Akşam 9dan sonra konuşuyoruz genelde..

ya kızlar bence siz empati yapmıyorsunuz.hanginizin sevgilisi kocası işten çıktıgında sizi aramıyor haber vermiyor acaba?hayatım ben çıktım eve geçiyorum gibi.bunu yapmak bir insanı ne kadar yorar ki.

ya bende sorun var ya sizde.

Cevap verin siz yine de. Bak o sizin sitem etmenize sebepler arıyor kötü birşey düşünmüyor farkettiyseniz özel günündesin ondan böylesin vs. diye. Siz de onun işten çıkar çıkmaz sizi aramaması hakkında öyle düşünün.Yoruldu işten çıktı vs. diye.
Kendi söylemiş zaten yorgun oluyorum diye.Diyorsunuz ki 2. üniversiteyi de okuyor. Ancak bu kadar vakit ayırabilir.
Çok üzerine gitmeyin.Bundan dolayı da canınızı sıkmayın.
Ölsem haberi olmayacak vs. bunları düşünürseniz hayat yaşanmaz çünkü ölüm her an olabilecek birşey.
Teşekkür ederim yorumlarınız beni rahatlattı..
Olumlu yaklaşmaya çalışıcam onu üzmek istemiyorum çünkü o çok yapıcı anlayışlı olmaya çalışıcam

ya kızlar bence siz empati yapmıyorsunuz.hanginizin sevgilisi kocası işten çıktıgında sizi aramıyor haber vermiyor acaba?hayatım ben çıktım eve geçiyorum gibi.bunu yapmak bir insanı ne kadar yorar ki.

iyide ben onca işin dersin arasında her an ne yaptığımı bildirmek zorunda değilim ki
günaydın işe gidiyorum
naber işten çıktım eve geçiyorum
ne böyle sevgilim olan kişi benim ne zaman gittiğimi/çıktığımı zaten bilir
herkes telefonda 3 saat lak lak yapmak zorunda mı
insan işten çıkıp eve gidip yemek yapana kadar saat oluyor 8 9

Benim eve geldiğinden haberim olmuyo işte dinleniyo yemek yiyo sonra bana haber veriyo
Ve işten gelir gelmez konuşursak gece yarısına kadar Sürer o Yüzden ihtiyaçlarımı giderdikten sonra yazıyorum diyor

iyide ben onca işin dersin arasında her an ne yaptığımı bildirmek zorunda değilim ki
günaydın işe gidiyorum
naber işten çıktım eve geçiyorum
ne böyle sevgilim olan kişi benim ne zaman gittiğimi/çıktığımı zaten bilir
herkes telefonda 3 saat lak lak yapmak zorunda mı
insan işten çıkıp eve gidip yemek yapana kadar saat oluyor 8 9

demek istediğim tabii ki de bu değil.akşam iş bittikten sonra ben çıktım dese yeter bece.gün içinde bizde görüşmüyoruz öyle yedim içtim diye :)

zaman konusunu şimdi farkettim bu kadar uzun konuşmayın anlamadım ki neden bu kadar uzuyor konuşma.

Erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz 2 Yıldır birlikteyiz yeni atandı göreve başlamadan önce sık sık mesajlaşır her akşamda konuşurduk fakat bu 6 aydır haftaiçi akşam işten geldikten 3 saat sonra falan yazıyor yazışıyoruz..
Akşamda telefonla Konuşuyoruz 1-2 saat..
Ama gün aşırı oluyo telefon konuşmalarımız her gün yazıyoruz.. Ona şikayetimi söylediğimde iş yoğun geçiyor sürekli telefonla Konuşmak uygun olmuyo falan diyor..
Ben bu durumdan hoşnut Değilim insan gün içinde hiç mi merak edip aramaz dün artık patladım ve bir daha sana yazmıcam aramıcam istersen hiç yanıma da gelme (Yanıma gelicekti yakın zamanda) böyle devam et kurulmuş robot gibi sadece işten gelince yaz iyi geceler diyip çıktım..
Siz ne düşünüyorsunuz napıcam ben arkadaşlar haksızlık mı ediyorum

Kapris ve naza hiç gelemem...

