• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akşam akşam sinirlerim bozuldu

Konu sahibine verin gazı, yarına versin dilekçeyi nasıl olsa kocası dilekçe ver demiş. Bir kaç saniyelik bakışdan hem elalemin kadınını hem konu sahibinin kocasını nasıl bir zan altında bıraktığınızın farkında mısınız? bir bakışın yarım saat açıklamasını mı yapacak her defasında öyle ya şehrin marketleri çok cafeleri falan çok sürekli gözler yerde gezemeyeceğine göre arada bir raflara bakarken kadın yüzleri ile karşılaşması an meselesi. Eğer biri dikkatini çekerse vay haline!..

Empati empati deniliyor da hep bir taraftan yapılıyor. Hep konuyu açanın açısından. Bana kocam bir bakışın hesabını sorsa üzerime gelip kavga çıkarsa açıklamaya bile çalışmazdım kendimi terkederdim o ortamı. Bunu saygıyla ilişkilendiriyorsa üzerime gelip kavga çıkarırken, beni başka bir gözle baktığımla itham ederken, saygı olgusunun nerede olduğunu da hatırlatırdım. Ama öyle ya erkekler ve kadınlar bir değil. Erkekler güzel bir kadına bakmışsa bir anlık bile olsa muhakkak asılıyordur. Bize öğretilen bu, hep genellemeler.

Evet konu sahibi kocan o kadına baktığına göre sana çok kötü saygısızlık etmiş canım, artık boşar mısın süründürür müsün bilemem, o senden özür dilemeden aman geri adım atma. Elin çocuklu kadını da kocana bakmış, vay aşüfte! Kadını bulup bir güzel parala ki bir daha elin adamlarına bakamasın. İstenilen yorum buysa ilk iki paragrafımı ciddiye bile almayın.

Son düzenleme:
baksın canım sonuçta yanında sen varsın gerisi boş, ayrıca böyle durumda rahatsız olsan bile belli etme eşinin üstüne gitme kıskanılıyorum der hoşuna gider ters teper, yapma bence ayrıca evden gidicek nevarki bukadar basitmi

benmi çok iyi niyetliyim yoksa insanlarmı artık en ufak bakışa söze tahammül edemeyip tek başlarına hayat sürmek istiyo anlamıyorum.
tartışmak için çaba harcamak yerine mutlu olmaya çaba sarf edilse boşanmada olmaz tartışmada ama sanırım herkese mutlu olmak zor geliyo.
ufak çocuklar gibi olmuş gelmezse gidicem demişsiniz.ufak çocuklarda küstüm oynamıyorum senle al misketlerimi ver misketlerimi derler.evlilik çocuk oyuncağı değil.karşılıklı anlaşma hepsi bu zor bişey değil yani

Son düzenleme:
kadin veya erkek olsun benim gozume guzel gorunmusse bakarim. bu kotu amacla baktigim anlamina gelmez ki . bir insan olmasida gerekmiyor herhangi birsey de olabilir bu guzel bir tablo veya bir bardak veya bir elbise .. sanirim siz daha cok kocanizin ya bakis tarzindan rahatsiz oldunuz ( esinizi tanidiginiz icin) ya da sanirim bu durumu biraz abartiyorsunz . hepimiz her gun onlarca kisinin yuzune bakiyoruz bir sekilde . bence biraz olaya farkli bir acidan bakmayi calisin , degistirin bakis acinizi :)

canım bende 13 yıllık evliyim 2 çocugum var 33 yşındayım.bizimde buna benzer olaylar geliyor başımıza ,bana bakanlar oluyor ,eşime bakanlar oluyor illa bu bakmayı art niyetle algılamak yanlış cnm kıskanmak ve kıskanılmak güzel ama dozunda olunca .ilk etapda kadın bakmıştır belki ,kadın bakınca eşinde niye bakıyor diye bakmış olabilir ,kadın belki seni kıskandırmak için yapmıştır .kusura bakmayın ama böyle aptal kadınlar vaki bön bön bakarlar ,süzerler ,kadının mutlu bir evliligi yoksa ,imrenmiştir size pis pis bakmıştır ,bu kadar büyütmene gerek yok .boşanmak okadar kolay degil cnm .bundan boşandın tekrar evlendin oda yaptı böyle nereye kadar.sen ,kocan sana yaklaşana kadar seslenme ,ama konuşmak istedigindede tersleme cnm ,yazacak çok şey var ama şimdilik bu kadar

Allah yardımcın olsun..
Annenin evinde olman burdaki yorumların etkisimi cnm
Eğer öyleyse çok üzülürüm..
Fevri karar verme nolursun..
Aşılamıycak bişi yok bana göre Allah ın izniyle içini ferah tut..

