Annenizin gezesi gelmiş herhaldeAksam için annem aradı kayınvalidenlerde toplanalım kandil için dedi. Yok ben hastayım gelemem sen git dedim bir müddet sonra tekrar aradı annem, sana gelcez bu akşam sende toplanalım dedik yemek yapıp gelcez dedi. bende bir haftadır hastayım evi b.k götürüyor gelmeyin hastayım cidden dedim. Ben öyle deyince annem alındı küstü bana içime çok battı sonradan bı akıl verin haksizmiyim burda
Aksam için annem aradı kayınvalidenlerde toplanalım kandil için dedi. Yok ben hastayım gelemem sen git dedim bir müddet sonra tekrar aradı annem, sana gelcez bu akşam sende toplanalım dedik yemek yapıp gelcez dedi. bende bir haftadır hastayım evi b.k götürüyor gelmeyin hastayım cidden dedim. Ben öyle deyince annem alındı küstü bana içime çok battı sonradan bı akıl verin haksizmiyim burda
Ya bide gerçekten o kdar hastamısın diyorAnnenizin gezesi gelmiş herhalde
Hastayım demişsiniz zaten , bunda alınacak birsey yok.
Bunu söyledim telefonda konuşurken ne kayinvaliden ne ben senin evinin temizliğine bakacak değiliz ikimizinde evladının evi diyor ama insan ister istemez çekiniyor bikere birtek kendi gelse hiç sorun değilHastayım gelemem diyen insana hastasın ama biz sana geleceğiz demek normal bir şey mi?
Tek annen olsa "aa kızım,hasta misin, akşam yemek yapıp sana getireyim,uğraşma yemekle" demesi gerekirken kaynanani da alıp sana geleceğiz diye emrivaki yapmış,bir de bozulmuş.
Yok artik
Boş ver ya ,iyi demişsin. Alınacak bir şey yok, ablam da bize çokça 'su gün müsait değilim, öteki hafta gelin' der, nadir olarak biz de ona deriz. Hiç de alınıp gucenmeyiz, hasta insana 'sana geleceğiz' derken o hassas kalbini kullansaydi keşkeBunu söyledim telefonda konuşurken ne kayinvaliden ne ben senin evinin temizliğine bakacak değiliz ikimizinde evladının evi diyor ama insan ister istemez çekiniyor bikere birtek kendi gelse hiç sorun değil
Yok onu yapmazlar işteHaklısınız gercekten
Erken gelin deseydın
Ellerine bir süpürge bırde toz bezi verin
Gelirken yemeğin yanına tatlı da isteyin
Aman küserse küssün halden anlamayan annem falan olsada umursamamAksam için annem aradı kayınvalidenlerde toplanalım kandil için dedi. Yok ben hastayım gelemem sen git dedim bir müddet sonra tekrar aradı annem, sana gelcez bu akşam sende toplanalım dedik yemek yapıp gelcez dedi. bende bir haftadır hastayım evi b.k götürüyor gelmeyin hastayım cidden dedim. Ben öyle deyince annem alındı küstü bana içime çok battı sonradan bı akıl verin haksizmiyim burda
Annem tuaf bı tıp cozemiyorum eşime ve kayinvalideme ayrı bir düşkünlüğü var kadının onunla yapışık bize gelir mutlaka kayinvalidemide arar gel hadi diyeAnneniz niye kvlerle yapişik hareket ediyor ki? Kendisi gelmek istiyorsa yemek yapip ayri olarak gelsin yardimci olsun ama hastayim dedikten sonra bi de peşinde milleti takip gelmek istemesi......
Kv düşüncesizlik etse kabul etmez kafama da takmazdim ama kendi annem bunu yapsa kafayı yerdim herhalde.
O zaman gelmesinlerYok onu yapmazlar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?