Akşam 9dan sonra konuşuyoruz genelde..

E
"Cok meşgulüm" kesinlikle bahanedir. Gun içerisinde mutlaka vakit bulur hatta sesinizi duymak icin vakit yaratır. 6yillik evliyiz, evlenmeden once de 6 yıl beraberdik. Üstelik esim de ben de cok yoğunuz ama günde birkaç kez mutlaka konuşuruz. Evlenmeden once de böyleydi evlendik yine boyle. Gun asırı konuşmanız tuhaf geldi bana.
Ilişkiniz baştan hep böyleyse o ayrı.
Evet bende bahane olarak algılıyorum şikayetimi ona sylediğim de kafam rahat olmuyo akşam daha uygun oluyorum diyor bu konuyu açtığımdan beri yaklaşık 5 gündür konuşmuyorum sadece sorularına cevap veriyorum hiç memnun Değilim bu durumdan ama onun bahanesi hazır yorgun oluyomuş biz konuştuğumuzda uzun konuştuğumuz için ertesi güne yansıyormuş o Yüzden akşam daha iyiymiş vs vs...

Ben cok madum bulamadim bu tavrı.
Bence is yerinde bi hatun olabilir.
Is cikisi kahvelerini icip ayrildiktan sonra sana donus yapiyor olabilir.

Özellikle 9dan sonra iletisim kurması işgillendirici.
Yorgunlugunu 9dan sonra mi atiyormus özellikle?
Arasam konuşur ama kendiliğinden arasın istiyorum ben..
Her zaman değil bazen 8 gibide yazıyor demek istediğim her zaman akşam yazıyor

Allah aşkına adam zaten her akşam arıyormuş 1-2 saat konuşuyomuşsunuz.akşam mesajlaşıyormuşsunuz da.bırakın günün belli bir bölümünde de kendi işine gücüne baksın.ben de 3 yıldır sevgilimle ayrı şehirlerdeyim.biz de okul dolayısıyla gündüz mesajlaşamazdık akşam konuşurduk hep.adamın akşam konuşmasında davranışları felan değişmediyse, soğuk davranmıyorsa bi sorun yok bence.sabah bi günaydın mesejı ya da bi nasılsın napıyosun yazsa yeter bence.işi gücü arasında oturup ergenler gibi sizle mesajlaşması gerekmiyor -BENCE-

Allah aşkına adam zaten her akşam arıyormuş 1-2 saat konuşuyomuşsunuz.akşam mesajlaşıyormuşsunuz da.bırakın günün belli bir bölümünde de kendi işine gücüne baksın.ben de 3 yıldır sevgilimle ayrı şehirlerdeyim.biz de okul dolayısıyla gündüz mesajlaşamazdık akşam konuşurduk hep.adamın akşam konuşmasında davranışları felan değişmediyse, soğuk davranmıyorsa bi sorun yok bence.sabah bi günaydın mesejı ya da bi nasılsın napıyosun yazsa yeter bence.işi gücü arasında oturup ergenler gibi sizle mesajlaşması gerekmiyor -BENCE-
Ne kadar da çok bence yazmışım :D

Günde nasılsın yazamayacak kadar da yorgunmuş! Saçma

Benim takıldığım nokta akşam yazması her an yazsın demiyorum canım sabah bi günaydın Mesajı da yeter akşamdan Akşama Konuşmak tuhaf geliyo bana..
Ve her akşam konuşmuyoruz bi kaç günde bir kpnuşuyoruz her gün de mesajlaşıyoruz

Nasılsın yazsam devamı gelir sonra konuşma uzar gider ve iş yerinde tuhaf oluyo sürekli telefonla uğraşmak diyor
Sende konuşurken kısa kes genelde uzatacagini dusynmesın. Bır de böyle dene bakalım sana hak verdim ben

Zate
Sende konuşurken kısa kes genelde uzatacagini dusynmesın. Bır de böyle dene bakalım sana hak verdim ben
zaten artık konuşmuyorum önceki gibi aramız limoni..
Bn kapatmak istediğimde o kapatmıyor o Yüzden uzuyor

Nasılsın yazsam devamı gelir sonra konuşma uzar gider ve iş yerinde tuhaf oluyo sürekli telefonla uğraşmak diyor

Canım ben de sana hak verdim ve seni anladım.. insan her zaman aynı olmazki bazen içinden gelir msj döşer içli içli bazen gelir nasılsın diyemez ama kurulmuş robot gibi bekleyelim akşam olsun da bir ses versin sevdiğim diye beklemek çok saçma.. sonuçta asker değil öğretmen.. herkes çalışıyor herkesin işi gücü var ama kimse kendini bütün gün iletişime kapatmıyor.. Bir arkadaşın dediği gibi gün içinde nasılsın de cvp aldıktan sonra ben de iyiyim de kapat konuyu böyle böyle alışır belki canım..

yaşın kaç ?
iş hayatına daha başlamadıysan anlayamazsın...
kaldı ki 1-2 saat konusuyormussunuz akşamlarrı.. daha ne istiyorsun

Back
X