- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.379
- 248
dikkatsizlik sonucu bazı maddi kayıplarınız olmuş.bu sizin tecrübesizliğinizden yada kararsızlığınızdan bazı fırsatları kaçırmanız yüzünden olmuş.işle ilgili yapacağınız atılımlarda başarısız olmaktan korkuyorsunuz.fakat endişelenmenize gerek yok moralinizin yüksek olacağı birdöneme gireceksiniz. hedeflerinize ulaşmak için yeteneklerinizi gösterebileceğiniz bir fırsat çıkacak karşınıza.bu fırsatı iyi değerlendirin.bu işle ilgili mevzu yakın zamanda belki birkaç gün içinde gündeme gelmiş fikirler yeni oluşmuş yani.kendine güveniyorsun hızlı bir değişim içine giriyorsun bahsettiğin evlilik olsa gerek :) bu evliliğe hazırlık sürecinde sevgilinle aranızda yanlış anlaşılmalar olabilir daha doğrusu sen onu yanlış anlayabilirsin.rahatlamak için dua ettiğin zamanlar olacaktır.maddi durumunuz iyi sanırım.çevrenizde sizi güçlü maddi durumu iyi biri olarak görüyorlar.güzel eğlenceli zamanlar geçireceksiniz amaçlarına ulaşmak için ihtiyaçduyduğun enerjiyi bu dönemde kendinde bulacaksın.yoluna bazı engeller çıkabilir bazen tıkandığını hissedeceksin ama üzülme bunlar ufak tatlı heyecanlar hepsi geçecek sonunda maddi manevi zenginleşeceksiniz eşinizle beraber yani evlenmiş olacaksınız maddi kazancınız da artacak yada evlenince şuanki durumunuzdan daha iyi koşullara sahip olacaksınız.
enee 10 gün sonra farketmiş olmam ne kötüben de fal istiyorummm
Yüregine saglık canım.Evet haklısın dıkkasızlık sonucu maddı kaybım oldu.İşide bıldın 4 5 gun önce ıncelemeye basladım:))) İnş dedıgın gıbı maddı manevı zengınlerız
iş ve evlilik için derken ne zaman evleneceksin ne zaman işe gireceksin gibi mi
bazı sorunlarınız var bunlarla mücadele etmeniz gerekiyor.buna sebep yeni başladığınız bir şey bu işle ilgili bir girişimde olabilir yeni bir ilişki de olabilir.sanırım işle ilgili olmalı.kendinizle barışık kontrolü elinde tutan birisiniz.başladığınız yada başlamayı düşündüğünüz işle ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.sevgiliniz varmı bilmiyorum ama onunla aranızda bir sorun varsa bu sizin istediğiniz şekilde çözülecek.sorumluluklarından kaçmak isteyeceksin..fakat sonunda istediğini başaracaksın düzgün yaşam tarzın mutlu birliktelik getirecek.idealinizdeki gibi biri olacak hayatınızda.
canım bende ıstıyorum tabı sana zahmet olmazsa
Evet ne zaman iyi bir iş bulup baslayacagim ve ne zaman evlenecegim.
rapisa banada iliskim için bakarmısın rica etsem dun yazmstmm ama görmedn sanırmmm lütfen :)
banada bi fal bakabilirmisin kalbimi hayatımı söyleyebilirmisin
rapis geçen gün bakamamıştın şimdi bakabilirmisn?
rapisa mesajım gelmed mi
rapisa mesajım gelmed mi
yok burcunu sormuştum dün.ona göre sana bir şey söyleyeceğim de.hayır rarip gelmediyazdın yazdın silindi mi yoksa
:) eminmisin canım sanki baktım diye hatırlıyorum ama sorun değil bakarım :) :2:
rapis geçen gün bakamamıştın şimdi bakabilirmisn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?