bende soguk suya yaptim degisik aroma bi tadi var normalde farkli lezzetlere acik bi insan degilim ama bunu rahat icebildim gercekten :)) simdi hafif bi kahvalti arkasindan kosu bandi beni bekliyor yatak odamda bant orda zaman gecmiyor bugun oturma odasina koycam tv karsisinda belki daha isteyerek kosarim![]()
Günaydın Fatoş. Şekersiz limonata gibi :) Afiyet olsun. Bu arada madem koşu bandın var spor hocamın öğrettiği bir method var sana tavsiye deyim. Öncelikle koşmana gerek yok. Kendimden örnek vereyim. Standart tempom 5.5, hızlı adımlarım 6.7. Önce yavaş yavaş 5.5 e çıkıyorum. 10dk kadar 5.5 yürüdükten sonra 2dk. süre ile 6.7 de yürüyorum. Sonra 3.5 e düşüp eğimi 10 dereceye yükseltip 2 dk. da böyle yürüyorum. Bel fıtığın varsa eğimi bu kadar yükseltme,beline çok yük biner. Bu şekilde 30 dk. yürüyüp yer hareketlerine ya da ağırlık çalışmasına geçiyoruz. Bu arada bant üzerinde dengeni sağlayabiliyorsan yürürken aynı zamanda yarım ya da 1 kg. lık ağırlıklarla kol çalışmanı yapabilirsin. Hem zevkli de oluyor,sürekli hareket değiştiği için sıkılmıyorsun bir de cihaz göstermese de daha fazla enerji harcıyorsun. Başlangıçta ağırlıksız da deneyebilirsin. Çocukken yaptığımız gibi, kollar öne-yana-yukarı-aşağı Kolay gelsin