Akşam Can Sıkıntısı

Konu içinde ikili tartışmaları bırakıp arkadaşın sorununu halletmeye çalışsanız yada söyliycek bişeyiniz yoksa başka konulara baksanız sanırım herşey çok daha iyi olucak :ssz:

Büyük bir sıkıntım cinsellik cnm.. Ama arkadaşların tutumundan konuşmak istemiyorum daha fazla :S

Tek çözüm eşinle konuşman. Utanılacak birşey yok.
Hem burada her kafadan bir ses çıkar.
Herkesin algılaması, yorumu doğal olarak farklı oluyor.
Ama ortak bir amacımız var; elimizden geldiğince yardım etmek...

ben kimsenin sahsina yorum yazmadim.yazilan yazilarin cogu ayni olunca ortaya yazdim .üstüne alinan varsa bilemem...

Bir insanin yazisini alinti yaparak yazmak, o insana cevap yazmaktir.tipki benim senin yazini alinti yapip yazmam gibi.gecmise bakarsan sen alinti yaparak sürekli yorumlara cevap yazdin. ve hala konu disi yorum yapmaya devam ediyorsun.
konu sahibi arkadas, esinle konus ve SIKINTILARINI anlat. en iyi cözüm budur.

Peki eşinle konuşmayı denedin mi hiç ? eşin o senin sonuçta utanıcak sıkılcak bişey yok ki konuşman en sağlıklısı olur şu durumda.

Onunla iki hafta önce bazen zevk almadığım hakkında konuştuk o da uzun tutmaya çalıştı. Ama dediğim gibi ben evliliğimin başından beri orgazm olayını yaşamadım. Zevk gibi bişi var ama o mu tam bilemiyorum. 30 ya da 45dk sürüyor bir de bizimki sitede okuduğum kadarıyla normal bu sanırım.

arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim mühendisler de konteynırda kalır :D.
beton kururken başlarında durmaları gerekebilir.
adam gece beton dökülürken mecbur duracak başında.

senin konuna gelince arkadaşım
madem ben eşimi cezbetmek için elimden geleni yaptım ama yinede olmadı diyorsan
oturup açıkça konuşacaksın.
utanacak birşey yok.
kocan o senin.
herşeyi konuşabilmelisin.
artık bir hayatı paylaşacaksınız.
yol arkadaşı olacaksınız.
güzelce al karşına içtenlikle anlat sıkıntını.

Ben yurdisinda yasiyorum ve ilk kez duyuyorum mühendisin konteynirda kaldigini.
Yani burada mühendisler is bitince gelir binaya bakar, kontrol eder saglammi diye bakar ve rapor verir saglamsa.
Birak konteynirda yatmayi, saati ile gelir ve gider.

Son düzenleme:
Bu projeyi biz nişanlandıktan 2 hafta sonra kabul etti cnm. Malum evlilik borçları falan olacak diye. Allahıma bin şükür borçsuz harçsız evlendik. İstediğim gibi evim oldu. Ama gel gelelim evimin direğinden oluyorum :(
Bazen oradaki konteynırda kaldığı da oluyor. Ben yalnız evde oluyorum. Bir de bebeğim olsaymış bu dönemde yanlışlıkla çok üzülürmüşüm diye düşünüyorum. :(
Ama sanırım bebeğimin olması için kocama daha çok ihtiyacım var.

Seninki de mi mühendis canım??

burnuma erkekmişsin gibi kokular geliyor hemi de ad soyadla nick almak sonra da böyle konu açmak her kadının harcı değil...
yazış tarzın erkeksi...
ya inşaat teknikerisin ya da benzeri bişey ama erkeksin,kalıbımı basarım...

Onunla iki hafta önce bazen zevk almadığım hakkında konuştuk o da uzun tutmaya çalıştı. Ama dediğim gibi ben evliliğimin başından beri orgazm olayını yaşamadım. Zevk gibi bişi var ama o mu tam bilemiyorum. 30 ya da 45dk sürüyor bir de bizimki sitede okuduğum kadarıyla normal bu sanırım.

arkadaşlar lütfen erkek olma ihtimalini göz önünde bulundurarak yazsınlar...

Kızlar herkese selamlar öncelikle.
Bunu paylaşmak için çok düşündüm, bana çok utanç verici geliyor yalnız sorunum çok büyük. :S:S
Evlenmeden 80 olan göğüslerim artık 85'i zorluyor
. Annem ve halamla bu konuyu konuştuğumda normal olacaktır diyorlar ama benim daha bir bebeğim de olmadı.
Acaba bu normal mi? Küçültme işlemi yaptırmam gerekir mi doğal ya da ameliyat :S:S

bu da arkadaşın ilk konusu çok ilginç...eğer bir kadınsa bilirki kadınlar bunu söylemekten utanmaz...aklısıra bize yutturmaya çalışıyor kadınım diye...günahını almıyim demiyorum,bence 100de 100 erkek...
göğüslerim 85 oldu derken utanan bir kadın yoktur...hem de böyle detaylı detaylı yok 3 vardiyalı 6 ayda bir beton kuruma falan filan...
yemedim...
erkeksin.
eminim.
yep.
ne haz alırsınız bilmemki kadınlarla cinsellik üstüne yazışmada...
nasıl bir saçmalıktır bu,o kadar mı loosersın?
seni kabul edebilecek hiç bi kadın yok mu?
bu kadar mısın yani?

