Akşam Can Sıkıntısı

semayasaran

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
33
0
16
İzmir
Canlarım herkese selamlar.
Daha 6 aylık yeni evliyiz kocamla. Kocam işi gereği geceleri çalışmak zorunda kalıyor, ben ise evde bir başıma o dizi senin bu dizi benim geziyorum. Yakında Padişah beni de haremine almazsa şaşırmam..
Evlenmeden önce eşimle çok güzel vakit geçiriyorduk, eğleniyorduk. Şimdi o işe başladı ve işten her geldiğinde yorgun oluyor. Birlikte vakit geçirebildiğimiz anlar sadece yemek yediğimiz anlar oluyor.
Evlenmeden önce çok istekli olacağını düşündüğüm kocam ile akşamları sadece birer arkadaşmışız gibi yatıyoruz. Forumu okuyorum da benim gibi bir çok kadın daha orgazm'ın ne olduğunu dahi bilmiyor.
Kendime bakmıyor değilim, onu cezbetmek için elimden geleni yaptığıma da inanıyorum ama olmuyor olmuyor olmuyor. Evliliğimizin 3. ayına doğru başka kadın mı şüphesi taşıdım, canım benim işten gözü kadın mı görecek..
Çok arkadaşım da yok olanlar ise memleketimde İstanbulda hepsi. Çoğu kadının bu sıkıntıdan şişmanladığını duydum ama bende böyle de bir durum yok..

Kızlar acaba bende bir sorun mu var, yoksa kocam mı çok isteksiz. Ya da ben mi çok istekliyim bir anormallik var. Evin içinde arkadaş gibi olduk gibi geldi bana..
Ne yapabilirim kızlar, şu an için bebek istemiyorum ama ya bebek istersek o zaman nasıl yapıcaz..

Çok detliyim çooook :(:(

Eşin nöbete mi kalıyor ? Sabah geç gidiyorsa,sabahları değerlendirin.

benim eşimde bazen şehir dışına gidiyor zor oluyor gerçekten

ama sizin yerinizde olsam cinsellik açısından değilde birlikte vakit geçirememekten yakınırdım

Evlenmeden önce de aynı şekildeydi ama daha istekliydi, nişanlıyken elimi tutsa heyecanlanırdı. Balayını Antalya da yaptık ve evliliğimin en hareketli günleriydi.
Sonrasında gittikçe azaldı, önce haftada 3 2 derken ayda 3 2 ye düştü bu. Kendimi onun yanında sapık gibi hissediyorum :S
Sanırım bunları okusa keser beni :(

canim belki bi sorunu vardir esinin
konusmayi dene
acik ve net yargilamadan kizmadan suclamadan konus
cunku evliligin ilk donemlerinde hele hele ilk 6 ayinda erkekleri is yorgunlugunun filn pek bi durduracagini sanmam
insallah cozulur problemleriniz ..
8

Ben söyle birsey anladim yazinizdan.
Yani cinsel hayatiniz o kadar yok ki, cocuk yapmak isteseniz cocuk bile olmaz yani SIFIR cinsel hayat. Dogrumu anlamisim?
Eger dogru anladimsa, 6 ay icinde bu kadar soguk cinsel yasam tuaf.
Esinizin hic vakti olmasa bir pazar günü falan vardir yani cocuk olmayacak kadar cinsel yasam ilginc.

:(

Bu tür konular ne kadar çogaldı. Çok üzülüyorum ben okudukça :(

İşi agır bir iş mi?
Ya da ne bileyim kafasını taktıgı başka şeyler vardır, borçlar vs olabilir.

