Amin canimKadir gecesi :) Kandil olarak geçmiyor.
Dualarda buluşmak üzere
Böyle annelerin narsist olduğunu düşünüyorum. Doğruyu konuşmuşsunuz hiç üzülmeyin.Aksam için annem aradı kayınvalidenlerde toplanalım kandil için dedi. Yok ben hastayım gelemem sen git dedim bir müddet sonra tekrar aradı annem, sana gelcez bu akşam sende toplanalım dedik yemek yapıp gelcez dedi. bende bir haftadır hastayım evi b.k götürüyor gelmeyin hastayım cidden dedim. Ben öyle deyince annem alındı küstü bana içime çok battı sonradan bı akıl verin haksizmiyim burda
Dogru yapmissiniz. Ben de hastayken illa gelicem diye tutturan kimseyi kabul etmem. Yemek falan getirmesi onemli degil, en kotu disardan da soylenir ama ne bu dusuncesizlik? Gelip bakayim diyecegine gezmeye kapi ariyor gibiAksam için annem aradı kayınvalidenlerde toplanalım kandil için dedi. Yok ben hastayım gelemem sen git dedim bir müddet sonra tekrar aradı annem, sana gelcez bu akşam sende toplanalım dedik yemek yapıp gelcez dedi. bende bir haftadır hastayım evi b.k götürüyor gelmeyin hastayım cidden dedim. Ben öyle deyince annem alındı küstü bana içime çok battı sonradan bı akıl verin haksizmiyim burda
Annen biraz düşüncesiz davranmış. İnsan kızım neyin var sana yemek getireyim hasta hasta uğraşma der.
Anne hasta olan evladı dinlensin diye gelip gitme muhabbetine girmez doğrusu budur.Anneniz gezmek istemiş çok sıkılmış sanırım.Biraz toparlanınca davet eder gönlünü alırsınız üzülmeyin.Anneler evlatlarına küsmez zaten.Aksam için annem aradı kayınvalidenlerde toplanalım kandil için dedi. Yok ben hastayım gelemem sen git dedim bir müddet sonra tekrar aradı annem, sana gelcez bu akşam sende toplanalım dedik yemek yapıp gelcez dedi. bende bir haftadır hastayım evi b.k götürüyor gelmeyin hastayım cidden dedim. Ben öyle deyince annem alındı küstü bana içime çok battı sonradan bı akıl verin haksizmiyim burda
Öyle olmuyor işte kv çok titiz dün Cat kapı geldi evi toplamaya çalışıyor bu evin halı ne insan hastada olsa kalkar iki dolanır ayağıyla yine temizler flan diye siz olsanız o halde cekinmezmisinizRahat insanla kasan insan farkı bence.
Evimi mok götürse de sevdiğim insanlar ve ailelerimiz çat kapı gelebilirler. Yemek getirirlerse ne ala, getirmezlerse ya birlikte yaparız ya dışardan söyleriz. Ne gerek var kalp kırmaya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?