ben insanlari anlamiyorum, insanin annesi en rahat konusacagi, kendini ifade edecegi kisidir. ben anneme yorgunum gelme diye cok rahat derim, annem de illa gelecegim derse, anne o zaman erken gel etrafi toparla derim. kuserse de problem degil iki gun sonra barisir.Aksam için annem aradı kayınvalidenlerde toplanalım kandil için dedi. Yok ben hastayım gelemem sen git dedim bir müddet sonra tekrar aradı annem, sana gelcez bu akşam sende toplanalım dedik yemek yapıp gelcez dedi. bende bir haftadır hastayım evi b.k götürüyor gelmeyin hastayım cidden dedim. Ben öyle deyince annem alındı küstü bana içime çok battı sonradan bı akıl verin haksizmiyim burda
yeni gelinle yillanmis gelin farki :)Ben gelme demezdim sanırım. Salonu ve banyoyu temizler kendimi toparlamaya çalışırdım.
Zaten yemek getireceklermiş, bir kaç saat takılırdım.
Hazır yemeğe ben de anında çökerdimyeni gelinle yillanmis gelin farki :)
ben de yemek getireceklerse herhalde tamam derdim.
Haklısın, bence geri adım atmaAksam için annem aradı kayınvalidenlerde toplanalım kandil için dedi. Yok ben hastayım gelemem sen git dedim bir müddet sonra tekrar aradı annem, sana gelcez bu akşam sende toplanalım dedik yemek yapıp gelcez dedi. bende bir haftadır hastayım evi b.k götürüyor gelmeyin hastayım cidden dedim. Ben öyle deyince annem alındı küstü bana içime çok battı sonradan bı akıl verin haksizmiyim burda
Ben bir de kıyamazdım ya.yeni gelinle yillanmis gelin farki :)
annem bile halimden anlamıyorsa varsın küssün. haklısınızAksam için annem aradı kayınvalidenlerde toplanalım kandil için dedi. Yok ben hastayım gelemem sen git dedim bir müddet sonra tekrar aradı annem, sana gelcez bu akşam sende toplanalım dedik yemek yapıp gelcez dedi. bende bir haftadır hastayım evi b.k götürüyor gelmeyin hastayım cidden dedim. Ben öyle deyince annem alındı küstü bana içime çok battı sonradan bı akıl verin haksizmiyim burda
Alinirsa alinsinAksam için annem aradı kayınvalidenlerde toplanalım kandil için dedi. Yok ben hastayım gelemem sen git dedim bir müddet sonra tekrar aradı annem, sana gelcez bu akşam sende toplanalım dedik yemek yapıp gelcez dedi. bende bir haftadır hastayım evi b.k götürüyor gelmeyin hastayım cidden dedim. Ben öyle deyince annem alındı küstü bana içime çok battı sonradan bı akıl verin haksizmiyim burda
Rahat insanla kasan insan farkı bence.yeni gelinle yillanmis gelin farki :)
Benim annemde öyle. Kadın il dışından geliyor bide, KV yi çağırır. Gezmeye gidelim deriz hemen onuda arar. Anne rahat et neden sürekli çağırıyorsun diyince nolcak diyor. Bende kendi annemi çok tuhaf buluyorum.Annem tuaf bı tıp cozemiyorum eşime ve kayinvalideme ayrı bir düşkünlüğü var kadının onunla yapışık bize gelir mutlaka kayinvalidemide arar gel hadi diye
NasilIyi de bugün kandil değil ki kadir gecesi.
Anneniz karıştırmış galiba
Kadir gecesi :) Kandil olarak geçmiyor.Nasilkadir gecesinede kandil deniyor…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?