedef 70

15.jelby10........................59..............hedef 50:42::42::42::42::42::42:

1.auraras.........................87.............hedef 55

2.zeynepc........................90.............hedef 60

3.cornella.........................76.............hedef 65

4.mimoza123

5.alphinrosa......................69.............hedef 57

6.alzen

7.zuhal32..........................62............hedef 55

8.kelebekse.......................64............hedef 52

9.tbuse.............................93............hedef 80

10.deniz_güneş.................62.............hedef 58

11.sera81.........................70.............hedef 57

12.ylmznrmn....................70..............hedef 55

13.piskolata

14.kakarakubara...............90..............hedef 70

15.jelby10........................59..............hedef 50:42::42::42::42::42::42:
eline sağlık cnm.kızlar sizce ben bu 9 kiloyu ne kaadar zamanda versem sağlıklı olur.2 ayda verilmez heralde bu kilo değil mi?

inşallah kendimize verdiğimiz sözleri tutup incecik olacağız .o kadar çok istiyorum ki .tatlı çikolata tamamdır ben zaten ilk ay için kendimizi çok fazla sıkmayalım diye düşünüyorum

inşallah canım

ne hayallerimiz var di mi ah ah

çok hayallerim varda ben ne kadar kilo versemde bende göbek yapışık kalıyor.anlamıyorum o kadar kilo verdim ama göbeğim gram incelmiyor sanki.o yüzdende bol bol giyenmekten kalçama kadar inen tuniklerden bıktım valla.şöyle dapdar bir gömleği pantolonun içine sokmak hayal gibi geliyor bana.neyse hatunlar yarın uzun olucak bana oğluşla ilgilenmem lazım.hepinize iyi geceler bol bol kalori yakalım inşallah.

Ilk sayfadan itibaren okudum ..çok kafama yattı bu 6 dan sonra olayı...bu hafta treni kaçırdım ama gelecek hafta hazırım bende sizle kabul ederseniz tabi ki...yarının pazartesi olması sebebiyle rejime başlayayım dedim ve sizle beraber başlamak hırs yapmak güzel olacak..gitsin artık kilolar gelsin kendine güvenen başı dik selda...:3::3::3:

hoşgeldin canım.yarın akşam menünü bekliyorum.kurallar dahilinde ve akşam 6 dan sonra hiçbir sey yemeyerek birlikte zayıflayacağız seldacığım

Sizlere gunaydinlar yol arkadaslarimmm,umarim 6'dan sonra su disin da hic birse yiyip,icmeyizzz.

günaydın fıstıklar.bol kalori yaktığınız bir gün olsun inşallah.ben erkenden kalktım bir fincan limonlu yeşil çay içtim bir tanede galeta yedim.eşim izinde 2 gün sonra bitiyor izni.o zaman bende daha düzenli olucam yeme içme konusunda.şimdi eşimde çocukta uyuyor geç kalkıyorlar bizim kahvaltıda oluyor öğle yemeği.neyse bi 2 gün sonra hiç bir öğünümü atlamam ben.

günaydın arkadaşlar bugün tartıldım 63 kilo olmuşumm offff feci durumdayım acilen 58 e düşüp sonra da 52 ye düşmek istiyorum ama ilk hedef 58....

Back
X