Ah keşke uyusa,o ogle uykusu bana senelik izne cikip tatil yapmisim gibi bir enerji yukluyordu cunku cok hareketli. Disari cikmissak arabadaysak azicik uyuyor sadece. Memede uyumaya alişan çocuğu memeden kesince öğle uykusu da çöp olduKucugun ogle uykusuna devam edin oglen uyumayinca akşam da uyymuyorlar kendi cocuklarimdan biliyorum
Sırf bu yüzden memeyi bıraktırmadım iş döneminde. Okul tatil olsun öyle deneyeceğim. Benimki de 2,5 yaş ve asla memesiz uyumuyor.Ah keşke uyusa,o ogle uykusu bana senelik izne cikip tatil yapmisim gibi bir enerji yukluyordu cunku cok hareketli. Disari cikmissak arabadaysak azicik uyuyor sadece. Memede uyumaya alişan çocuğu memeden kesince öğle uykusu da çöp oldu
Bilmez miyim bi de bana sor bizimkiler 3 yasini gecti gecen kaldirdim ogle uykusunu saat 5 de 6 da bayildilar uykusuuzluktan 10 gibi çıldırıyorlardi dedim olmaayacak yine döndüm 12.5 1 de basliyorum oglen 2 ye kadar ugrasiyorum uyutmaya uyuyorlar şükür 4 de kalksalar da aksam 10 gibi de uyuyorlar yani oglen uyumayinca saniyoruz ki daha guzel uyur gece aksine mizildaniyorlar deliksiz uyumuyorlar yani ayran yogurt vs yedirip uyutmaya calisin zorlayin bence hem kendiniz icin hem onun icinAh keşke uyusa,o ogle uykusu bana senelik izne cikip tatil yapmisim gibi bir enerji yukluyordu cunku cok hareketli. Disari cikmissak arabadaysak azicik uyuyor sadece. Memede uyumaya alişan çocuğu memeden kesince öğle uykusu da çöp oldu
Özel çocuk doktorlarina gidin bence orda size uyku eğitimi veriliyor ben öyle yaptım oğlum 6 aylık ve maşallah şeytan kulağına kurşun diyeyim kırkı çıktıktan sonra uyku saatleri değişmedi hala ayniAllah kolaylık versin. Benim ki 1 buçuk yaşında. 20 dakika önce artık dayanamayıp götürüp koydum beşiğe. Sirtim ve kalcam çok ağrıyor
Ruyamda ayni seyi ben de gordum kucukken. Ve hala korkuyorum geceleri pencereye bakmaktanGece lambası var. Küçüğün uyku arkadaşı var,büyüğün yok. Geçen sene veya ondan onceki sene bir olay yaşamıştık,korkunc birisi perdeyi aralayıp ona bakmış geri kapatmış canavarmış. Biz de onu sakinleştirip canavarların olmadığını,gördüğü şeyin ağacın gölgesi olduğunu belki rüzgardan perdenin sallandığını,bunu da yanlış anlayabilecegini söyledik. Belki de ruya gordun dua okuyalim uyuyalim diyorduk.Biliyor musun ben de gece korkardım annem ışık açınca hiç korkmazdım,sana da acayim mi diye yatistiriyorum. O olayı bayadır söylemiyor ama izi var hala.
