Akşam gelen misafire gelme demek

Tek gelmesini söyledim kabul etmedi

Tek gelmesini söyledim kabul etmed
Teşekkür ederim

Öyle olmuyor işte kv çok titiz dün Cat kapı geldi evi toplamaya çalışıyor bu evin halı ne insan hastada olsa kalkar iki dolanır ayağıyla yine temizler flan diye siz olsanız o halde cekinmezmisiniz
Yok çekinmem ben. Ben hastayken yapamıyorum anne, elin değmişken sen yapıver rahatsız oluyorsan derim.

Rahatsız olan gelmesin, geliyorsa el atsın. Niye çekineyim ki. Ev bu insanlık hali her zaman bal dök yala olmaz.

Öyle olmuyor işte kv çok titiz dün Cat kapı geldi evi toplamaya çalışıyor bu evin halı ne insan hastada olsa kalkar iki dolanır ayağıyla yine temizler flan diye siz olsanız o halde cekinmezmisiniz
İlla ki geldi birileri yani ben bu kadar olabiliyorum, hasta halimle iş yapıp canımı üzemem, eşim de halinden şikayetçi değil deseydiniz.

Eve gelen misafir ben de severim ama emrivaki yapmadığı sürece.
Ben de hiç bi yere haber vermeden çat kapı gitmek istemem müsait olmayabilir, kendini iyi hissetmeyebilir vs.
Uygun olsanız neyse de rahatsız olduğunuzu söylemenize rağmen gelmek için ısrar edilmesi rahatsız edici. Annem de olsa böyle davranana tepki gösteririm.
Kendi buyursun gelsin de yanında birilerini getirmek istemesi tuhaf.Birlikte zaman geçirmek isteyen varsa da kendi evinde boyle bir program düzenlesin. Neden sizin ev?
Kendini düşünen insanlar karşısında ben de kendimi düşünürüm.
İyi niyetle gelsin bir şekilde halledilir, ama bu şekil durumlardan açıkçası hoşlanmıyorum ve sizi haklı buldum ben.

Emrivakilerden hiç hoşlanmam kabul etmem de. Soy bağı oluyor olması her şeye evet diyeceğimiz anlamına da gelmez. Doğru olanı yapmışsınız siz 2 güne unutacaktır annenizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…