Evet gerekirse şantiyede çalışan mühendisler konteynırlarda geceleyebiliyorlar..Benim kardeşim de inşaat mühendisi..Şantiyede çalışmıyor ama çalışan arkadaşlarından duyuyoruz...

bu da arkadaşın ilk konusu çok ilginç...eğer bir kadınsa bilirki kadınlar bunu söylemekten utanmaz...aklısıra bize yutturmaya çalışıyor kadınım diye...günahını almıyim demiyorum,bence 100de 100 erkek...
göğüslerim 85 oldu derken utanan bir kadın yoktur...hem de böyle detaylı detaylı yok 3 vardiyalı 6 ayda bir beton kuruma falan filan...
yemedim...
erkeksin.
eminim.
yep.
bu kadar mısın yani?

80 bedenden 85 bedene geçsem çok sevinirdim ben şahsen :17: Ne utanması yaa..80 beden büyük değil ki zaten..:1:

Yurt disinda yasayip sistemi bilmeden yorum yapmak cok yanlis arkadaslar. Evet bazen ins. mühendisleri bile konteynir adi altinda prefabrik odalarda ve ya cakma evlerde kalmak zorunda olabilir. Konuyu acan arkadasimiz bir sorunu belirtmis bir kelimeden ne anlamlar cikarilabilyor olaylar nereye geliyor görebiliyoruz.

Arkadasim sende esinle görüs. Gec saatlere kadar o vardiyeden bu vardiyeye sana iyi imkanlar verebilmek icin calisiyor. Esinin cinsel sorunlari olabilir ama bunlarin cogu strese baglidir. Stresine atmasina yönelik birseyler yapabilirsin. Izmirde yasiyormussun. Hafta sonlari ufak kacamaklar yapip deniz kenarina yüzmeye vs. aktivitelerde bulunabilirsiniz. Esinin stresi ne kadar azalirsa o kadar da cinsel sorunlariniz azalir diye düsünüyorum.

Pea sana sonuna kadar katiliyorum.
Zaten konuda beni rahatsiz eden birsey vardi.
Bazi arkadaslar avukatliga soyunmasa ortaya cikacakti büyük ihtimalle.
Bencede kesinlikle erkek.
Hatta bastan beri basliga yazilanlari okuyan arkadas, sen erkek deyince direk kacti.

Son düzenleme:
yemedim...
erkeksin.
eminim.
yep.
bu kadar mısın yani?

Bir derdim var kapagi altinda konu acilir kimileri cevap verir, kimileri bir kelimeyi cekip üstüne yorum yapar , bazilarida erkek olduguna inanip eski topicleri inceler.

Eger arkadasimiz erkekse bir psikolojik probleminin oldugunu düsünüyorum. Diger taraftanda ayni sorunlari olan bayanlar okuyup kendilerini rahatlatir diye kendimi avutuyorum.

KK iyice paronaya oldu.

benim bildigim.. yorgun olduklarinda ellini bile kaldiramaz durumda olsadalarda, oleceklerini bilselerde nokta nokta nokta........neyse

ya sifir bir cinselik iliskiniz varsa sana soyleyemedigi bir durumu olabilir.. hata sirf bu yuzden yorgunum diye numarada yapiyorda olabilir...

yani seninle ilgisi olmaya bilir.. bunu neden konusmuyorsun..?

Ayni anda iki konu acmis. actigi bu konuda ayda 1-2 kez icinsellik oluyor diyordu bakin asagida alinti yaptigim diger konuda ne diyor haftada 1-2 kere oluyor azmi diyor.

Doğum kontrol hapı kullanıyorum cnm. Eşim prez. kullanmayı hiç sevmiyor gerçi çok az ilişkiye giriyoruz 2 haftada 1 ya da 2 gibi..
Evlenmeden önce dik ve serttiler. Şimdi sanki biraz sarkmış, biraz büyümüş gibiler. Eskiden ayna karşısında saatlerce süslenirdim şimdi hemen giyinip kaçıyorum salona :S:S
Bence bu 1 haftada yada 1 ayda kac kez iliski olmali konusu merak eden bir erkek. Bahanelerle konu acip kadinlarin fikrini ögrenmek istiyor. Cok yazik ya.

erkek olma ihtimaline karşın SİLİNMİŞTİR.....
bayan olduğu kanıtlansın yazarız

Son düzenleme:
Back
X