Ama sizin kapris yaptığınızı düşünmedim, anlaşılamamışsınız...

Konu başlığınızda "akşam 9dan sonra konuşuyoruz" yazmışsınız.

Yani sorun gün içinde tek bir mesaj atabilecekken akşamları gazete okumak gibi bir uğraş haline getirmesi sizi...

Erkek arkadaşınız da şu bayıcı özel gün muhabbeti yapana kadar bunu anlasa...

Birkaç sevgi dolu ya da eğlenceli mesaj atsa böyle hissetmezsiniz diye düşünüyorum.

Onun anlamamasına da şaşırmamak lazım zira hemcinsleriniz bile sizi mızmız bulmuş burada...

Bence sıkıntınızı böyle ifade edin...

Gün içinde tek güzel mesajını akşam konuşmaya tercih edeceğinizi söyleyin.

Ama sonra o gün konuşmadınız diye bozulmayın...

Emin olun her şey eskisinden de iyi olur o zaman, istemeseniz de arar...

Benim eve geldiğinden haberim olmuyo işte dinleniyo yemek yiyo sonra bana haber veriyo
Ve işten gelir gelmez konuşursak gece yarısına kadar Sürer o Yüzden ihtiyaçlarımı giderdikten sonra yazıyorum diyor

o zaman haklı adam ne diyebilirim ki.bu kadar uzun neden sürüyor ne konuşuyorsunuz?

demek istediğim tabii ki de bu değil.akşam iş bittikten sonra ben çıktım dese yeter bece.gün içinde bizde görüşmüyoruz öyle yedim içtim diye :)

zaman konusunu şimdi farkettim bu kadar uzun konuşmayın anlamadım ki neden bu kadar uzuyor konuşma.
Gün içinde olmasa bile iş çıkışı haber verse yeterli zaten..
Her şey konuşuluyor ve uzuyo konuşma bazen 4 saat telefonda konuşmayla geçiyor bi Bakıyoruz sabahlamışız

Kapris ve naza hiç gelemem...

Ama sizin kapris yaptığınızı düşünmedim, anlaşılamamışsınız...

Konu başlığınızda "akşam 9dan sonra konuşuyoruz" yazmışsınız.

Yani sorun gün içinde tek bir mesaj atabilecekken akşamları gazete okumak gibi bir uğraş haline getirmesi sizi...

Erkek arkadaşınız da şu bayıcı özel gün muhabbeti yapana kadar bunu anlasa...

Birkaç sevgi dolu ya da eğlenceli mesaj atsa böyle hissetmezsiniz diye düşünüyorum.

Onun anlamamasına da şaşırmamak lazım zira hemcinsleriniz bile sizi mızmız bulmuş burada...

Bence sıkıntınızı böyle ifade edin...

Gün içinde tek güzel mesajını akşam konuşmaya tercih edeceğinizi söyleyin.

Ama sonra o gün konuşmadınız diye bozulmayın...

Emin olun her şey eskisinden de iyi olur o zaman, istemeseniz de arar...
Beni tek anlayan kişi sizsiniz..
Hislerime tercüman oldunuz aynen öyle otomatiğe bağlamış robot gibi 20 ile 21 arası yazmaya başlıyor..
Neymiş erken yazmaya başlarsa konuşma da o kadar uzatmış bunun Hesabını yapıyor

itici olan tavırlarınız. empati yapmayı unutmanız. sürekli araşalım konuşalım diye baskı kurmanız
gün içinde bedensel/zihinsel öyle yoruluyor ki insan eve gidip ayaklarını uzatacak yerde bıdı bıdı yapan bir sevgili tribi
ben olsam çekmezdim kusura bakma
biraz özeleştiri yap

