Akşam 9 da bedenen ve ruhen bitmiş oluyorum

arkadaşlar bazı insanlarda bu "kadına laf düşmüyor" olayı bir gerçek olarak karşımıza çıkıyor.
mesela ben eşime "çocuk istemiyorum" diyemiyorum.çünkü psikolojik baskı yapıcak biliyorum o çocuğu doğurtana kadar bana rahat ettirmeyecek bende hep tartışma hep kavga olmasın diye doğurayım da kurtulayım diye düşünmeye başlıycam. İnsanı o noktaya getiriyorlar
Ha ben neyapıyorum "bir türlü hamile kalamıyorum ya" falan diye yalan söyleyip hergün doğum kontrol hapı atıp duruyorum. Bu nekadar doğru o da tartışılır birşey. ama benim gerçeğim de bu işte

malesef julyan tongaya düşmüş doğurmuşta doğurmuş. şimdi çekiyor işte.

Vallahi bravo,çok güçlü bir kadın olmalısın hem bedenen hem ruhen..
Canım bence senin psikolojin bir çoğumuzdan iyi..
Biz bir çocukla başa çıkamıyoruz,özel hayat bitti,yok şöyle yok böyle diye söylenip duruyoruz..

Çocukların durumuna gelince;
Çocuklarınızın belki maddi olarak en iyi şekilde büyütmüş olabilirsiniz ama eminimki manevi olarak bir çok şeylerden mahrum kalmışlardır ve huysuzlukları hırçınlıkları eminim ki buna bağlıdır..
Benim oğlum 1,5 yaşında ve Ablamın 5 aylık oğlu bize geldiğinde hemen şekli değişiyor ne kadar cici cici diye sevsede birisi onu sevse hemen dikkat ediyor ve hırçınlaştığını görüyorum..İlgi bire değil ikiye değil 5'e bölünmüş sizde...
yanlış anlama ama yazını okurken senden önce çocuklara daha çok üzüldüm.

Çocuklara kızmadan önce bunu aklınıza getirin...
Sevgiler..

julyacım bişeyi merak ettim sen nerelisin? eğer sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim?

mersinin yerlisiyim cnm arapkökenliyiz dedemin babası zamanında yerleşmiş dedem kurtuluş savaşında atatürkün ulagıymış gazi madalyalarını hala saklarız allah rahmet eylesin çok büyük adamdı dedembu arada yaşımda 36 girecem marta:utangac:

Vallahi bravo,çok güçlü bir kadın olmalısın hem bedenen hem ruhen..
Canım bence senin psikolojin bir çoğumuzdan iyi..
Biz bir çocukla başa çıkamıyoruz,özel hayat bitti,yok şöyle yok böyle diye söylenip duruyoruz..

Çocukların durumuna gelince;
Çocuklarınızın belki maddi olarak en iyi şekilde büyütmüş olabilirsiniz ama eminimki manevi olarak bir çok şeylerden mahrum kalmışlardır ve huysuzlukları hırçınlıkları eminim ki buna bağlıdır..
Benim oğlum 1,5 yaşında ve Ablamın 5 aylık oğlu bize geldiğinde hemen şekli değişiyor ne kadar cici cici diye sevsede birisi onu sevse hemen dikkat ediyor ve hırçınlaştığını görüyorum..İlgi bire değil ikiye değil 5'e bölünmüş sizde...
yanlış anlama ama yazını okurken senden önce çocuklara daha çok üzüldüm.

Çocuklara kızmadan önce bunu aklınıza getirin...
Sevgiler..

