Akşam gelen misafire gelme demek

ben insanlari anlamiyorum, insanin annesi en rahat konusacagi, kendini ifade edecegi kisidir. ben anneme yorgunum gelme diye cok rahat derim, annem de illa gelecegim derse, anne o zaman erken gel etrafi toparla derim. kuserse de problem degil iki gun sonra barisir.

Küserse küssün annen barışır bişi olmaz .
Hasta olduğunu belirtim kv gitmeyi bile reddetmişsin
Sonra gidip kvle konuşup anlaşıp senin hastalığını düşünmeyip sana gelmeyi düşünüyosa iyi demişsin boşver anne bunlar alınıp geçer unuturlar
Hastasın sonuçdaaa

Annenin evde yemeği yok usenmis gezesi gelmiş demek

Haklısın, bence geri adım atma

annem bile halimden anlamıyorsa varsın küssün. haklısınız

Alinirsa alinsin misafir isteyen kendi evini acsin.. ayrica kandil icin bir araya gelmek
Nedir oturup kendi baslarina bi kac rekat namaz kilip kuran okusunlar, beraber yapacaklari dedikodudan daha sevap olur

yeni gelinle yillanmis gelin farki :)

ben de yemek getireceklerse herhalde tamam derdim.
Rahat insanla kasan insan farkı bence.

Evimi mok götürse de sevdiğim insanlar ve ailelerimiz çat kapı gelebilirler. Yemek getirirlerse ne ala, getirmezlerse ya birlikte yaparız ya dışardan söyleriz. Ne gerek var kalp kırmaya?

Annem tuaf bı tıp cozemiyorum eşime ve kayinvalideme ayrı bir düşkünlüğü var kadının onunla yapışık bize gelir mutlaka kayinvalidemide arar gel hadi diye
Benim annemde öyle. Kadın il dışından geliyor bide, KV yi çağırır. Gezmeye gidelim deriz hemen onuda arar. Anne rahat et neden sürekli çağırıyorsun diyince nolcak diyor. Bende kendi annemi çok tuhaf buluyorum.

Bu durumda gelmeyin demezdim ben azıcık evi üstten toplar bırakırdım

Yemek getireceklerse gelsinler yeriz toplar giderler gelenler yabanci degil anneler. Ev pis olsa ne olmasa ne onu mu takicam ya. Hatta gelmisken hastaysam kendime de baktirir oyle yollardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…