- 21 Şubat 2012
- 2.253
- 14
- 66
- Konu Sahibi semayasaran
Konu içinde ikili tartışmaları bırakıp arkadaşın sorununu halletmeye çalışsanız yada söyliycek bişeyiniz yoksa başka konulara baksanız sanırım herşey çok daha iyi olucak 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük bir sıkıntım cinsellik cnm.. Ama arkadaşların tutumundan konuşmak istemiyorum daha fazla :S
Büyük bir sıkıntım cinsellik cnm..
ben kimsenin sahsina yorum yazmadim.yazilan yazilarin cogu ayni olunca ortaya yazdim .üstüne alinan varsa bilemem...
Peki eşinle konuşmayı denedin mi hiç ? eşin o senin sonuçta utanıcak sıkılcak bişey yok ki konuşman en sağlıklısı olur şu durumda.
Bu projeyi biz nişanlandıktan 2 hafta sonra kabul etti cnm. Malum evlilik borçları falan olacak diye. Allahıma bin şükür borçsuz harçsız evlendik. İstediğim gibi evim oldu. Ama gel gelelim evimin direğinden oluyorum
Bazen oradaki konteynırda kaldığı da oluyor. Ben yalnız evde oluyorum. Bir de bebeğim olsaymış bu dönemde yanlışlıkla çok üzülürmüşüm diye düşünüyorum.
Ama sanırım bebeğimin olması için kocama daha çok ihtiyacım var.
Seninki de mi mühendis canım??
Onunla iki hafta önce bazen zevk almadığım hakkında konuştuk o da uzun tutmaya çalıştı. Ama dediğim gibi ben evliliğimin başından beri orgazm olayını yaşamadım. Zevk gibi bişi var ama o mu tam bilemiyorum. 30 ya da 45dk sürüyor bir de bizimki sitede okuduğum kadarıyla normal bu sanırım.
Kızlar herkese selamlar öncelikle.
Bunu paylaşmak için çok düşündüm, bana çok utanç verici geliyor yalnız sorunum çok büyük. :S:S
Evlenmeden 80 olan göğüslerim artık 85'i zorluyor. Annem ve halamla bu konuyu konuştuğumda normal olacaktır diyorlar ama benim daha bir bebeğim de olmadı.
Acaba bu normal mi? Küçültme işlemi yaptırmam gerekir mi doğal ya da ameliyat :S:S
bu da arkadaşın ilk konusu çok ilginç...eğer bir kadınsa bilirki kadınlar bunu söylemekten utanmaz...aklısıra bize yutturmaya çalışıyor kadınım diye...günahını almıyim demiyorum,bence 100de 100 erkek...
göğüslerim 85 oldu derken utanan bir kadın yoktur...hem de böyle detaylı detaylı yok 3 vardiyalı 6 ayda bir beton kuruma falan filan...
yemedim...
erkeksin.
eminim.
yep.
ne haz alırsınız bilmemki kadınlarla cinsellik üstüne yazışmada...
nasıl bir saçmalıktır bu,o kadar mı loosersın?
seni kabul edebilecek hiç bi kadın yok mu?
bu kadar mısın yani?
bu da arkadaşın ilk konusu çok ilginç...eğer bir kadınsa bilirki kadınlar bunu söylemekten utanmaz...aklısıra bize yutturmaya çalışıyor kadınım diye...günahını almıyim demiyorum,bence 100de 100 erkek...
göğüslerim 85 oldu derken utanan bir kadın yoktur...hem de böyle detaylı detaylı yok 3 vardiyalı 6 ayda bir beton kuruma falan filan...
yemedim...
erkeksin.
eminim.
yep.
ne haz alırsınız bilmemki kadınlarla cinsellik üstüne yazışmada...
nasıl bir saçmalıktır bu,o kadar mı loosersın?
seni kabul edebilecek hiç bi kadın yok mu?
bu kadar mısın yani?
Bence bu 1 haftada yada 1 ayda kac kez iliski olmali konusu merak eden bir erkek. Bahanelerle konu acip kadinlarin fikrini ögrenmek istiyor. Cok yazik ya.Doğum kontrol hapı kullanıyorum cnm. Eşim prez. kullanmayı hiç sevmiyor gerçi çok az ilişkiye giriyoruz 2 haftada 1 ya da 2 gibi..
Evlenmeden önce dik ve serttiler. Şimdi sanki biraz sarkmış, biraz büyümüş gibiler. Eskiden ayna karşısında saatlerce süslenirdim şimdi hemen giyinip kaçıyorum salona :S:S