yok burcunu sormuştum dün.ona göre sana bir şey söyleyeceğim de.
canım neyle ilgili bakmamı istiyorsun soru olarak fazla bahsetmeden yazarmısın
yakın zamanda bir ölüm yada ayrılık yaşadınız mı bu yüzden taşınmayı mı düşünüyorsunuz?miras paylaşımı söz konusu olabilir mi?bu aralar üzgünsünüz bunalımda gibisiniz.ama yakında kendinizi güçlü hissettiğiniz bir döneme gireceksiniz burada sevgiliniz varsa onunla bir sorununuz varsa onunla sorununuzu sizin istediğiniz şekilde çözeceksiniz bu belki yakın bir dostta olabilir.kendinizi daha iyi hissetmeniz için manevi ilimlere yönelmeniz faydalı olabilir.çalışıyorsanız yada okuyorsanız işinizde terfi okulda da başarı kazanacaksınız.bunu kendi emeğinizle başaracaksınız.evlimisiniz sevgiliniz varmı bilmiyorum ama yoksa idealinizdeki gibi biri çıkacak karşınıza.
benimle ilgili istiyorum aslında...bu ruh halimden nasıl sıyırabilirim?
herkesin bilmesini istemediğin bir sırrın var.duygusal sevginin gücüne inanan birisiniz.kolay incinen birisiniz.yakında bir yanlış anlaşılma sonucu ilişkinizde sorun yaşayabilirsiniz.bu sizde duraksama yapabilir.ilişkinizde sorunlar mı var bu kişiye fazla bağlanmışsınız ve ayrılmaktan korkuyor olabilirisiniz?fakat ilişkinizdeki sorunlarınızı aşacaksınız huzuru bulacaksın.bunu sende çabalayarak başaracaksın
tamam canım bakıyorum şimdi :)
canım çıkan kartların çoğunda burnu havalarda genç biri çıktığı için şahsi kanaatim senin bu ruh halinden çıkman için aşka ihtiyacın var.yakında bu kişiyle ilgili bir haber alacaksın.bu kişi sana yardımcı olacak ancak senin öfkeni kontrol etmeyi öğrenmen gerek.bu kişi aktif hareketli kendine güvenen mücadeleci biri ne güzel senin için mücadele eder :) etmeyende var çünkübu kişi birazda hayatı tiiye alan biri kendini beğenmiş biride aynı zamanda. buna da üzülme canım zaten çoğu öyle :) fakat sen bu ilişkide özverili olmayacaksın yada bu kişi umduğun gibi çıkmayacak
benimle ilgili istiyorum aslında...bu ruh halimden nasıl sıyırabilirim?
hmmm aşk konusunda mı ..ama ben evliyim ....
aklım karıştı
canım o zaman eşinin seninle ilgilenmesi gerek olabilir yada bu ruh halin eşinden kaynaklanıyor olabilir mi
posta kutun dolu cnmbalık burcuyum :) senin burcun ne
banada bakarmısınız rica etsem..aşk la ilgili yakın dönem gelişme varmı
neyle ilgili soru olarak yazarmısın
hmm anladım...aslında eşim yüzünden kaynaklanmıyor ...
fakat eğer eşim gereken mücadeleyi verirse kendimi toparliycam demek ...
anladım şimdi :)
ama umarım sonu dediğin gibi çıkmaz
yani aslında umduğum gibi biri olmadığını ...
ya bu konuda da bir kart çekebilirmisin yani ilişkimiz için yani sonuç açısından
çok oldum ama:26:
eşin senden yaşça büyük biri mi?
melek kartı mı istiyorsunuz?
tarot ,katina,melek fark etez.hangisi uygunsa soruma:)
bir aşk görünüyor yakın zamanda
lakin bu ilişkide daha çok seven taraf sen olacaksın....ama bu seni yıldırmasın
hiç kafa yorma çünkü zamanla aşk alışverişiniz dengelenecek...
o kişiyle karşılaştığında ki manevi durumu ne olursa olsun
hereşeyi zamana bırak diyor kartın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?