Çünkü erkekler genelde maddi anlamda sıkıştıkları zaman cinsellikten sogurlar...

genelde cinsellik erkekler icin on planda olur

biz hanimlar daha cok duygusal paylasim yoksunlugundan yakiniriz ya neyse

malum gece calisiyor ise gunduzde uyuyordur biraz zaman verin esinize ...gece calismak zordur.. vucudun hormonlarini salgilayan salgi bezlerinin duzgun calismasi saglikli gece uykusundan gecer belki vucudu gece calismaya alisik olmadigi icin boyle oluyordur

Ben söyle birsey anladim yazinizdan.
Yani cinsel hayatiniz o kadar yok ki, cocuk yapmak isteseniz cocuk bile olmaz yani SIFIR cinsel hayat. Dogrumu anlamisim?
Eger dogru anladimsa, 6 ay icinde bu kadar soguk cinsel yasam tuaf.
Esinizin hic vakti olmasa bir pazar günü falan vardir yani cocuk olmayacak kadar cinsel yasam ilginc.

Yok değil ama 1 ayda 2-3 kere bilmiyorum az geliyor bana ben çok farklı hayal etmiştim evliliği. Sonuçta kendimi kocam, sevdiğim adam için saklamıştım bunca yıl.
Evliliğimin ilk ayında benden öyle şeyler yapmamı istiyordu ki yüzüm kıpkırmızı oluyordu. Şimdi utanmak için can atıyorum. Çok bilgim yok, forumu okuyorum 5-6 saattir, kıyafet alanlar olmuş, dans öğrenenler falan..
Çekici mi gelmiyorum yoksa kocama :(

Ama simdi 3 vardiyali calisiyorsa, ister istemez beynen ve bedenen yoruluyordur. Yani hic yok denecek kadar az degil.
Siz evde oldugunuz icin enerjiniz yüksek ve isteklisiniz ama adamin tabiri caizse pili bitiyor calismaktan.
Islerinin hafiflemesini bekleyin yada tatile cikin izniniz varsa.

Yok değil ama 1 ayda 2-3 kere bilmiyorum az geliyor bana ben çok farklı hayal etmiştim evliliği. Sonuçta kendimi kocam, sevdiğim adam için saklamıştım bunca yıl.
Evliliğimin ilk ayında benden öyle şeyler yapmamı istiyordu ki yüzüm kıpkırmızı oluyordu. Şimdi utanmak için can atıyorum. Çok bilgim yok, forumu okuyorum 5-6 saattir, kıyafet alanlar olmuş, dans öğrenenler falan..
Çekici mi gelmiyorum yoksa kocama :(

Cekici gelmemekle alakasi falan yok.
Sonucta bu adamlarda insan yani, makina degiller ki.
Yoruluyodur adamcagiz.
Sizin acinizdan biraz kötü olabilir bu durum ama yasamaya devam etmeniz icinde calismasi lazim:)

Son düzenleme:
Kocam mühendis kızlar. Dediğim gibi bir hafta sabahçı, sonra öğlenci sonra da gececi oluyor. Gececi olduğu zamanlar sinirli oluyor dokunmuyorum zaten. Ama gündüzcü olduğunda ancak bişiler yaşayabiliyoruz.
Bir gün kısa süren bir ilişkiden sonra ben istiyorum daha demiştim ve devam etmiştik. Ama nasıl anlatsam, sanki emrivaki olduğundan pişman oldum hiç de hoşuma gitmemişti :S
Ben istiyorum ki o gelsin, o arzulasın beni..

Offf yaaa kendimden utanıyorummm :(:(

eşin inşaat mühendisi mi cnm? bu kadar yogun mu olunuyor?
eger olunuyorsa benimde bazı seyleri gözden gecirmem gerekiyor sanırsam

eşin inşaat mühendisi mi cnm? bu kadar yogun mu olunuyor?
eger olunuyorsa benimde bazı seyleri gözden gecirmem gerekiyor sanırsam

Bu projeyi biz nişanlandıktan 2 hafta sonra kabul etti cnm. Malum evlilik borçları falan olacak diye. Allahıma bin şükür borçsuz harçsız evlendik. İstediğim gibi evim oldu. Ama gel gelelim evimin direğinden oluyorum :(
Bazen oradaki konteynırda kaldığı da oluyor. Ben yalnız evde oluyorum. Bir de bebeğim olsaymış bu dönemde yanlışlıkla çok üzülürmüşüm diye düşünüyorum. :(
Ama sanırım bebeğimin olması için kocama daha çok ihtiyacım var.

Seninki de mi mühendis canım??

Back
X