HAYAT BÖYLE BİŞEY İŞTE....ne nette ne de gerçek hayatta derdini kimseye açık etmeyeceksin ettiğin an resmen çırılçıplaksın kimse kendi hayatındaki noksanları görmeden karşısındakinin canını yakar kendi hayatı kusursuzmuş gibi....burda acımasızca yorum yapan arkadaşlarımın kusursuz hayatlarına imrenerek bakıor ve onlara daha fazla mutluluk diliorum

Canım bence sen buaralar genel olarak çok mutlu olmadığın hassas bir zamandan geçiyorsun. Ben zannetmiyorum burda senin haksız olduğunu düşünen insanların hiçbirinin özellikle senin canını yakmaya çalıştıklarını, acımasızca davrandıkarını. Sadece insan okuyunca üzülüyor gayet güzel zaman geçirirken bir anda kanıtlanamayacak birşey için evliliğin bozulma noktasına gelmesine. Sonuçta evlilik kolay birşey değil sana uygun olan, seven ve senin de sevdiğin bir adam bulucaksın, fikir yapınız uyuşacak, aileleriniz uyuşacak, beraberliğinizden keyif alıcaksınız bu zor birşey, senin karşına çıkmış sana uyan biri ne güzel. Sana karşı yorum yapan insanlar seni sinirlendirmeye çalışmıyorlar aksine o kadar da büyük olmayan bir mesele için hayat arkadaşını kaybetmiş olma diye kendince doğruları söylemeye çalışıyorlar. Moralini düzeltmek için sana hak vermek çok kolay birşey ama bence doğru değil.

Ve şuanda ben senden çok eşinle empati kurabiliyorum çok değer verdiğim bir ilişkide saçma sapan bir kıskançlık yüzünden öyle laflar duydum ki, kaç gündür yüzünü göresim gelmiyor gönlümü almaya çalıştığı halde, kalkıp bir de durumu düzeltmeye gururum asla izin vermezdi. Çünkü kendimi biliyorum hani gerçekten ikimize zarar verecek bir davranışta bulunsam o zaman zaten utanırım, alttan almaya kendimi affettirmeye çalışırım ama ortada birşey yokken karşındaki insanı suçlamak saygısızlık oluyor, gerçekten asıl kıran o oluyor insanı. O yüzden eşinin de böyle ağır bir tepki vermiş olmasını ona göre büyütülecek birşey yapmamış olmasına rağmen suçlanmasına bağlıyorum.

Umarım biran önce ilişkinizin düzelmesi için bir adım atarsın ve herşey yoluna girer ve bizde güzel haberlerinizi okuruz. O zaman farkediceksin bence konuya yorum yapanlardan en acımasız bulduğun insanlar bile sizin için ne kadar sevinecek.

Bütün sayfaları okuyamadım.
Ancak eşiniz siz yanındayken, kucağında bir çocuk olan hanıma baktığı için, (belki gözü takıldı, belki bakıyordu ama görmüyordu)
Neden sizden özür dilesin ki?
Ben de eşinizin yerinde olsam özür dilemezdim... Yaptığınız çok fevrice geldi bana...
oturup sakince düşünmeli ve gerekiyorsa eşinizden bu fevri davranışınızın, onu çok sevip kıskanmanızdan kaynaklı olduğunu söyleyip, özür dilemelisiniz.

zaten bakışma olarak hissetmesem büyütmezdim bu kadar ama arkadaşlar yok anne yok kutsaldır yok başkasına iftira atma dediler ama gördüğüm bu .....

bende senin belirttiklerine istinaden görüşümü yazdım.tabiki gözümle görmedim arkadaşlar.ben konu sahibinin yazdıklarından yola çıkarak,kendimi de onun yerine koyarak yorumladım olayı.herkes kendi görüşünü söylemiş,ben de söyledim.
ayrıca yuva yıkma gibi bir amacım tabiki yok.boşardım,affetmezdim demedim zaten.tepki gösterirdim dedim.bilmiyorum ben çok kıskanç ve yanlış anlamaya müsaitim belki ondan tepkim büyük oldu ve de olur.belki de gerçekten büyütülecek bir şey yok ama ben de olsam büyütürüm.
konu sahibini de gaza getirmek istemem tabi.

