Akşam isteyenlere tarot falı bakıcam

Yüregine saglık canım.Evet haklısın dıkkasızlık sonucu maddı kaybım oldu.İşide bıldın 4 5 gun önce ıncelemeye basladım:))) İnş dedıgın gıbı maddı manevı zengınlerız

bazı sorunlarınız var bunlarla mücadele etmeniz gerekiyor.buna sebep yeni başladığınız bir şey bu işle ilgili bir girişimde olabilir yeni bir ilişki de olabilir.sanırım işle ilgili olmalı.kendinizle barışık kontrolü elinde tutan birisiniz.başladığınız yada başlamayı düşündüğünüz işle ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.sevgiliniz varmı bilmiyorum ama onunla aranızda bir sorun varsa bu sizin istediğiniz şekilde çözülecek.sorumluluklarından kaçmak isteyeceksin..fakat sonunda istediğini başaracaksın düzgün yaşam tarzın mutlu birliktelik getirecek.idealinizdeki gibi biri olacak hayatınızda.

enee 10 gün sonra farketmiş olmam ne kötü ben de fal istiyorummm

banada bi fal bakabilirmisin kalbimi hayatımı söyleyebilirmisin

yakın zamanda bir ölüm yada ayrılık yaşadınız mı bu yüzden taşınmayı mı düşünüyorsunuz?miras paylaşımı söz konusu olabilir mi?bu aralar üzgünsünüz bunalımda gibisiniz.ama yakında kendinizi güçlü hissettiğiniz bir döneme gireceksiniz burada sevgiliniz varsa onunla bir sorununuz varsa onunla sorununuzu sizin istediğiniz şekilde çözeceksiniz bu belki yakın bir dostta olabilir.kendinizi daha iyi hissetmeniz için manevi ilimlere yönelmeniz faydalı olabilir.çalışıyorsanız yada okuyorsanız işinizde terfi okulda da başarı kazanacaksınız.bunu kendi emeğinizle başaracaksınız.evlimisiniz sevgiliniz varmı bilmiyorum ama yoksa idealinizdeki gibi biri çıkacak karşınıza.

canım bende ıstıyorum tabı sana zahmet olmazsa

yakınlarda bazı maddi kayıplarınız olmuş.yeni mi işten mi ayrıldınız?olumsuz bir dönem geçiriyorsunuz ama yani işleriniz istediğiniz gibi gitmemiş ama bu sizi çokta etkilememiş ufak tefek kayıplar var.iş bulmamanız için önünüzde bir engel yok belki yakın zamanda bir hediye yada bir miktar para alabilirsiniz 300-400 gibi bişey.yakın zamanda bir haksızlığa mı uğradınız ama bu aslında sizin önleyebileceğiniz bişeydi ama sonunda siz zararlı çıktınız işle ilgili bişey sanırım.aslında kendinize güveniyorsunuz,hareketli, mücadeleci,girişken bir yapınız var.dışardan bakan insanlar sizin maddi durumunuzun iyi olduğunu düşünüyor.hırslı birisiniz galiba özellikle iş hayatında dikkatli olun hırsınız duygularınızı 2. plana atmanıza sebep olabilir duygusal anlamda kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz

canım evlilikle ilgili bişeye rastlayamadım

Evet ne zaman iyi bir iş bulup baslayacagim ve ne zaman evlenecegim.

herkesin bilmesini istemediğin bir sırrın var.duygusal sevginin gücüne inanan birisiniz.kolay incinen birisiniz.yakında bir yanlış anlaşılma sonucu ilişkinizde sorun yaşayabilirsiniz.bu sizde duraksama yapabilir.ilişkinizde sorunlar mı var bu kişiye fazla bağlanmışsınız ve ayrılmaktan korkuyor olabilirisiniz?fakat ilişkinizdeki sorunlarınızı aşacaksınız huzuru bulacaksın.bunu sende çabalayarak başaracaksın

rapisa banada iliskim için bakarmısın rica etsem dun yazmstmm ama görmedn sanırmmm lütfen :)

canım ben falcı değilim öylesine bakıyorum kalbimi söyleyebilirmisin derken onu bilemiyorum :) falda çıkanları yazarım

bu aralar bir korku vesvese içindesiniz.hayalperest birisiniz bir hayalkırıklığı yaşamışsınız korkularınız bu yüzden.sorumluluklarını unutmamalısın.yakında yeni bir ilişkiye başlayacaksın genç bir erkek bu kişi sanata önem veren romantik biri olacak.çok sevineceksin sanki kutlamaya değer bir mutluluk yaşayacaksın.pozitifliğin hayatında değer kazanacak ve istediklerine zamanla sahip olacaksın

banada bi fal bakabilirmisin kalbimi hayatımı söyleyebilirmisin

rarip canım bu sitede bazen mesaj yazarken kullanı adınla oturum açıyorsun ya kapanıyor bazen yazdıklarım gidiyor bana da oluyor ben unutmazsam eğer mesajı göndermeden önce kopyalıyorum ne olur ne olmaz sonra giderse de zaten kopyaladığım için sorun olmuyor

rapisa mesajım gelmed mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…