• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aksam gitmeli miyim?

ailedostu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
733
685
103
36
Merhabalar ,
Benim kaynim bulunduğumuz yere 2 saat uzakliktaki bir yerde yaşıyor. Geçen geldiklerinde otururken bir baktım eltim ortada yok diğer odaya gitmiş yatmış. Ha ben hiç problem bile yapmadm kayinvalidem bana konuyu açtı kızım yaptığın çok ayıp en azından müsade isteseydin demiş.ben de ben onun cahilligine veriyorm anne dedim konuyu kapattık. Zaten çok mesafwliyim ben.
Bugün esim aradı abiler gelmiş aksama gidelim istersen dedi ben de sen bilirsn dedim.ama bu olaydan sonra pek gitmek de istemiyor canım. Hemen geldiler biz de gidiyoruz görmek için gibi.eşimi de kırmak istemiyorm abisi yegeni görmek istiyor.
Sizce gerçekten bu olayı unutup gitmeli miyim?

Bence gitmelisiniz siz boşverin eltinizi eşiniz için abisi ve yiğeniniz hatrına gidin. Mesafeli olursunuz kendisine içinizden gelmiyorsa.

Ben herkesin kendi kalitesini gösterdiğine inanıyorum. Siz size yakışanı yapın derim.

Bence git mesafeli ol

Sizden neden musade alıcakkkı ?
Kadın belkı bıraz uzanmak ıstedı .
Belkı bası ağrıyo.
He cahılı yapıstır hemen gercekten sorun yapmamıssınız.
Bi siz görgülüsünüz ya.
Hanfendi topluca oturulurken biri gidip yatmak isterse bildiginiz gibi müsade alınır saygı denen bir şey var.En başta görgü kuraldır. Evet gorguluyum ben

Hanfendi topluca oturulurken biri gidip yatmak isterse bildiginiz gibi müsade alınır saygı denen bir şey var.En başta görgü kuraldır.Evet gorguluyum ben
Evet cok gorgulusun , gorgusuz ve cahıl eltının yanına gıtme.

Kadının belkı o an sıkıntısı vardı belkı reglısı geldı ıkı dakıka uzanayım dedı belkı yol yorgunlugu dustu hanı ınsan evladıyız ya.
cok buyuk cahıllık etmıs musade ıstememıs vah tuh. Valla nıye bu kadar alındın anlayamadım ama evet sen gıtme bencede.

Evet cok gorgulusun , gorgusuz ve cahıl eltının yanına gıtme.

Kadının belkı o an sıkıntısı vardı belkı reglısı geldı ıkı dakıka uzanayım dedı belkı yol yorgunlugu dustu hanı ınsan evladıyız ya.
cok buyuk cahıllık etmıs musade ıstememıs vah tuh. Valla nıye bu kadar alındın anlayamadım ama evet sen gıtme bencede.
Tamam☺

Olay olmadı. Olay yapan da olmadı. Gittigm yerde onemsenmek istiyorum bana gelenleri nasıl en üstünde tutuyorSam. .

Ya iyi de belki o an kendisini iyi hissetmedi
Midesi bulandı, başı döndü
Bir yeri ağrıdı, regl oldu... oldu da oldu..

Herkesin içinde ben biraz uzanayım demesi daha garip değil mi.

Bu olay size geldiklerinde olmadı mı sonuçta. Geldiklerinde demişsin de.

Yatak odasina yatmadiysa gidip uzanmak istemis olabilir ne var bunda. Görgülü olmak ayni zamanda insamlarin halinden anlamakla da ilgilidir. Herkesin icinde ben biraz uzanmak istiyorum derse abes olur. Kadinsiniz sizde belki özel günüydü belki yorgundu .
alti ustu gidip uzanmis bunu cahillige vuran dusuncede ararim cahilligi

Yatak odasina yatmadiysa gidip uzanmak istemis olabilir ne var bunda. Görgülü olmak ayni zamanda insamlarin halinden anlamakla da ilgilidir. Herkesin icinde ben biraz uzanmak istiyorum derse abes olur. Kadinsiniz sizde belki özel günüydü belki yorgundu .
Sen daha gorgulusun tamam ben cahilim☺

+ bilmem kac.

Back
X