akşam akşam sinirlerim bozuldu

baya bağırdım arabada girmez olaydık oraya....sinirim zıpladı

boşşşşverrr bacım yaaaa... birdha nerden görcenn o kadını.. bende bazen kalbıme bır agrı sıkıntı basıyo kadını görünce alllahhhhımmmm gidip üstüne çıkayım saçları elimde kalaa kdar felan.. ama gerek yok eşinede gunah sankı gidip göz kırpmış veya dönüp gözleri pörtlemiş güzellikten.. eminimki sen ondan daha guzelsındır.. dediğim gibi herzamn yaşdıgım ıcın artık bu bana monoton gelıyor.. sakin ol biraz camı aç cık cama bıraz hava al kahve iç.. bırak internetide. sonra ara işte eşini.. >:)

ya cidden kıskanç bi kadın için bu durumlar çok zordur. çünkü dışarıdaki kadınlar çook güzel bakımlılar ve onlar erkeklerede yaratılış itibarıyla çok cazip gelmektedir. kadın için aynı şey söz konusu değil. bi kere etraftaki erkekler okadar yakışıklı değildir. ayrıca durumun kadında görülen bakış açısı çok farklıdır. bakan kadın ahlaksız bakan erkek çapkın olur bu böyledir yani gerçekten eğer çok kafaya takılınırsa işin için çıkamıyorsun. en iyisi kendine erkeğine güvenmek ve bazı şeyleri fazla önemsememek.

kadında bakar erkekde onemli olan yanında esi veya sevgilisi varken onu rahatsız edecek sekilde bakmaması bu olayda belkide birsey dikkatini cekti kadında illa off suna bak ne gusel diye icinden gecircek hali yok kimi zaman kadın olarak bizde bakıyoruz tuhaf geliyor kimi insan dikkatimizi cekiyor kimi erkek cok yakısıklı oluyor bakıyoruz simdi yolda beckham gibi yada brad pitt gibi adam gorsek ister istemez icimizden geciririz ne yakısıklı diye gozumuz kayar bu durumları fazla abartmamak lazım hani surekli esinizde veya sevgilinizde olursa gozunuz her baktıgına takarsınız haliylen valla sallamıycaksın en guzeli o bakarsa bende bakarım diye dusuncen olup bitcek

ya şuan konuştugun bizlerden biri o kadın... belki senden benden çok daha guzelleri var burda.. herkez biraz kendıne güvenmelei bacım ben başka bişey bilmem.. erkeğin biraz göze batan cinstense kendine guven ama canavar gibi boyanma inan oyle kadınlara bakınca hşlarına gitmiyor.. seni görüyor ve şükrediyor iyiki yanımda eşim avr bu boya küpü yok diye :))) rahatla artık birazzzz

bi de özür dileyecekleri alttan alacakları yere inada inat gitmeleri yok mu, hem suçlu hem güçlüler bir de neymiş ver dilekçeyiymiş. hayatım öyle birşey olmadı,ben zaten boş baktım baktığımı görmedim ki falan diyebilir ya da aşkım özür dilerim ansızın gözgöze geldik galiba sen yanlış anladın diyebilir. ne o öyle işine geliyosa gelmiyosa ver dilekçeyi suçlarını böle mi bastırmaya çalışıyolar anlamadım ki, çoğu böyle benim sevgilim de birşeyden çok sinirlenmiştim benden nefret et hatta iki katı nefret et ben de senden nefret ediyorum yazmıştı yaaa olabilir mi böle bişi, hayatım yanlış anladın diye açıklama yapacağına büsbütün işleri afedersiniz şey yapıp bırakıyolar yani. :47:

Son düzenleme:
bi de özür dileyecekleri alttan alacakları yere inada inat gitmeleri yok mu, hem suçlu hem güçlüler bir de neymiş ver dilekçeyiymiş. hayatım öyle birşey olmadı,ben zaten boş baktım baktığımı görmedim ki falan diyebilir ya da aşkım özür dilerim ansızın gözgöze geldik galiba sen yanlış anladın diyebilir. ne o öyle işine geliyosa gelmiyosa ver dilekçeyi suçlarını böle mi bastırmaya çalışıyolar anlamadım ki, çoğu böyle benim sevgilim de birşeyden çok sinirlenmiştim benden nefret hatta iki katı nefret et ben de senden nefret ediyorum yazmıştı yaaa olabilir mi böle bişi, hayatım yanlış anladın diye açıklama yapacağına büsbütün işleri afedersiniz şey yapıp bırakıyolar yani. :47:
aynen canım beni daha bile çileden çıkardı

benım erkek arkadasım baksa hoş bı bayana, hayırdır gozlerını oyarım derım espriyle kavga konusu yapmam...
alımlı bı bayan gorunce ya da cok yakısıklı bırını gorunce ıster ıstemez art nıyetsız bi şekilde de bakılabılır dıye dusunuyorum

