merhaba arkadaşım..sanırım canını sıkmışlar..sana şunu söyliyeyim,ilk değilsin..maalesef kişiliğini tam oturtamamış bitakım insanlar böyle kişilik bunalımlarını böyle platformlarda sergiliyorlar..sen üstüne alınma..onların derdi kendileri..
konunu okudum..daha önce böyle bi tecrübem olmamasına rağmen,eğer eşimin bir bakşa kadına baktığını görsem
bende sinirlenirdim...ben kolay kolay eşim etraftaki kızlara bakıyormu diye bakmam ,aklıma gelmez bile..
hee çok güzel bi hatun görürsem ben eşime gösteriririm ayyy kokoşa bak diyee:)yapma şöyle şeyler diyip bakmaz..bakarsada baksın..sonuçta onun çiçeği benim..
nebileyim canım,eşinde sende birbirinizi sevmiş ve evlenmişsiniz..bence etraftaki boya küpleri sadece bir anlık dikkati çeker,hatta biz bile bakıyoruz..bakmıyormuyuz?
yaa babam yoğun bakımdaydı..geberiyoruz acıdan,ayol hastaneye bi hatun geldi..o seksapaliteye ben bile baktım yani...
tabi aynı bakım sana bana yapılsa dünya yıkılır o ayrı...
kızma bana ama biraz özgüveninde yıpranma olmuş,bu çok normal,evlilik hayatı,ve sosyal hayat içinde belki kendine bakmayı
azaltmış olabilirsin...bence kendinde güzel değişiklikler yap..mesela ben kısmetse bu hafta sonu saçlarımı boyatacağım..
şimdiden heyecanlıyım..eşimle aramız limoni bu aralar ama eminim dikkatini çekeceğim..
ufak yeniliklerle büyük değişimler hissedebiliriz canım...unutma sen dünyanın en güzel kadınısınnnn