Akşam 9dan sonra konuşuyoruz genelde..

linda20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
1.431
565
148
Erkek arkadaşımla önce sık sık mesajlaşır her akşamda konuşurduk fakat bu 6 aydır haftaiçi akşam işten geldikten 3 saat sonra falan yazıyor yazışıyoruz..
Akşamda telefonla Konuşuyoruz 1-2 saat..
Ama gün aşırı oluyo telefon konuşmalarımız her gün yazıyoruz.. Ona şikayetimi söylediğimde iş yoğun geçiyor sürekli telefonla Konuşmak uygun olmuyo falan diyor..
Ben bu durumdan hoşnut Değilim insan gün içinde hiç mi merak edip aramaz dün artık patladım ve bir daha sana yazmıcam aramıcam istersen hiç yanıma da gelme (Yanıma gelicekti yakın zamanda) böyle devam et kurulmuş robot gibi sadece işten gelince yaz iyi geceler diyip çıktım..
Siz ne düşünüyorsunuz napıcam ben arkadaşlar haksızlık mı ediyorum

Son düzenleme:
Hiç konuşamayanlar var onlar napsın canım,aradığında aç konuş aramazsada aramasın.Sonuçta çalışıyo bence büyütüp aranızı bozmaya değmez..

Her gün haberlesiyorsunuz bir şekilde daha ne bekliyorsunuz ki ergen gibi her dakka msj atilmaz her saat aranmaz ki. Eşimle evlenmeden önce her akşam 1 saat konusurduk o kadar şimdi gün içinde sadece alincak bişey varsa ararım o kadar

Valla benimde nisanlim ayni senin anlattigin gibi o da yeni atandi konusamiyoruz bi turlu isi var derse giriyo musait olamiyor. Bende ilk zamanlar sorun ediyodum aramiyosun konusamiyoruz diye ama napim belirli bi sure sonra alisiyosun napim isine gucune baksin diyorum ya o da olmasaydi aileme kabul ettirmek zor olurdu nisanlimi.gunduzleri ders cikisi 5-10 dk aksamlari da ayni toplasan 1 saati buluyodur gun icinde konustugumuz ayni yani:-)Alisirsin merak etme arkadasin dedigi gibi bi ugras bul kendine takma kucuk meseleleri bence...

Ü
Çalışıp hiç zaman bulamayanları ben de anlamıyorum. Yemek molası da mı yok? Ya da çay, sigara arası da mı yok? O zamanlarda arkadaşlarıyla muhabbet edeceğine 1 2 dakika da olsa sizi arayabilir.
Ben de diyorum bir beş dk da olsa arayamaz mısın diye ama biz konuşmaya başladık mı ayrılamıyoruz diyo

Bence biraz haksızlık yapmışsınız.
Madem her gün görüşüyorsunuz neden bu kadar üzerine düşüyorsunuz ki
Kendinize yapacak bir meşguliyet bulun.Hatta sevgilinize atkı vs. gibi şeyler örebilirsiniz kış da geliyor.
Tamam her an görüşmek vs. güzel tabi ki ama insan bazen de kendine özel vakit ayırmak ister.
Ne bileyim belki boş kaldığı anlar oluyordur ama o zaman da kafasını dinlemek istiyordur.Bu sizi sevmediği görüşmek istemediği anlamına gelmez.Ne güzel bir işi var ve çalışıyor.
Çalışmayıp boş gezenin boş kalfası olsa her gün mesaj atardı telefonlaşırdınız aylık telefon ücretini de annesinden babasından alırdı.Ama bir gelecek hayal edemezdiniz belki de.
Her anı birlikte geçirmek zorunda değilsiniz bu evli olsanız da böyle.Ama geçirdiğiniz her anı mutlu huzurlu geçiriyor musunuz önemli olan bu bence.

Erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz 2 Yıldır birlikteyiz yeni atandı göreve başlamadan önce sık sık mesajlaşır her akşamda konuşurduk fakat bu 6 aydır haftaiçi akşam işten geldikten 3 saat sonra falan yazıyor yazışıyoruz..
Akşamda telefonla Konuşuyoruz 1-2 saat..
Ama gün aşırı oluyo telefon konuşmalarımız her gün yazıyoruz.. Ona şikayetimi söylediğimde iş yoğun geçiyor sürekli telefonla Konuşmak uygun olmuyo falan diyor..
Ben bu durumdan hoşnut Değilim insan gün içinde hiç mi merak edip aramaz dün artık patladım ve bir daha sana yazmıcam aramıcam istersen hiç yanıma da gelme (Yanıma gelicekti yakın zamanda) böyle devam et kurulmuş robot gibi sadece işten gelince yaz iyi geceler diyip çıktım..
Siz ne düşünüyorsunuz napıcam ben arkadaşlar haksızlık mı ediyorum

gün aşırı arıyormuş yeter bence,işten geldikten sonra yemeğidir duşudur 3 saat geçicek tabi, msjlaşıyormussunuzda, bence siz abartıyorsunuz,durum gayet normal