Konu sahibi arkadaşım seni yadırgamak değil amacım yanlış anlaşılmasın.
Ama konuyu okuyunca bende bir tuhaflık mı var diye düşünmeye başladım.
Ben eşimi çok seviyorum.Ama böyle şeylerde kıskanmıyorum.
Hani sokağa çıkınca acaba birine baktımı diye onu takip etmiyorum.
Hani baksada ne düşüneceğini bildiğimden içim rahat sanırım.
Bende bakarım gözüm önümde gitmem etrafıma bakınırım oda bana demez sen nereye baktın kime baktın.
Hatta bazen birini görüyoruz o kadar alakasız yerine uygun olmayan tarzda giyinmiş oluyor ki herkes bakıyor.Bende eşim görmemişse bile özellikle dürtüklerim aşkım kadına bakarmısın diye:27:

ya kızlar mesele sadece kıskançlıkta deil o kadının karşısında kendimi tuhaf hissettim amma hoşuna gitmiştir kendini baya baya güzel hssetmiştir heralde gıcık şey

kızlar eşimle güzel bi pazar günü geçiriyoduk kahvaltımızı yaptık alışverişe ve yemeğe gittik herşey iyi gidiyordu ama markette eşimin bi kadına baktığını gördüm(o bakmadığını söylüyor tabi)kadın hoş biriydi ama evli kucağında çocuk genç bi kadın hatta onunda eşime baktığını hissettim arabaya binincide patladım tabi eşim öyle bişey olmadığını yanlış anladığımı söyledi nerdeyse beni paranoyaklıkla suçlayacak kavga ettik çıktı gitti halen yok hiç böyle bişey yapmazdı sinirlerim boşaldı akşam akşam eğr gecede gelmezse sabah bende çekip gidicem....

canım eşinin gözüne perde mi çekeceksin...senin yanında bakmasa bile bakacağı varsa yalnızken bakar yani engel olamazsın bakmaya niyetliyse...hemen küplere binme..bi sakin ol..kavga çıkarmanız doğru değil...çekip gidecem falan noluyo ya...ne kadar kolay bu çekip gitmeler...

aynen canım beni daha bile çileden çıkardı

eski eşi yüzünden kavga ediyoduk sürekli zaten,birgün yine böle aramız hassasken ne göreyim mesajlaşmış kadınla. tel.ekranını açık bırakmış masaya koymuş teli tesadüfen gördüm. gördüğümü ona farkettirdim ama işyerinde olduğumuz için birşey diyemedim. hemen arkamdan mesaj atmış bana benden nefret et daha da nefret et hatta iki katı nefret et bende senden ediyom diye. ya hayatım bak oğlanın okuluyla ilgili mesajlaştık sen yanlış anladın diye açıklama yapacağına bu mesajı atmış. sen düşün gerisini yani. senin eşininki de o hesap olmuş. arsızlık başka bişi değil.

Son düzenleme:
Konu sahibi arkadaşım seni yadırgamak değil amacım yanlış anlaşılmasın.
Ama konuyu okuyunca bende bir tuhaflık mı var diye düşünmeye başladım.
Ben eşimi çok seviyorum.Ama böyle şeylerde kıskanmıyorum.
Hani sokağa çıkınca acaba birine baktımı diye onu takip etmiyorum.
Hani baksada ne düşüneceğini bildiğimden içim rahat sanırım.
Bende bakarım gözüm önümde gitmem etrafıma bakınırım oda bana demez sen nereye baktın kime baktın.
Hatta bazen birini görüyoruz o kadar alakasız yerine uygun olmayan tarzda giyinmiş oluyor ki herkes bakıyor.Bende eşim görmemişse bile özellikle dürtüklerim aşkım kadına bakarmısın diye:27:
ben rahatsız oluyorum ayrıca takip etmeme gerek kalmadı olay gayet yaknımda ceryan etti çünkü sinirlerim bozuldu bu bana saygısızlık o kadının gözünde bile küççük düşmüş gibi hissederim kendimi....