manevi olarak sana katılıyorum ama bende haklıyım hangisine özel ilgi verebilirimkihepsi birbirini kıskanıyor özellikle bebişim bana hiç birini yaklaştırmazx az ötekileri sevmeye kalksam sinir krizi geçirir ablası okula giderken saçını bile o görmesin diye banyoda tarıyorum çok sinirli katılma nöbeti var hali ile 7 yaşına kadar bu nöbetlere dikat etmem lazm yoksa aglarken morarıp nefesi kesiliyor oglanları yanıma yaklaştırmaz kendi kendine düşse bile aglar ( anni oka uf aptı )hemen şikayet eder ama daha bebek ya bişi de yapamıyom ama çok sevimli çok tatlı evin maskotu adeta bide kıramamızın sebebi 1 yaşındayken terastan zemin kata düştü kapıyı açık unutmuş çocuklar yani çok çekti kızamıyoruz da anlayın beni

arkadaşlar bazı insanlarda bu "kadına laf düşmüyor" olayı bir gerçek olarak karşımıza çıkıyor.
mesela ben eşime "çocuk istemiyorum" diyemiyorum.çünkü psikolojik baskı yapıcak biliyorum o çocuğu doğurtana kadar bana rahat ettirmeyecek bende hep tartışma hep kavga olmasın diye doğurayım da kurtulayım diye düşünmeye başlıycam. İnsanı o noktaya getiriyorlar
Ha ben neyapıyorum "bir türlü hamile kalamıyorum ya" falan diye yalan söyleyip hergün doğum kontrol hapı atıp duruyorum. Bu nekadar doğru o da tartışılır birşey. ama benim gerçeğim de bu işte

malesef julyan tongaya düşmüş doğurmuşta doğurmuş. şimdi çekiyor işte.

katılıyorum arkadaşım bende suçluyum hayır demeyi neden beceremiyorum ki:kızgın:

Tıpkı benim annem...
Bizde 5 kardeşiz annem de bütün gün oturmaz dinlenemez...
Malesef bunun değişecek bir yanı yok...
Yardımcı tutarsanız belki yükünüz biraz hafifler...
Allah yardımcınız olsun valla çok zor...

Devamı olmaz inşallah arkadaş birde 36 yaşında genç ama bu yorgunlukla 6.cıyı denemez zannımca.

aqllah olmayanlara versin cnm artık akılandım akıllanmak için tükenmek lazımmış geç oldu ama iyi oldu:1no2:

ne olursa olsun halinden şükret canım 5 tane yaramazda olsa çocuğum var
mutlu bi yuvan var ne kadar yıpranmışta olsan o 5 çocuğa bakabilecek gücün var..
allah elden ayaktan düşürmesin....
güçlü bi kadınsın sen kendini hep sağlam tut seni hep güçlü görsün .çocukların....
demorilize olma canım ....

ne olursa olsun halinden şükret canım 5 tane yaramazda olsa çocuğum var
mutlu bi yuvan var ne kadar yıpranmışta olsan o 5 çocuğa bakabilecek gücün var..
allah elden ayaktan düşürmesin....
güçlü bi kadınsın sen kendini hep sağlam tut seni hep güçlü görsün .çocukların....
demorilize olma canım ....

çok teşekür ederim hayatım moralerin için çok tatlısın allah seninde bebişini bagışlasın bebegin kaç yaşında:ecrin_bebek:

çok teşekür ederim hayatım moralerin için çok tatlısın allah seninde bebişini bagışlasın bebegin kaç yaşında:ecrin_bebek:

canım ben bunları sana moral olsun diye söylemiyorum gerçek olduğu
için söylüyorum:) bebeğim daha 3 aylık yani en uslu zamanları :)kaydirigubbakcemile5bilmiyorumkismile

her ne kadar arada helak olsan da ne kadr mutlu bir ailen var farkındasındır inşallah
madem 5 çocuk olmuş yapacak bişey yok sen en iyisini yapmaya devam edeceksin genelde bu ortanca cocuklar hırcın ve kıskanc olurlar nedeni tam sevgi cağlarında yeni bir bebek gelmesidir ondan okanla volkan sürekli kavga halindeler bence psikolog ilaçlarını düşünmelisin zaten zararı olsa doktor vermez belli ki hiperaktifler sınırlarını bilmiyorlar onlara artık ödül de vermemelisin ve üzüldügünü anlatmalısın yani konuşmalısın bağırma sakın en sinirli halinde bile bagırma konuş sadece ve uygula ayrıca esin tama calışıo ama birazcık korkutsun gözlerini o sanki etkisiz elemen bi tek yaparken etkili olmuş kusura bakma ama...
allah kolaylık versin ben 4 cocuk istiorum ama sanırım 3te kalıcam