Peki siz eğitim aldınız mı?Özel çocuk doktorlarina gidin bence orda size uyku eğitimi veriliyor ben öyle yaptım oğlum 6 aylık ve maşallah şeytan kulağına kurşun diyeyim kırkı çıktıktan sonra uyku saatleri değişmedi hala ayni
Yanlış olur mu ne demek yanlıştayım.Canımm çok teşekkür ederim ❤❤
Miniğim çok küçük ya , şimdi benim de hoşuma gidiyor koynuma alıyorum uyuyor , çok büyük yanlıştayım biliyorumAma genelde yatağında uyuyor . Uyuduktan sonra yatağına yatırıyorum . Fakat önce göğsüme yatırıyorum , onun da çok hoşuna gidiyor , benimde
"Uykusuz anne kalmasın" kitabını okumanızı öneririm.Ay 10 günlük bebeğim var, benimki de mi böyle olacak acaba ? Şimdiden uyku eğitimi filan bakıyorum -okuyorum .. ama sanırım bu işler her zaman öyle kitapta yazdığı gibi olmuyor
Valla hep özel doktorlara gittik hiçbirisi uyku eğitimi filan vermedi. Uyku eğitimi için irlandalıanneyi tavsiye edeni oldu sadece. O da malum paralı ve ben kızımın uyku eğitimiyle de uyuyacağına inanmadığım için paramı çöpe atmak istemedim. İsin açığı ben nörologa bile götürdüm uyku için de danıştım bu çocuğun sorunu ne diye ama o da evet uyku eğitimi faydalı oluyor ama ben x in uyku eğitimiyle davranış değiştireceğine ihtimal vermiyorum dedi haline hareketine bakınca. 18 saat bazen 22 saat uyumayan bir bebekti hala devam ediyor uyku sorunuÖzel çocuk doktorlarina gidin bence orda size uyku eğitimi veriliyor ben öyle yaptım oğlum 6 aylık ve maşallah şeytan kulağına kurşun diyeyim kırkı çıktıktan sonra uyku saatleri değişmedi hala ayni
Ay 10 günlük bebeğim var, benimki de mi böyle olacak acaba ? Şimdiden uyku eğitimi filan bakıyorum -okuyorum .. ama sanırım bu işler her zaman öyle kitapta yazdığı gibi olmuyor
Ya siz gibi annelere çok imreniyorum. Oğlum 9 aylık. Gece 11 i buluyor uykumuz. Nasıl düzen kuracağız bilmiyorum. Ben 5 de işten geliyorum ya yeni uyanmış oluyor; ya da 1 saat kadar önce. Emzirp az ilgilendim dedim mi uykusu geliyor uyutsan bir türlü uyutmasam bir türlü o vakitte. Bu akşam 17.30 dan 19.30 a kadar uyudu. Uyandı hoop gece uykusuna geçmemiş 1 saat mücadele sonunda 23 de başladı.
Peki odasına gidince seni de istiyor mu yoksa tek mi dalıyor? Benim 6bucuk yaşında olan kardeşini yukari anneme yollasam ve yataginin yanina oturup beklesem 10dkda uyuyor ama hem bu sartlar hergun mümkün değil hem de korkuları hiç mi geçmeyecek diye endişeliyim. Allahtan sabaha kadar uyanmıyorlar, zugurt tesellesi gibi oldu da neyseKızım uyumaktan nefret ederdi.
Işık kapanınca ağlardı. Hatta çekinirdim ışıği kapatmaya ağlayacak diye.
Gece yarısı arabaya atıp 2 saat gezdiğimi bilirim uyusun diye. Gündüz saatlerce parkta oynatıp arabaya bindirip yine gezdirir uyutur,kucaklar eve getirirdim,yatağına koyardım sanki 10 dakika uyumamış saatlerce uyumuş gibi uyanıverirdi,kucağımda tasıdığım da yanıma kalırdı. Delirecek gibi olurdum.
Şu an 6.5 yaşında ve saati gelince gidip odasına uyur. Bu sene rahatladım kızımdan yana ,tam deliksiz uyuyabileceğim ama şimdi de minik 9.5 aylık,onun sayesinde uykusuz geziyorum.
Akşam parka götürdüm yemekten sonra 1 saat,zoraki uyuttum oğlumu, başa döndüm yani.
Kendini korkutma hic uyumaz diye ki benim kızım kadar uyku konusunda bebeklikten itibaren sorunlu bir çocuk bile uyuyorsa,seninkiler de uyur.
Aynı odada kaliyorlarsa mümkünse odalarını ayır derim. Biri uyumuyorsa ötekini de uyandırır.
Kolaylıklar dilerim
Dün akşam istedi,götürdüm yatağına yattı,öptüm iyi geceler diledim,çıktım ama her zaman tutturmaz sende gel diye. Bu ara kıskançlık damarı kabardı ondan.Peki odasına gidince seni de istiyor mu yoksa tek mi dalıyor? Benim 6bucuk yaşında olan kardeşini yukari anneme yollasam ve yataginin yanina oturup beklesem 10dkda uyuyor ama hem bu sartlar hergun mümkün değil hem de korkuları hiç mi geçmeyecek diye endişeliyim. Allahtan sabaha kadar uyanmıyorlar, zugurt tesellesi gibi oldu da neyse
Peki odasına gidince seni de istiyor mu yoksa tek mi dalıyor? Benim 6bucuk yaşında olan kardeşini yukari anneme yollasam ve yataginin yanina oturup beklesem 10dkda uyuyor ama hem bu sartlar hergun mümkün değil hem de korkuları hiç mi geçmeyecek diye endişeliyim. Allahtan sabaha kadar uyanmıyorlar, zugurt tesellesi gibi oldu da neyse
Ay nasıl yapacameğitime geç bile kalmışsın desem
uyku eğitimi dogdugu anda başlıyor çünkü ,
lütfen ihmal etme hemen başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?