kızlar ya benmkide çok kıskançtır valla bizdede arkdşmızın başına gelen hep bana tersiyle gelir ben dalarım çok masumca bakarım kime bakıyosun aklında başkası mı var senn fln diye çok bunalttığı oluyo yaa kendileri bakınca da masumca olur neden böle bu erkekler :43:

canım eşinin gözüne perde mi çekeceksin...senin yanında bakmasa bile bakacağı varsa yalnızken bakar yani engel olamazsın bakmaya niyetliyse...hemen küplere binme..bi sakin ol..kavga çıkarmanız doğru değil...çekip gidecem falan noluyo ya...ne kadar kolay bu çekip gitmeler...
yalnızken bakacaksa baksın ama beni rencide etmesin gururuma dokunuor

ya kızlar mesele sadece kıskançlıkta deil o kadının karşısında kendimi tuhaf hissettim amma hoşuna gitmiştir kendini baya baya güzel hssetmiştir heralde gıcık şey

o kadın onu çpktan unutmuşş bir ğüzel uyukuuu çekiyodur mşıl mşıl:)

eski eşi yüzünden kavga ediyoduk sürekli zaten,birgün yine böle aramız hassasken ne göreyim mesajlaşmış kadınla. tel.ekranını açık bırakmış masaya koymuş teli tesadüfen gördüm. gördüğümü ona farkettirdim ama işyerinde olduğumuz için birşey diyemedim. hemen arkamdan mesaj atmış bana benden nefret et daha da nefret et hatta iki katı nefret et bende senden ediyom diye. ya hayatım bak oğlanın okuluyla ilgili mesajlaştık sen yanlış anladın diye açıklama yapacağına bu mesajı atmış. sen düşün gerisini yani. senin eşininki de o hesap olmuş. arsızlık başka bişi değil.

Arsızlıktan öte sana sevgisi saygısı yok gibi geldi nefret ediyorsan yürü git ne isin var benimle derler adama

canim bence buyuttukce buyutuyorsun.. belki de karsi taraf ne bakiyo bu adam bana der gibi bakmistir olamaz mi? yani paanoyaya gerek yok elin kadinini da burda bilip bilmeden yermeye gerek yok.. herseyin asirisi fazla..

demekki kadin cok guzeldi sen de bu kadar kiskandin?

abartmayin yoksa boyutu sizi baya bir rahatsiz hale gelecek okuduklarimdan cikardigim.

sen kendine guven esine guven.. bakar bakmaz baksa da kimin yaninda senin.. eee? kadin simdi huzurlu mutlu evinde kocasiyla cocuguyla oturuyor ya da uyuyor sen burada kadin icin ne de hosuna gitmistir kendini ne de guzel hissetmistir diyorsun.. anladigim kadariyla biraz asiri boyutta kiskancligin..

yapma .

kendine de esine de iliskine de zarar verirsin.. ve cevrendekilere de..
ondan sonra nasil sen elalem icin butada gicik kendini nasil hisetti falan diye dusunuyorsqn millet de sana aa kadina bak adam bana bakti kudurdu kesin delirmistir kiskancliktan ne de cirkin hissetmistir kendini vs..vs..d er

relaxxxx:54:

ha kendiside çok kıskançtır daha bugün kıyafetimi değiştirtti gitmeden bundan sonra görcek gününü kıyafet falan değiştirmiycem yaptığımın 2 katı fazla makyaj yapcam...dikkat çekici nası olnunuo gördün ben huzursuzlık çıkmasın diye uyum sağlıyorum onun yaptığına bak

Arsızlıktan öte sana sevgisi saygısı yok gibi geldi nefret ediyorsan yürü git ne isin var benimle derler adama

ya işte sinirlenince yangına körükle gidiyolar onu anlatmaya çalışıyorum alttan alacağına daha çok üste çıkmaya çalışıp bizi iyice delirtiyolar oysa bi özür ya da yumuşak bi tavırla bi açıklama gerginliği almaya yeter de artar. tabiki konu sahibinin eşi de yarın dilekçeni ver derken ciddi değildir, ya da erkek arkadaşım senden nefret ediyorum derken ciddi değildi tabi ki, sadece bazen suçlarının olmadığı durumlarda suçlanmak zorlarına gidiyor.ya da suçu bastırmak adına böle bir psikolojiye giriyolar.

Back
X