• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akşam akşam sinirlerim bozuldu

HAYAT BÖYLE BİŞEY İŞTE....ne nette ne de gerçek hayatta derdini kimseye açık etmeyeceksin ettiğin an resmen çırılçıplaksın kimse kendi hayatındaki noksanları görmeden karşısındakinin canını yakar kendi hayatı kusursuzmuş gibi....burda acımasızca yorum yapan arkadaşlarımın kusursuz hayatlarına imrenerek bakıor ve onlara daha fazla mutluluk diliorum

hayır ben annemdeyim sorun falanda çözmeyi düşünmüyorum boşver ...........

HAYAT BÖYLE BİŞEY İŞTE....ne nette ne de gerçek hayatta derdini kimseye açık etmeyeceksin ettiğin an resmen çırılçıplaksın kimse kendi hayatındaki noksanları görmeden karşısındakinin canını yakar kendi hayatı kusursuzmuş gibi....burda acımasızca yorum yapan arkadaşlarımın kusursuz hayatlarına imrenerek bakıor ve onlara daha fazla mutluluk diliorum

merhaba arkadaşım..sanırım canını sıkmışlar..sana şunu söyliyeyim,ilk değilsin..maalesef kişiliğini tam oturtamamış bitakım insanlar böyle kişilik bunalımlarını böyle platformlarda sergiliyorlar..sen üstüne alınma..onların derdi kendileri..

konunu okudum..daha önce böyle bi tecrübem olmamasına rağmen,eğer eşimin bir bakşa kadına baktığını görsem
bende sinirlenirdim...ben kolay kolay eşim etraftaki kızlara bakıyormu diye bakmam ,aklıma gelmez bile..
hee çok güzel bi hatun görürsem ben eşime gösteriririm ayyy kokoşa bak diyee:)yapma şöyle şeyler diyip bakmaz..bakarsada baksın..sonuçta onun çiçeği benim..

nebileyim canım,eşinde sende birbirinizi sevmiş ve evlenmişsiniz..bence etraftaki boya küpleri sadece bir anlık dikkati çeker,hatta biz bile bakıyoruz..bakmıyormuyuz?

yaa babam yoğun bakımdaydı..geberiyoruz acıdan,ayol hastaneye bi hatun geldi..o seksapaliteye ben bile baktım yani...
tabi aynı bakım sana bana yapılsa dünya yıkılır o ayrı...:ssz:

kızma bana ama biraz özgüveninde yıpranma olmuş,bu çok normal,evlilik hayatı,ve sosyal hayat içinde belki kendine bakmayı
azaltmış olabilirsin...bence kendinde güzel değişiklikler yap..mesela ben kısmetse bu hafta sonu saçlarımı boyatacağım..
şimdiden heyecanlıyım..eşimle aramız limoni bu aralar ama eminim dikkatini çekeceğim..

ufak yeniliklerle büyük değişimler hissedebiliriz canım...unutma sen dünyanın en güzel kadınısınnnn:54:

canım ilk yazdıgın msjı okududum diğerlerne dikkatli bakmadım ama bence bir kadın evden çok büyük bişey olmazsa cıkıp gitmmeli erkege şunu hissettirmeli '' ben evliyim bir bayanım ve evliliğimin sorumluluklarından biride evimi asla terk etmemek eger bir sorun olursa benim yerim ev kapımın iç tarafı onun eger isterse kapımın dış tarafı ama asla ben evimi bırakmam'' çünkü eger sen evden cıkarsan onun getirdikleri sorun daha buyuk şeyler olur. daraldın mı cık hava al gel tabi kavga ettin an değil vurup kapıyı cıkmak değil ilk fırsatta cık biraz hava al ama gel geri....

merhaba arkadaşım..sanırım canını sıkmışlar..sana şunu söyliyeyim,ilk değilsin..maalesef kişiliğini tam oturtamamış bitakım insanlar böyle kişilik bunalımlarını böyle platformlarda sergiliyorlar..sen üstüne alınma..onların derdi kendileri..

konunu okudum..daha önce böyle bi tecrübem olmamasına rağmen,eğer eşimin bir bakşa kadına baktığını görsem
bende sinirlenirdim...ben kolay kolay eşim etraftaki kızlara bakıyormu diye bakmam ,aklıma gelmez bile..
hee çok güzel bi hatun görürsem ben eşime gösteriririm ayyy kokoşa bak diyee:)yapma şöyle şeyler diyip bakmaz..bakarsada baksın..sonuçta onun çiçeği benim..

nebileyim canım,eşinde sende birbirinizi sevmiş ve evlenmişsiniz..bence etraftaki boya küpleri sadece bir anlık dikkati çeker,hatta biz bile bakıyoruz..bakmıyormuyuz?