Bence biraz haksızlık yapmışsınız.
Madem her gün görüşüyorsunuz neden bu kadar üzerine düşüyorsunuz ki
Kendinize yapacak bir meşguliyet bulun.Hatta sevgilinize atkı vs. gibi şeyler örebilirsiniz kış da geliyor.
Tamam her an görüşmek vs. güzel tabi ki ama insan bazen de kendine özel vakit ayırmak ister.
Ne bileyim belki boş kaldığı anlar oluyordur ama o zaman da kafasını dinlemek istiyordur.Bu sizi sevmediği görüşmek istemediği anlamına gelmez.Ne güzel bir işi var ve çalışıyor.
Çalışmayıp boş gezenin boş kalfası olsa her gün mesaj atardı telefonlaşırdınız aylık telefon ücretini de annesinden babasından alırdı.Ama bir gelecek hayal edemezdiniz belki de.
Her anı birlikte geçirmek zorunda değilsiniz bu evli olsanız da böyle.Ama geçirdiğiniz her anı mutlu huzurlu geçiriyor musunuz önemli olan bu bence.
Tabi ki şükür güzel bir işi var..
İş saatlerinde konuşmasak bile işten çıkar çıkmaz ilk beni aramasını benimle konuşmasını istiyorum bunu ona söylediğimde ben seni çok seviyorum ama kendime de vakit ayırmam gerekiyor iş çıkışı dinleniyorum sonra seninle kpnuşuyoruz zaten diyo..
Aynı zaman da erkek arkadaşım 2. Üniversitesini de okuyo yoğun geçtiğini söylüyor
Özel günün yaklaştı o Yüzden de böyle hassas olduğunu düşüyorum Demiş ama cevap vermiyorum

gün aşırı arıyormuş yeter bence,işten geldikten sonra yemeğidir duşudur 3 saat geçicek tabi, msjlaşıyormussunuzda, bence siz abartıyorsunuz,durum gayet normal
Özel günün olduğu için hassasın seninle vakit geçirmeyi bende istiyorum akşam daha uzun konuşuruz diye düşünüyorum diyo

Özel günün olduğu için hassasın seninle vakit geçirmeyi bende istiyorum akşam daha uzun konuşuruz diye düşünüyorum diyo

daha napsın çocuk,bu arada gerçekten her iş yeri aynı değil, işteyken aramamasına sakın takılmayın

Sizin gibi Tek meşgalesi sevgilisi olan kişilerin çalışan insanların durumunu temposunu anlamaması normal. Kendinize hobiler edinin bence zira buradan bakınca fazlaca kaprisli görünüyorsunuz
Ben de öğrenciyim zaten boş gezen biri değilin ama insan bekliyor..
Bunun neresi kapris

Tabi ki şükür güzel bir işi var..
İş saatlerinde konuşmasak bile işten çıkar çıkmaz ilk beni aramasını benimle konuşmasını istiyorum bunu ona söylediğimde ben seni çok seviyorum ama kendime de vakit ayırmam gerekiyor iş çıkışı dinleniyorum sonra seninle kpnuşuyoruz zaten diyo..
Aynı zaman da erkek arkadaşım 2. Üniversitesini de okuyo yoğun geçtiğini söylüyor
Özel günün yaklaştı o Yüzden de böyle hassas olduğunu düşüyorum Demiş ama cevap vermiyorum

bu yorumunuda okudum sana daha çok kızdım, bir gün arkadaşınız dayanamayıp bu tarz triplere sizi bırakabilir haberiniz olsun,

bu yorumunuda okudum sana daha çok kızdım, bir gün arkadaşınız dayanamayıp bu tarz triplere sizi bırakabilir haberiniz olsun,
Ölsem ta akşam haberi olucak tamam çok ilgili falan ama insan gün içinde de arar nasılsın napıyosun diye
Bunun için bırakıcaksa hiç sevmediğini düşünürüm zaten ki öyle bişey yapmaz özellikle özel günümün yaklaştığını biliyo alttan alır genelde

Back
X