Sanki gozunuzle gormus gibi yorum ypmisiniz unutmayin evlilikler kolay kolay yikilmamali ve bardagin hep dolu tarafindan bakilmaya caliilmali saglicakla kalin.
eger sizin basinizdan boyle olay gecse boyle yorumyapmazsiniz

eğer benim başıma böyle bir olay gelse emin olun ki konu sahibi gibi dellenir,buraya da bu konuyu açar yorum beklerdim.yani büyütürdüm.bir önceki yazımda dediğim gibi ben kıskanç bir yapıya sahibim ve de görüşüm bu.
asla yuva yıkma değil bernim derdim.tabiki boşanılacak bir olay değil ama tepki gösterilecek bir olay.
bence.benim fikrim.

bende senin belirttiklerine istinaden görüşümü yazdım.tabiki gözümle görmedim arkadaşlar.ben konu sahibinin yazdıklarından yola çıkarak,kendimi de onun yerine koyarak yorumladım olayı.herkes kendi görüşünü söylemiş,ben de söyledim.
ayrıca yuva yıkma gibi bir amacım tabiki yok.boşardım,affetmezdim demedim zaten.tepki gösterirdim dedim.bilmiyorum ben çok kıskanç ve yanlış anlamaya müsaitim belki ondan tepkim büyük oldu ve de olur.belki de gerçekten büyütülecek bir şey yok ama ben de olsam büyütürüm.
gaza falan gelmedim:)canım zaten sinirliydim sende fikirlerini yazmışsın neticede

Bende senin gibiyim yanlıs anlamaya müsait bir yapım var zira erkek arkadasım da öyle hatta o benden daha cok!
Gözüm bir yere dalmasın, bir yöne bakmayın nereye baktın? diye soru geliyor hele de o yönde bir erkek olursa??
Bazı erkekler var hatta yakın zamanda yasadıgım bir olayı paylasayım; Minübüsteyim bir adam kucagında cocuk, esi' de yanında yolda bir kız yürüyor mini etek var üzerinde adam bakmakla kalmadı minübüs dönüyor, onun kafa yamuldu bakmaktan esi' de döndü baktı nereye baktıgına sonra kadın cevirdi kafasını..
Bazı erkekler '' Erkekler bakar veya kadın acarsa ben neden bakmayım? '' zihniyetinde oluyorlar.
:ssz::47:

Son düzenleme:
Bende senin gibiyim yanlıs anlamaya müsait bir yapım var zira erkek arkadasım da öyle hatta o benden daha cok!
Gözüm bir yere dalmasın, bir yöne bakmayın nereye baktın? diye soru geliyor hele de o yönde bir erkek olursa??
Bazı erkekler var hatta yakın zamanda yasadıgım bir olayı paylasayım; Minübüsteyim bir adam kucagında cocuk, esi' de yanında yolda bir kız yürüyor mini etek var üzerinde adam bakmakla kalmadı minübüs dönüyor, onun kafa yamuldu bakmaktan esi' de döndü baktı nereye baktıgına sonra kadın cevirdi kafasını..
Bazı erkekler '' Erkekler bakar veya kadın acarsa ben neden bakmayım? '' zihniyetinde oluyorlar.
:ssz::47:

cok haklısın canım bazı erkekler dedğin gibi düşünüyor. bende hemen yanlıs anlarım. daha doğrusu erkek arkadasım beni sinir etmek için güzel yada dikkat cekci birini görünce bakıyomus gibi yapar. ben bakmadığını bi,lirim ama benle didişmek hosuna gidiyo. bende hemen trip atarım. ardından sarılıp gönlümü alırr.. ama gercekten iç gecirerek baktığını hissetsem benim tepkimde büyük olur. sonucta yanında ben varım ben olmasam bile bakmamalı.ben neyim yani en varken baskalarına bakacak. yok efendim gelemem ben.:49:

