merhabaçok güzel kilo vermişsin neler yaptın anlatırmısın birde gold slım göbek bandını duydum alsammı nedersin
canim banami soyledin bilmiyorum ama yinede tesekkur ederim..yediklerime cok dikkat edip iki litre en az su icip ve gunluk yirmi dk da kosu yaptim tabiki altidan sonrada bisey yememeye ozen gosterdim klasik bi diyet tablosu iste:)) bant meselesine gelince ben cok ilac kullandim vakti zamaninda inaan bana ilk zamanlar cok cazip kilolar verdimsede fazlasiyla hepsini bihuzel geri aldim suan bende inanilmaz unutkanlik basladi annem cok kiziyor bilmedigin ilaclari ictin bak sonunda ne oldu diy cok hakli cok uzgnum ama elden bisi gelmiyor ...bandi ben hic kullanmadim ama yengem hatiri sayilir bi markanin bandini getittirdi yaklasik on gundur kullaniyor ise yaradimi diye sorarsan on gunde uc kilo verdi fakat siki bi diyet yapiyor ekmegi sekeri hayatindan cikardi bant olmasada bukadr dikkat etmeye gider o kilolar nacizhane fikrim alma bant falan bence hic ise yaramiyor parana yazik...bilmiyorum nekadar fazlan var ama hersey beyinde bitiyor istedikten sonra butun kilolar gider.kolay gelsin canim:))