Akşam akşam sinirlerim bozuldu

brctnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
502
0
46
İstanbul
Kızlar benim 2yıllık bir ilişkim var.. Bu aralar ufak tefek atışmalarımız oluyor ama sevgilim çok ilgisizleşti.. Kendisi bu akşam söyledi çok sıradan olduk eskisi gibi coşkulu değilim hiç birşey için enerjim yok dedi.. Mayısta istemeye gelecekler eğer böyle devam ederse naparım aileme de söyledim.. Lütfen yardım edin nasıl canlandırmam lazım ilişkimizi, herşeyin mükemmel olması lazım içim içimi yiyor =(:14::14:

Kızlar benim 2yıllık bir ilişkim var.. Bu aralar ufak tefek atışmalarımız oluyor ama sevgilim çok ilgisizleşti.. Kendisi bu akşam söyledi çok sıradan olduk eskisi gibi coşkulu değilim hiç birşey için enerjim yok dedi.. Mayısta istemeye gelecekler eğer böyle devam ederse naparım aileme de söyledim.. Lütfen yardım edin nasıl canlandırmam lazım ilişkimizi, herşeyin mükemmel olması lazım içim içimi yiyor =(:14::14:

Canım mayısta istemeye gelceklerse sevgilin neden böyle yapıyor ? Acaba bişey mi ima etmeye çalışıyor ?:26:
Aklıma bu geldi ilk:44:

En ufak bir tartışmada hemen karamsar oluyor.. Bende elimde olmadan bazen tartışma çıkarıyorum işte.. Sanırım heyecanı bitti, ne yapmam lazım heyecanını geri getirmem için, çok üzülüyorum birşey olacak bir aksilik çıkacak diye içim içimi yiyor :14:

En ufak bir tartışmada hemen karamsar oluyor.. Bende elimde olmadan bazen tartışma çıkarıyorum işte.. Sanırım heyecanı bitti, ne yapmam lazım heyecanını geri getirmem için, çok üzülüyorum birşey olacak bir aksilik çıkacak diye içim içimi yiyor :14:

Tatlım ilişkiniz monotonlaşmış belli..:ssz:
Ufak sürprizler yapabilirsin..
Yada sinemaya gidebilirsiniz..
Ne kadar sıklıkla görüşüyorsunuz bilmiyorum ama haftada en az 1 kere başbaşa bişeyler yapın..
Ufak bi tatil iyi gelebilir..
Ya da evinde küçük notlara güzel sevgi sözcükleri , aşkını ifade edecek birşeyler yazıp ona gönderebilirsin. :34:

Bencede bir şeyler ima etmeye çalışıyor olabilir mi? Ayrıca o böyle düşünüyor yani monotonlaştığını o neden bir şeyler yapmıyor?Herzaman karşı taraftan atak bekliyorlar sanırım... Ne yapılabilir;farklı etkinliklere gidebilirsiniz..ya da illa özel günler olmasına gerek yok sürprizler yapabilirsiniz.. belki bunlar harekete geçirir..inşaALLAH her şeyin hayırlısı olur..

teşekkür ederim önerilerin için hafta 1-2 gün görüşüyoruz.. Hemen hemen her hafta sinemaya da gidiyoruz.. Küçük notları uygulayacağım ama çok daha fazlası gerekiyor, kalbime bir taş oturdu sanki, hep böyle olacak ayrılıcaz sanki =( onun için herşeyi yapmaya hazırım yeter ki eskisi gibi olsun..

teşekkür ederim önerilerin için hafta 1-2 gün görüşüyoruz.. Hemen hemen her hafta sinemaya da gidiyoruz.. Küçük notları uygulayacağım ama çok daha fazlası gerekiyor, kalbime bir taş oturdu sanki, hep böyle olacak ayrılıcaz sanki =( onun için herşeyi yapmaya hazırım yeter ki eskisi gibi olsun..

Tatlım biraz da ondan bekle. Böyle tek taraflı olunca tadı çıkmaz sana söyliyim.
Sanki zorla yapıyomuşsun gibi olursun :ssz:

bu ne ya bu erkeklerin genetiği bozuldu iyice..
madem sıradanlaştığınızın farkında neden ilişkiyi iyileştirmek için kendisi birşeyler yapmıyor? niye senden bekliyor?
bir ayrıl barış bakalım belki tutuşurda anlar kıymetini ya da sevgilini bi resetle en iyisi arızalı bu yeni modeller..