yaa babam yoğun bakımdaydı..geberiyoruz acıdan,ayol hastaneye bi hatun geldi..o seksapaliteye ben bile baktım yani...
tabi aynı bakım sana bana yapılsa dünya yıkılır o ayrı...:ssz:

kızma bana ama biraz özgüveninde yıpranma olmuş,bu çok normal,evlilik hayatı,ve sosyal hayat içinde belki kendine bakmayı
azaltmış olabilirsin...bence kendinde güzel değişiklikler yap..mesela ben kısmetse bu hafta sonu saçlarımı boyatacağım..
şimdiden heyecanlıyım..eşimle aramız limoni bu aralar ama eminim dikkatini çekeceğim..

ufak yeniliklerle büyük değişimler hissedebiliriz canım...unutma sen dünyanın en güzel kadınısınnnn:54:
ben bişey gördüm bunu görmezden gelseydim özgüvenim tammı olacaktı

canım ilk yazdıgın msjı okududum diğerlerne dikkatli bakmadım ama bence bir kadın evden çok büyük bişey olmazsa cıkıp gitmmeli erkege şunu hissettirmeli '' ben evliyim bir bayanım ve evliliğimin sorumluluklarından biride evimi asla terk etmemek eger bir sorun olursa benim yerim ev kapımın iç tarafı onun eger isterse kapımın dış tarafı ama asla ben evimi bırakmam'' çünkü eger sen evden cıkarsan onun getirdikleri sorun daha buyuk şeyler olur. daraldın mı cık hava al gel tabi kavga ettin an değil vurup kapıyı cıkmak değil ilk fırsatta cık biraz hava al ama gel geri....
özür dilemek yerine üste çıkan bi adama ne yapmalıyım başka

geldi az önce konuşmuyoruzdoğru söylüyosun bazen gördüklerimizi yanlış algılayabiliriz ama yanılmadığımı düşünyorum ayrıca önce yok öyle bişey falan diyodu tartışma uzadıkça işine geliosa falan demeye başladı.bende gelmiyor dedim o zaman yarın dilekçeni ver dedi

amaannnnn evlilik böyle ufak şeyler yüzünden dilekçe verilecek kadar basit değil:20:
yapmayın Allah aşkına yaaa büyütmeyin bu kadar:40:
sanırım çocuğunuz yok emin olun çocuğunuz olunca bu hallerinize gülüp geçeceksiniz:9:
o zaman kavgaların sebebini;
-annene gittin çocuğu hasta ettin
-bi evde oturduğun yok ki çocuk tabi hasta olur
-bu çocuk niye hasta
-bu çocuk niye ağlıyo
-sustur şu çocuğu
-ne biçim annesin bi çocuğu susturamıyosun:52::52::52::52::52:

gibi cümleler oluşturacak:27:

özür dilemek yerine üste çıkan bi adama ne yapmalıyım başka

şimdi bi kere inkar etmiş daha sonra özür dilerse kabul etmiş olur...
diceksin ki tamm ben öyle anladım bakışmalarınızı ve üzüldüm bu yuzden özür dilesin.. ama yapmıyolar işte

ben cocugumun gec olacagını ögrendim ve dünya başıma yıkıldı psikolojim bozuldu hep benim yanımda olmaya calışıyordu(yani anlayışlı merhametli biri) cocuk muhabbetini ögrendikden 2. günü eşim bana ters bi kelime etti hemde çok ters ve ben aglamaktan geberdim beni anlamdıgı için bagırıp cagırıp derdimi anlatmaya calıştım beni çok yıprattıgını anlattım o hallerde beni gördüğü halde benden özür dilemedi. ve biraz durulunca dediki ben çok inadım.... şimdi benim cıkıp gitmem mi gerekti.
düşünsene halimi inatmış ........... inadını onun bunlar benim sorunlara karşı daha dik daha güçlü olmamı saglıyor.

amaannnnn evlilik böyle ufak şeyler yüzünden dilekçe verilecek kadar basit değil:20:
yapmayın Allah aşkına yaaa büyütmeyin bu kadar:40:
sanırım çocuğunuz yok emin olun çocuğunuz olunca bu hallerinize gülüp geçeceksiniz:9:
o zaman kavgaların sebebini;
-annene gittin çocuğu hasta ettin
-bi evde oturduğun yok ki çocuk tabi hasta olur
-bu çocuk niye hasta
-bu çocuk niye ağlıyo
-sustur şu çocuğu
-ne biçim annesin bi çocuğu susturamıyosun:52::52::52::52::52:

gibi cümleler oluşturacak:27:
biz maalesef o seviyeye gelemeyiz bile:)