aynen öyle işte insan hem beyin hem fizik olarak yoruluyor, ben bekarken eşimi çok sevdiğim halde eve gidince aramayı kısa keseyimde biraz dinleneyim derdim. işteykende insan fırsat bulamayabiliyor yoğunluktan,her iş aynı değilki, arada molada yemek yemekle uğraşıyorsun zaten,arkadaşla iki laf ediyorsun,sevgiliye akşamı ayırıyor zaten.bizde öyleydik hatta ben bir dönem çalışmıyordum bekarken,eşim işteyken çok nadir görüşürdük,ben sorun yapmazdım biliyordum çünkü fırsatı yok garibimin, anam ben ne iyi insanmışım,akşam eşime diyim bari kıymetimi bilsin : )

Teşekkür ederim yorumlarınız beni rahatlattı..
Olumlu yaklaşmaya çalışıcam onu üzmek istemiyorum çünkü o çok yapıcı anlayışlı olmaya çalışıcam
Rica ederim :KK52:
Ben de uzaktan görüştüm erkek arkadaşımla.Hem de yıllarca. (5 yıl :KK50:)Üniversiteye hazırlandık, üniversiteyi de ayrı okuduk.
Son yıl yanıma geldi farabi ile. Şimdi artık hep burada.Yeni mezunlara göre çok iyi bir maaşa iş buldu.
Ben kpssyi kazanamadım ama :KK43: Bu yıl tekrar hazırlanacağım. Sonra da nasipse evlilik inşallah.
Level level gidiyoruz biz :KK53:

Ne zamandır böyle akşamları arıyor, işebaşladıktan sonra hep böylemiydi..ben vakit bulamayanlara inanmıyorum heleki memursa, burda bir sürü konu açıldı uzun zamandır ilişkim var ama iş yerinde birinden hoşlanmaya başladım diye, bizlerde çalıştık yemek yerken, tuvalete giderken, işe girerken çıkarken duymak istediğim ilk ses onun sesiydi eee içinden gelmiyor demekki..

canım bu adam sevgiliyken böyleyse evlenince nasılolur bilemem benim eşimde bende yoğun çalışıyoruz ama gün ortasında o yoğunlukta insan sevdiğinin sesini duyup ne yapıyorsum demek inan hiç de zor değil

Rica ederim :KK52:
Ben de uzaktan görüştüm erkek arkadaşımla.Hem de yıllarca. (5 yıl :KK50:)Üniversiteye hazırlandık, üniversiteyi de ayrı okuduk.
Son yıl yanıma geldi farabi ile. Şimdi artık hep burada.Yeni mezunlara göre çok iyi bir maaşa iş buldu.
Ben kpssyi kazanamadım ama :KK43: Bu yıl tekrar hazırlanacağım. Sonra da nasipse evlilik inşallah.
Level level gidiyoruz biz :KK53:

A
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
Biz de farklı şehirlerdeyiz varlığını bilmek bile mutlu ediyor

Canım sen şunun altını karıştırsana. Benim bi arkadaşında böyle bi ilişkisi vardı, meğer hayatında başkası varmış. O kızla aynı işyerindelermiş eve gelincede bizimkine yazıyormuş bi gün çocuğun abisi dayanamayıp bizim kızı aradı anlattıda öyle öğrendik. Sonuçda gün içinde bi alo dicek vakti olmaz mı insanın ya??

Canım sen şunun altını karıştırsana. Benim bi arkadaşında böyle bi ilişkisi vardı, meğer hayatında başkası varmış. O kızla aynı işyerindelermiş eve gelincede bizimkine yazıyormuş bi gün çocuğun abisi dayanamayıp bizim kızı aradı anlattıda öyle öğrendik. Sonuçda gün içinde bi alo dicek vakti olmaz mı insanın ya??
Yok canım zannetmiyorum olsa mutlaka anlarım..
Hiç kız Arkadaşı bile yok ..
Biraz önce mesaj atmış cevap vermedim hala yazıyo..

Back
X