ya cnm biliyomusun ben 3-4 aydır bu kurabiyelerin yanından öyle gelip geçiyordum.tadını bilmediğimden canımda istemiyordu.geçen gün oğlum illa bundan alalım dedi.bende tadına baktım ama şahaneymiş.şimdi nasıl canım çekiyo nasıl canım çekiyo sanki aş eriyorum kurabiyelere.keşke yemeseydim tadını bilmeseydim canımda istemezdi.of ya.zaten günlerdir miğdemde kramplarla uyuyorum açlıktan bir sağa bir sola dönüp yorgunluktan uyuyakalıyorum deli gibi spor yapıp terliyorum gram kilo verememişim.yediğim 2 kurabiyeden kilo veremediysem eğer onu zayıflayıncada yicem bu kesin yani.üstelik ben geçen sene 48-49 kilodayken gerçekten kurabiyede yedim pastada yedim börekte yedim.hatta o zaman daha çok geziyordum kocakarı günlerinde:)o zaman eşim doğuda görevdeydi sanırım ondan erimişim ben:))hadi üzüntümden eridim desem o zamanda baya baya bi danayı yerdim yani bi oturuşta.bu yaptıklarımdan farklı hiç bir şey yapmadım hata o zaman 6 dan sonrada yemek yediğim kurabiye psta bile yediğim oluyordu.çokmu aceleciyim sizce kızlar ya???
güldürdün beni jelby.canım biraz acele ediyorsun gerçekten.zaten çok bir fazlalığın yok.acele etme.