şimdi bi kere inkar etmiş daha sonra özür dilerse kabul etmiş olur...
diceksin ki tamm ben öyle anladım bakışmalarınızı ve üzüldüm bu yuzden özür dilesin.. ama yapmıyolar işte

ben cocugumun gec olacagını ögrendim ve dünya başıma yıkıldı psikolojim bozuldu hep benim yanımda olmaya calışıyordu(yani anlayışlı merhametli biri) cocuk muhabbetini ögrendikden 2. günü eşim bana ters bi kelime etti hemde çok ters ve ben aglamaktan geberdim beni anlamdıgı için bagırıp cagırıp derdimi anlatmaya calıştım beni çok yıprattıgını anlattım o hallerde beni gördüğü halde benden özür dilemedi. ve biraz durulunca dediki ben çok inadım.... şimdi benim cıkıp gitmem mi gerekti.
düşünsene halimi inatmış ........... inadını onun bunlar benim sorunlara karşı daha dik daha güçlü olmamı saglıyor.
haklısın aslında canım...ama elimde deil işte sende sıkma canını boşveer erkekleri odun olarak kabul edersek belki hayat daha kolay olur:)

niye böyle oldu ... herşeyin hayırlsıı tabıde sen eger msn adresın varsa bana özel mesajdan at canım istersen ben ekleyeyim msnde rahat rahat konuşlaım.. tabi istersen.. üzme kendini anacım .. Beni bi kız kardeş gibi görebilrsin..

arkadaşım inan senin yerinde ben de olsam büyük tepki verirdim.resmen bakışmışlar,yani insan hisseder.ayrıca ne anneler var edep,ahlak sıfır.öyle arsız anneler var ki ne bebeğini görür gözü ne kocasını.yani eşinizin baktığı kadının anne olması,kucağında bebeği olması vs onun da kocanıza bakamasını hafifletmez.açıkcası ben de olsam art niyet ararım doğrusu.
peki ilk kez mi böyle bir yanlışını gördünüz kocanızın.daha önce de buna bender olay yaşadınız mı.gözü dışarda birisi midir eşiniz.siz daha iyi tanırsınız eşinizi.

arkadaşım inan senin yerinde ben de olsam büyük tepki verirdim.resmen bakışmışlar,

Konu sahibi video falan mı koydu nasıl bu kadar eminsiniz ?
Adamın gözü mü daldı birine mi benzetti başka birşey mi düşünüyordu o esnada?
O esnada Oradaymışsınız kadar eminsiniz

Konu sahibi video falan mı koydu nasıl bu kadar eminsiniz ?
Adamın gözü mü daldı birine mi benzetti başka birşey mi düşünüyordu o esnada?
O esnada Oradaymışsınız kadar eminsiniz
[/QUOTE

konu sahibinin yazdıklarından yola çıkarak yaptım yorumumu.''eşimin baktığı yöne doğru baktım,genç bir bayanı halinden son derece memnun bir halde eşime bakıyorken gördüm''diye yazmış konu sahibi.bu da demek oluyor ki bir kaç saniye gözlerini ayırmadan birbirlerine bakmışlar.tabiki ne düşünüp de baktı bilemeyiz.zaten bayanın eşinin dikkatini herhengi bir şey çekmiş,veya kadını birine benzetmiş olsa tartışdıkları sırada bu açıklamayı yapardı.''ben o kadına başka gözle bakmadım,birine benzettim,çocuğu çok tatlıydı gözümü alamadım,kıyafetinin rengi,çantasının şekli'' vs gibi bir açıklamada da bulunmamış anladığım kadarıyla.
ben kendimi konu sahibinin yerine koydum ve o sahneyi gözümde canlandırdım.kendisi de ''bakıştılar''ifadsini kullandığı için bende hissettiğimi ve düşüncemi yazdım.

arkadaşım inan senin yerinde ben de olsam büyük tepki verirdim.resmen bakışmışlar,yani insan hisseder.ayrıca ne anneler var edep,ahlak sıfır.öyle arsız anneler var ki ne bebeğini görür gözü ne kocasını.yani eşinizin baktığı kadının anne olması,kucağında bebeği olması vs onun da kocanıza bakamasını hafifletmez.açıkcası ben de olsam art niyet ararım doğrusu.
peki ilk kez mi böyle bir yanlışını gördünüz kocanızın.daha önce de buna bender olay yaşadınız mı.gözü dışarda birisi midir eşiniz.siz daha iyi tanırsınız eşinizi.

Sanki gozunuzle gormus gibi yorum ypmisiniz unutmayin evlilikler kolay kolay yikilmamali ve bardagin hep dolu tarafindan bakilmaya caliilmali saglicakla kalin.
eger sizin basinizdan boyle olay gecse boyle yorumyapmazsiniz

zaten bakışma olarak hissetmesem büyütmezdim bu kadar ama arkadaşlar yok anne yok kutsaldır yok başkasına iftira atma dediler ama gördüğüm bu .....

Back
X