canım ben bunları sana moral olsun diye söylemiyorum gerçek olduğu
için söylüyorum:) bebeğim daha 3 aylık yani en uslu zamanları :)kaydirigubbakcemile5bilmiyorumkismile

ayyy canım valla haklısın bir bebegi dogdugundan sonra 9 aylıga kadar bayılıyorum kokla kokla dur mis gibi süt kokuyordur yerimize öp bebişini bizim bebek kartlaştı eskisi gibi kokmuyor ama genede bütün bebeklere aşıgım yaaaaaaaaa:emir_bebek::ecrin_bebek::nazar:

her ne kadar arada helak olsan da ne kadr mutlu bir ailen var farkındasındır inşallah
madem 5 çocuk olmuş yapacak bişey yok sen en iyisini yapmaya devam edeceksin genelde bu ortanca cocuklar hırcın ve kıskanc olurlar nedeni tam sevgi cağlarında yeni bir bebek gelmesidir ondan okanla volkan sürekli kavga halindeler bence psikolog ilaçlarını düşünmelisin zaten zararı olsa doktor vermez belli ki hiperaktifler sınırlarını bilmiyorlar onlara artık ödül de vermemelisin ve üzüldügünü anlatmalısın yani konuşmalısın bağırma sakın en sinirli halinde bile bagırma konuş sadece ve uygula ayrıca esin tama calışıo ama birazcık korkutsun gözlerini o sanki etkisiz elemen bi tek yaparken etkili olmuş kusura bakma ama...
allah kolaylık versin ben 4 cocuk istiorum ama sanırım 3te kalıcam

ya canım sana bayıldım galiba ögrencisin ve bukadar geniş düşünüyorsun evlendiginde kimbilir nekadar harika bir anne olcaksın dogru sölüyon akıl yaşta degil baştadır zamanında senin gibi akılı olabilseydim belkide şuan ahlayıp poflamıcaktım ödülde tamamen katılıyorum çünkü denemeler sonuç vermiyor ilaç konusunda kararsısım ilç çok güçlü bişi ilacı yazmadan önce volkanı kardiyolaga gönderdi kulanımı kaldırabilirmi diye doktor kalbine hafifd bir üfleme var ama basit bişi korkma dedi ilacıda hafif dozda kulan dedi çok gerekli ise ama bu benim korkmama yetti zati 2 ay sonraya randevu verdi kalp grafigi çekecekmi,ş ozamana kadar pisikologun ilacını kulanmıcam evet dedigin gibi en çok volkanla okan kavga ediyor allah afetsin bazen zıvanadan çıkıp keşke 2nizi dogurmasaydım diyorum sonra başlıyorum tövbe etmeye allahım çocuklarımı korusun iyiki varlar ama azcık ya bari azıcık akılı olsalardı ya ne vardı sanki allah için çok şeymi istiyorum:Saruboceq::Saruboceq:

Julyan canim, cocuklar ne alemde?:)

sensible cnm nasıl olsunlar karnenin üstüne 3 gün mulayim kaldılar herşey çok güzeldi plan yapıp mutfak kapısına bile astılar iş bölümü diye ama diyorum ya 3 gün anca sonra listeyi parçaladılar kıyamettir gidiyor seloşum helinin burnuna kalem soktu helin kanlar içinde kaldı akşam akşam acile zor yetiştim doktor kanları görünce hepsi bu hanımcıktanmı aktı maşallah kanı bolmuş diye takıldı ama görme benim üstüm helinin ve eşimin üstü heryerimiz kan bi ufak cadolozun sinirini hep birlikte çektik heline o haliyle tembihliyom annecim ders yaparken oldu de yoksa tutanak tutarlar kız tamama anne seloşa bişi yapmasınlar ben yaptım derim dedi ya tvmi kırılmadı okanın parmagımı kapıda çatlamadı ya ne diim arkadaşım soran bin ahhh dinler benden bi karakoluk olmadıgımız kalmıştı allah korusun ya vallahi kafamçokkarıştıdelikafadulden-tatlicadiarzu-

Back
X