Bencede bir şeyler ima etmeye çalışıyor olabilir mi? Ayrıca o böyle düşünüyor yani monotonlaştığını o neden bir şeyler yapmıyor?Herzaman karşı taraftan atak bekliyorlar sanırım... Ne yapılabilir;farklı etkinliklere gidebilirsiniz..ya da illa özel günler olmasına gerek yok sürprizler yapabilirsiniz.. belki bunlar harekete geçirir..inşaALLAH her şeyin hayırlısı olur..

evet benden bekliyor çünkü hep çabalayan biri var =( çok yoruldum ama böylede olsun istemiyorum.. Ben geri adım atsam korkuyorum ondan da.. :44:

canını sıkan durumlar mı var bu ara
erkekler bu gibi durumlarda da kendilerini geri çekerler suçu ilişkiye atarlar

bu ne ya bu erkeklerin genetiği bozuldu iyice..
madem sıradanlaştığınızın farkında neden ilişkiyi iyileştirmek için kendisi birşeyler yapmıyor? niye senden bekliyor?
bir ayrıl barış bakalım belki tutuşurda anlar kıymetini ya da sevgilini bi resetle en iyisi arızalı bu yeni modeller..

Aynen ya şeytan diyor tekmeyi bas görsün anyayı konyayı.. Kendisi 100üncü rüyasındadır, ben sinirden kendimi yiyorum burada.. :47::47:

canını sıkan durumlar mı var bu ara
erkekler bu gibi durumlarda da kendilerini geri çekerler suçu ilişkiye atarlar

Var ya ailesi başlı başına sorun zaten, kazandığı bütün parayı da ailesi alıyor, maddi açıdan da sıkıntılı, işi de stresli sonra gel bir de ilişkimiz sıradanlaştı de yat uyu off be 4 yaşında ki kreş çocuğu gibi davranıyor.. Söz de çok olgunlar.. :47:

Var ya ailesi başlı başına sorun zaten, kazandığı bütün parayı da ailesi alıyor, maddi açıdan da sıkıntılı, işi de stresli sonra gel bir de ilişkimiz sıradanlaştı de yat uyu off be 4 yaşında ki kreş çocuğu gibi davranıyor.. Söz de çok olgunlar.. :47:

erkekler büyümüş gibi gözüken ama asla büyümeyen bebekler :27:
ana kuzusu olurlar sevgilisi olunca nazı annesine değil sevgilisine geçer.
bu yüzden her dertlerini sevgilileri çeker :9:

2 yılda ne çabuk monoton gelmiş ilişki ona. Yahu bu adam evlenincede sıkılmasın senden. Ben az geri geç derim kendini. Seviyorsa gelecektir zaten peşinden. Sevmiyorsa salla gitsin.

Benim 5 küsur yıllık ilişkim var mesela. Azcık üzerine düşmüştüm son sıralar. Bir havalanmalar hisetttim kendilerinde. iki gün önce; ay iyice baydın, sıktın ha dedim. Teli kapadım sonra da aramadım. Ertesi gün bir aramalar, sormalar, görmen lazım :) Şımartmayın şunları. Her sorumluluğu kendinize yüklemeyin...

benden bir süre önce depresyona girmiştim hiç aramıyordum sormuyordum falan bu sefer o aramaya sormaya üstüme düşmeye başladı şimdi ne olduysa topu yine bana attı beyfendi.. Aslında ne hali varsa görsün demek istiyorum ama istemeye gelecekler ya bir sorun olur da gelmezlerse, diye korkuyorum :31:

benden bir süre önce depresyona girmiştim hiç aramıyordum sormuyordum falan bu sefer o aramaya sormaya üstüme düşmeye başladı şimdi ne olduysa topu yine bana attı beyfendi.. Aslında ne hali varsa görsün demek istiyorum ama istemeye gelecekler ya bir sorun olur da gelmezlerse, diye korkuyorum :31:

Yanlış düşünüyorsun bence. Bir de şöyle düşün. Diyelim ki istemeye geldiler. Sözlendiniz vs. Adam bu sefer sana derse ilişkimiz monoton; kafam karışık hala. Ayrılık sinyalleri de olabilir bu monoton ilişkimiz hikayeleri. Bence ilişkiniz ve sen hakkında; zihnindekileri iyice netleştirmeden gelmesin erkek arkadaşın istemeye.

o ihtimal daha da çok korkutuyor beni işte :14: İşin kötüsü ailemin haberi var geleceklerinden, şimdi diyemem de erteleyelim diye..

Back
X