kadınların kadınlara yaptığını erkekler yapmıyor valla.öncelikle sözüm o kadına kucgında cocugunla mademki baktıgı adamın yanındaki konu sahibinden utanmıyor kendi gurursuzluguna yakıstırıyor kucagındaki cocuktanda mı utanmıyorsun be kadın :57: sonra burda bazı bayanlar yorumlarında demişlerki ben kocamı cok seviyorum bakmasada ben bak diye gösteririm cok büyütüyorsunuz olabilir bakabilir gibi seyler demisler evet ama konu sahibi sizin kadar rahat olmayabilir yapı meselesi bu her insan farklı ve kıskanc olabiliyor.ona bakarsanız esini baskasıyla aynı yatakta yakaladıgı halde umrunda olmayan erkeklerde var evden dısarı cıktı diye kıyameti koparanlarda.. konu sahibi diyeceğim sana ki daha haftasonu aynı durumu ben yaşadım gecmişini bildigim bir kız nişanlıma baktı dikkat cekecek sekilde nişanlım yemek yiyordu görmedi sonra nerden tanıyorsun sen bunu dedm kıskanclık krizine girdim tabi sacmalama sen olmasanda okadar düşükmüyüm yanında erkek varken hala baska erkege bakan kadına bakacak dedi( doğruda kendisini düsürmez birde burada tanınmıs biridir slm bile vererek öyle risk almaz) neyse sen eşine kızma sonucta kadın aranıyordur.siz kavga ederken kadın coktan unutmustur.kavga etmenizin birseye faydası yok malesef toplumda böyle kadınlarda var.engüzeli yapacagın sey öyle durumda esinin koluna gir kadına ben kötü kötü bakardım yada laf atardımda ona bile gerek yok gülerek esine birsey sor öylelerini umursamadıgını göster bence..:47:

kadınların kadınlara yaptığını erkekler yapmıyor valla.öncelikle sözüm o kadına kucgında cocugunla mademki baktıgı adamın yanındaki konu sahibinden utanmıyor kendi gurursuzluguna yakıstırıyor kucagındaki cocuktanda mı utanmıyorsun be kadın :57: sonra burda bazı bayanlar yorumlarında demişlerki ben kocamı cok seviyorum bakmasada ben bak diye gösteririm cok büyütüyorsunuz olabilir bakabilir gibi seyler demisler evet ama konu sahibi sizin kadar rahat olmayabilir yapı meselesi bu her insan farklı ve kıskanc olabiliyor.ona bakarsanız esini baskasıyla aynı yatakta yakaladıgı halde umrunda olmayan erkeklerde var evden dısarı cıktı diye kıyameti koparanlarda.. konu sahibi diyeceğim sana ki daha haftasonu aynı durumu ben yaşadım gecmişini bildigim bir kız nişanlıma baktı dikkat cekecek sekilde nişanlım yemek yiyordu görmedi sonra nerden tanıyorsun sen bunu dedm kıskanclık krizine girdim tabi sacmalama sen olmasanda okadar düşükmüyüm yanında erkek varken hala baska erkege bakan kadına bakacak dedi( doğruda kendisini düsürmez birde burada tanınmıs biridir slm bile vererek öyle risk almaz) neyse sen eşine kızma sonucta kadın aranıyordur.siz kavga ederken kadın coktan unutmustur.kavga etmenizin birseye faydası yok malesef toplumda böyle kadınlarda var.engüzeli yapacagın sey öyle durumda esinin koluna gir kadına ben kötü kötü bakardım yada laf atardımda ona bile gerek yok gülerek esine birsey sor öylelerini umursamadıgını göster bence..:47:
ewet canım yapı meselsi hepimiz farklıyız ben biraz duyarlıyım bu tarz şeylere bazıları umursamaz....

ona bakarsanız kimse televizyonda izlemesin mazallah güzel bi hatun falan cıkar çok saçma..anlık bi bakış hesap
sorup iyice aklına sokucaksınız..bu kadar ufak bişeyden valizde toplanırsa daha beterini düşünemedim..şahsi fikrim..saygılar.

ewet canım yapı meselsi hepimiz farklıyız ben biraz duyarlıyım bu tarz şeylere bazıları umursamaz....

Umursamazlıkla duyarlıkla alakası yok, eşine karşı aşırı kıskançsın. Önce bunu kabul etmelisin. O yüzden hep böyle şeyler yaşayacaksın çünkü hep bir anlamlar yükleyeceksin. Hiç birimiz gurursuz, duyarsız, umursamaz kadınlar değiliz ki ikide bir lafı bu noktalara getiriyorsun.

Back
X